rappx33 (Cosmetics reviews blog)

Lifestyle

Zdjęcia testowanych i recenzowanych kosmetyków, zabawek i innych produktów.

5607 wyświetleń Instablog

Instamedia

rappx33
6 wyświetleń
Instamedia

Pierwszą podróż pociągiem już za nami 😍 Jak widać podobało się. A Wy jak spędzacie dzisiejszy dzień ? .

#wolnyczas #wakacje #lovemybaby #pociag #wycieczka #happyday #love #kocham #dziecko

śro, 15 sie 2018, 10:20

rappx33
9 wyświetleń
Instamedia

Zakupy przez internet coraz częściej stają się codziennością. Warto szukać sposobów, które jeszcze bardziej je umilą. Jakiś czas temu na blogu opisywałam Wam platformę Tipli. Ja coraz częściej z niej korzystam a Wy? . @tiplicz @zblogowani @promujblogapl

#kuponyrabatowe #znizki #cashback #tipli #zadowolona #zwrotzazakupy #postnablogu #zakupyprzezinternet #zakupy

nie, 12 sie 2018, 00:03

rappx33
8 wyświetleń
Instamedia

Olejek arganowy jest najbardziej wszechstronnym kosmetykiem jaki znam. Ma wiele wspaniałych właściwości o których możecie poczytać na moim blogu 😊 . @afandi_oriental_dream

#recenzja #marokanskiolejekarganowy #pielegnacja #arganoil #pielegnacjaciala #wlosy #cosmeticsreviews #olejekarganowy #paznokcie

pią, 10 sie 2018, 17:57

rappx33
9 wyświetleń
Instamedia

Masło do ciała marki @cucciopoland swoją konsystencją zupełnie nie przypomina typowego masełka. Konsystencja jest lekka, doskonale się rozprowadza i nie pozostawia na skórze tłustej warstwy. Zapach delikatny, miły i nienachalny. Czego chcieć więcej ? 😍

#cuccionaturale #nowypostnablogu #blogurodowy #recenzja #cosmeticsreviews #kapiel #pielegnacjaciala #maslodociala #pielegnacja #cuccio

pią, 27 lip 2018, 22:49

rappx33
9 wyświetleń
Instamedia

W taki upał moje pragnienie gaszą soki @victoria_cymes . A jakie Wy lubicie bardziej? Warzywne czy owocowe? .

#sokiwarzywne #soki #victoriacymes #zdrowysok #happygirl #samozdrowie #smakivictorii #ugasicpragnienie

śro, 25 lip 2018, 15:04

rappx33
6 wyświetleń
Instamedia

Duet idealny do włosów farbowanych. Na stronie @basiclabdermocosmetics znajdziecie więcej takich filmów dopasowanych di rodzaju włosów i skóry głowy. Moją opinię znajdziecie oczywiście na blogu. Zapraszam 😘 .

#blogurodowy #pielegnacjawlosow #cosmeticsreviews #szampon #postnablogu #duetidealny #basiclab #haircare #wlosy #dermocismetics #hits

śro, 25 lip 2018, 01:55

rappx33
6 wyświetleń
Instamedia

Farbowanie włosów przy użyciu henny zdecydowanie poprawia wygląd włosów i pogłębia kolor. Jak wypadło moje pierwsze spotkanie z nią i jakie są efekty możecie przekonać się w poście na blogu. . # sattva @sattvaayurveda

#cosmeticsreviews #farbowaniewlosow #kobieta #henna #wlosy #polishbloger #naturalnefarbowanie #hair

wto, 24 lip 2018, 08:49

rappx33
6 wyświetleń
Instamedia

Idealne na prezent słodkości bez kalorii 😍 Cudownie pachną, apetycznie wyglądają, a kąpiel z nimi zapewnia niesamowity relaks. Więcej o nich w poście na blogu 😘 .

#love #nowypost #kuledokapieli #cosmeticsreviews #prezent #gift #muffiny #domowespa #zestawdokapieli #trufle #kosmetycznyprezent #slodkosci

wto, 10 lip 2018, 20:27

rappx33
12 wyświetleń
Instamedia

O tym antypespirancie słyszałam wiele dobrego. W końcu musiał znaleźć się i w mojej kosmetyczce 😍 Na obecną pogodę jest niezastąpiony. Sprawdza się rewelacyjnie 😃 ☀ # @ducraypoland @dermo_coach

#beauty #influencer #kobieta #ducray #antyperspirant #dermoacademy #pierrefabre #cosmeticsreviews #pielegnacja #lato #kosmetyki #wakacje #dermocosmetics #beautydaysblogger #polishbloger

wto, 10 lip 2018, 01:55

rappx33
14 wyświetleń
Instamedia

O tych cudowności od @fitomed_cosmetics możecie od wczoraj przeczytać na blogu. Po raz kolejny marka mnie nie zawiodła, a jej produkty okazały się rewelacyjne. Zarówno samo działanie, jak i forma aplikacji zachęca, by używać je częściej :) .

