rappx33

Lifestyle

Zdjęcia testowanych i recenzowanych kosmetyków, zabawek i innych produktów.

6487 wyświetleń Instablog

Instamedia

rappx33
Instamedia

Za oknem śnieg i lekki mróz. Warto nie zapominać więc o pielęgnacji ust. To cudeńko od @weleda_polska sprawdza się znakomicie. Dobrze chroni moje usta .

#skinfood #maslodoust #lipbutter #butter #kosmetyki #pielegnacjaust #usta #zima #zblogowani #zima2018 #lips #blogger #cosmetics #weleda

pon, 17 gru 2018, 04:58

rappx33
5 wyświetleń
Instamedia

W swojej pielęgnacji czy to skóry czy włosów zaczęłam od jakiegoś czasu używać oleje. Powoli się do nich przekonuję i niektóre z nich bardzo polubiłam. A wy jaki macie stosunek do olei w pielęgnacji ? _________________________________

#naturalnyolej #pielegnacja #olejzpestekdyni #oleje #olejowanie #face #olejzpestekmoreli #mirmar #body #ddob #olejspozywczy #hair #natura #wpisnablogu #olejowaniewlosow #olejzczarnuszki #olejkosmetyczny #pielegnacjaolejami #cosmetics #olejsezamowy

pią, 14 gru 2018, 20:13

rappx33
2 wyświetlenia
Instamedia

I love ..... Kosmetyki, których zapach pobudza nasze zmysły. Idzie się w nim zakochać od samego początku. Co powiecie na takie cudnie pachnące domowe spa? 😍 Za jakiś czas będziecie mogli poczytać o nich więcej, a już teraz zapraszam Was do poznania całej

#pielegnacja #kapiel #zblogowani #promujbloga #ddob #domowespa #zapachumoc #mockolorow #ilovecosmetics #cosmetics #eksplozjazapachow #ddobinsta #kosmetyki #kolorowekosmetyki #love #boutiqcosmetics

czw, 13 gru 2018, 15:49

rappx33
3 wyświetlenia
Instamedia

Nasze dłonie zimą potrzebują intensywnej regeneracji. Kuracja do dłoni @regenerum_pl to idealny kosmetyk, kiedy chcemy poprawić kondycję naszych dłoni w bardzo szybkim czasie. Rozmiar rękawiczek jest uniwersalny. więc będą pasować zarówno na kobiece, ja

#regenerum #kuracja #dermokosmetyki #zima #regeneracja #nowypostnablogu #dlonie #zblogowani #zadbanedlonie #uroda #pielegnacjadloni #ddob #aflofarm

śro, 12 gru 2018, 03:13

rappx33
5 wyświetleń
Instamedia

Pielęgnacja dzieci naturalnie, ale i kolorowo, a to za sprawą kosmetyków dla dzieci marki @eco_cosmetics :) Dobre składy, opakowania przyciągające uwagę dziecka to tylko ich niektóre zalety. Kilka z produktów poznacie na blogu, a wszystkie możecie znaleź

#natura #smile #wszystkodladziecka #naturalcosmetics #pielegnacjadziecka #dziecko #vegan #cosmeticsreviews #nowywpis #mikolajki #eko #kosmetykinaturalne #naturalnysklad #kolorowoinatutralnie #kosmetykidladzieci #bezpeg #childrencosmetics

czw, 6 gru 2018, 03:21

rappx33
5 wyświetleń
Instamedia

Szampon nawilżający i mleczko do demakijażu La Fare to kosmetyki, które urzekły mnie już na początku swoim zapachem. W ich składzie znajdziemy tylko roślinne, ekologiczne składniki. To kolejna marka nie tylko z dobrym składem, ale też skutecznością działa

#pielegnacjawlosow #oczyszczanietwarzy #pieknyzapach #natura #topestetic #haircosmetics #lustereczko #lafare #kosmetyki #skuteczne #eko #demakijaz #kosmetykinatyralne #cosmeticsnatural

wto, 27 lis 2018, 10:09

rappx33
5 wyświetleń
Instamedia

Jak wypadło moje kolejne spotkanie z marką @onlybiocosmetics ? Czy oba kosmetyki się sprawdziły? Odpowiedź znajdziecie w poście na blogu 😊 .

#cosmeticsreviews #bio #eko #hair #nowypost #naturalcosmetics #ekokosmetyki #onlybio #pielegbachawlosow #kosmetykinatyralne

wto, 27 lis 2018, 01:25

rappx33
3 wyświetlenia
Instamedia

Olejek do kąpieli @mustela_polska to jeden z kosmetyków tej marki, które bardzo lubimy 😍 wszystkie są hipoalergiczne, delikatne i bezpieczne dla skóry dziecka. Stosować je można już od 1 dnia życia naszego maluszka 😍 Więcej o nim i innych produktach tej m

#kapiel #lustereczko #pielegnacjadziecka #pewniak #polecam #olejekdokapieli #dziecko #delikatny #hipoalergiczny #dermokosmetyki #kosmetykidkadzieci #mustela

czw, 22 lis 2018, 12:35

rappx33
7 wyświetleń
Instamedia

Lubicie naturalne produkty? Na blogu znajdziecie wpis z naturalnymi produktami @eco_cosmetics 💕 Oczyszczanie twarzy to jeden z codziennych rytuałów. Gabeczka koniach czy żel do mycia twarzy. A może jedno i drugie ? 😍Co wybrać? Być odpowiedź znajdziecie w

#kosmetykinatyralne #oczyszczanietwarzy #wash #blogerka #cosmeticsreviews #kosmetykiveganskie #vegancosmetics #codziennyrytual #pielegnacjatwarzy #ecocosmetics #womancosmetics #gabeczkakonjac #lustereczko #konjac #kosmetykiekologiczne #eko

śro, 21 lis 2018, 04:02

rappx33
4 wyświetlenia
Instamedia

Szukasz pomysły na prezent? Kalendarz z najlepszymi wspomnieniami może być jednym z nich. 💕 Ja swoje zamówiłam na @fotobum_pl . Z kodem "bznwje" możesz zamówić z 10% zniżką 😍 Kalendarz na nowy rok że zdjęciami wnuków może być miłą niespodzianką

#gifts #prezentdlababci #niespodzianka #pomyslnaprezent #smile #prezentdladziadka #foto #mikolajkowyprezent #kalendarz2019 #2019 #photo #fotokalendarze #kalendar #kalendarz #fotobum

wto, 20 lis 2018, 17:48

rappx33
6 wyświetleń
Instamedia

Każda z nas ma swoje ulubione zapachy. Jedne podobają się nam bardziej, inne mniej. Są też takie, do których chętnie wracamy.😍 Zbliża się okres świąteczny, więc mogą być też super pomysłem na prezent dla bliskich. ❤️ Lekkie, świeże, kwiatowe zapachy zawsz

#gift #oriflame #shopping #girl #perfume #kwiatowezapachy #polishgirl #blogger #smile #nice #pomyslnaprezent #zakupyonline #kobieta #zapach #divine

pią, 16 lis 2018, 12:31

rappx33
8 wyświetleń
Instamedia

Stosujecie czasami suplementy? Pomagają one zadbać o prawidłowe funkcjonowanie organizmu, poprawiają jego funkcje obronne, podnoszą odporność i zapewniają niezbędne składniki odżywcze. Niektóre z nich tak jak ColliQ Beauty są idealnym uzupełnieniem piel

#skleponline #reviews #uroda #naturalnykolagen #topestetic #pielegnacja #zachowajmlodosc #suplementy #kolagen #dermokosmetyki #colliqbeauty

czw, 15 lis 2018, 21:33

rappx33
9 wyświetleń
Instamedia

I jak samopoczucie po wolnych dniach? Ja jeszcze rozleniwiona, ale powoli ogarniam zaległości 😂😂 A już jutro będziecie mogły poczytać o naturalnych litewskich kosmetykach marki @greenfeelspolska 😃 Znacie je, czy są dla Was nowością, tak jak jakiś czas tem

#kosmetykinaturalne #uroda #litewskiekosmetyki #iglustereczko #greenfeel #naturalnekosmetyki #greenfeels #makeup #naturalcosmetic

wto, 13 lis 2018, 17:13

rappx33
5 wyświetleń
Instamedia

Nic tak nie cieszy w taki pochmurny dzień jak wizyta kuriera 😍😍 Uwielbiam takie niespodziewane przesyłki. Zawsze cieszą najbardziej 😃 zabieram się zatem za testowanie, a o efektach za jakiś czas przeczytacie tu i na blogu 😘 . . @dermo_coach @ducraypoland

#ducray #kosmetyki #dermocosmetics #renefurterer #gift #klorane #dermocosmeshop #pierrefabre #aderma #pielegnacjs #avene #niespodzianka #dermokosmetyki #iglusterecxko #uroda #galenic #elancyl

pią, 9 lis 2018, 13:56

rappx33
8 wyświetleń
Instamedia

Od kosmetyków do mycia ciała nie oczekuję zbyt dużo. Mają przede wszystkim zapewnić odpowiednią codzienną higienę i dobrze oczyścić ciało. Rzadko używam olejków do mycia ciała, bo obawiam się ich tłustej konsystencji. Aksamitny olejek od @rogecavailles_

#olejek #przyjemnosc #lustereczko #kosmetyki #cosmetics #dermouht #nowypost #kosmetykidokapieli #higiena #pielegnacja #polecam #beauty #pielegnacjaciala #bodycosmetics #blogger #iglustereczko #bath #kapiel #uroda #cosmeticsreviews #dermokosmetyki #rogecavailles

pią, 9 lis 2018, 02:32

rappx33
6 wyświetleń
Instamedia

Lubicie maseczki w płacicie? Ja wprost uwielbiam 😍😍 Ta z proteinami mleka jest rewelacyjna. Doskonale nawilża i odżywia skórę twarzy, która po jej użyciu staje się gładka i miła w dotyku 😍 Więcej o niej możecie przeczytać na blogu :) Jeśli chcecie się na

#douglaspolska #face #maseczkiwplachcie #shopping #neogen #azjatyckapielegnacja #skingarden #woman #korea #pielegnacja #relaks #nowypostnablogu #beauty #proteinymleka #polecam #maseczka

wto, 6 lis 2018, 17:38

rappx33
9 wyświetleń
Instamedia

Stary rok powoli dobiega końca, warto więc pomyśleć o nowym kalendarzu. On też może być pomysłem na zachowanie swoich wspomnień 😍 Zamawiając na stronie @fotobum_pl możecie skorzystać z 10% zniżki używając kodu: bnzwje 😘 .

#photo #pomyslnaprezent #photography #smile #wspomnienia #fotobum #inspiration #home #fotokalendarze #happy #kalendarz #shopping

pon, 5 lis 2018, 16:39

rappx33
10 wyświetleń
Instamedia

Do stylizacji brwi stosuję różne produkty. Jednym z nich jest paletka od @delia_cosmetics_official . Pozwolą ona swobodnie eksperymentować z kolorami i dobrać odpowiedni odcień. Doskonale sprawdza się jeśli nie mam czasu na inne metody. kasetka ma wbudowa

#eyes #instabeauty #polecam #eyemakeup #shopping #stylizacjabrwi #cosmetics #delia #browstylist #beauty #good #lustereczko #blogger #eyebrows #polskieprodukty

nie, 4 lis 2018, 17:12

Strona 1 z 9

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.