#beautygirl #hit #cosmeticsreviews #pielegnacja #naturalnekosmetyki #esencjanawilzajaca #polskamarka #fitoteka #olejekmiejski #fitomed #uroda #beautydaysblogger

pią, 29 cze 2018, 22:39

rappx33
3 wyświetlenia
Instamedia

Kosmetyki z węglem aktywnym są naprawdę cudowne :) Musicie koniecznie spróbować sami , a moją opinię znajdziecie na blogu. Więcej takich perełek oczywiście na stronie @sadza_soap . Zapraszam :) .

#sadzasoap #oczyszczanie #pielegnacjaciala #wegiel #nowypost #kosmetykizweglemaktywnym #cosmeticsreviews #czarnekosmetyki #beautycosmetics #peeling #uroda #beautydaysblogger #kosmetykinaturalne #bodyshower

śro, 27 cze 2018, 16:00

rappx33
8 wyświetleń
Instamedia

Krem do rąk Love me green ma nie tylko cudowne działanie, ale też przyjemnie pachnie. Ten kwiatowy zapach jednak nie przeszkadza w ciągłych domowych czynnościach :) Otrzymujemy go szczelnie zamknięty i zafoliowany, więc mamy pewność, że nikt przed nami ni

#lovemegreen #naturalnapielegnacja #kobiecefascynacje #nowypost #cosmeticsreviews #pielegnacjadloni #handcream #kremdorak #beautydaysblogger

wto, 26 cze 2018, 18:40

rappx33
5 wyświetleń
Instamedia

Dzisiejszy dzień zaczynam z victoria_cymes :) A jaki jest Wasz sposôb na dobry początek dnia? .

#sobota #owocowo #fit #smoothie #wakacje #happyday #dziendobry #cymes #zdrowesoki #victoriacymes

sob, 23 cze 2018, 09:08

rappx33
3 wyświetlenia
Instamedia

Kosmetyki @jafracosmetics jak zawsze mnie zachwycają. Nie tylko prezentują się luksusowo ale zachwycają efektem działania. Więcej oczywiście o nim dowiecie się na blogu :) . @zblogowani @promujblogapl @jafra_evolution

#beauty #kobieta #nowypost #jafracosmetic #cosmeticsreviews #zelzezlotem #pielegnacja #beautyblogdays #polecam #uroda #golddynamics #review

pią, 22 cze 2018, 21:24

rappx33
3 wyświetlenia
Instamedia

Lubicie kosmetyki z propolisem? Jak u Was się sprawdzają? . Moją opinię znajdziecie na blogu.:) . # gorvita

#propolis #cosmeticsreviews #mascpropolisowa #domowaapteczka

czw, 21 cze 2018, 12:56

rappx33
15 wyświetleń
Instamedia

Bezpieczna rodzina to szczęśliwa rodzina. Obecnie mamy sporo produktów ułatwiających opiekę nad osobami starszymi :) A Wy w jaki sposób dbacie o bezpieczeństwo najbliższych ? Korzystanie z takich gadżetów ? . . Na moim profilu na GB możecie wziąć udział w

#lokalizator #opiekanadseniorem #konkurs #pulsometr #bezpieczenstwo #rodzina #konkursnafb #gps #locon #zegarek #bezpiecznarodzina #gadzet #senior

wto, 19 cze 2018, 13:14

rappx33
4 wyświetlenia
Instamedia

Naturalny tusz do rzęs Lily Lolo może nie robi efektu wow, ale naturalnie podkreśla nasze rzęsy nie obciążajac ich. Więcej informacji na blogu :) . @costasy_natural_beauty @lilylolouk

#kobieta #nowypost #tuszdorzes #cosmeticsreviews #makeup #lilylolo #costasy #mascara

wto, 19 cze 2018, 11:09

rappx33
7 wyświetleń
Instamedia

Coś nieoczekiwanie wyskoczylo Ci na twarzy ? Z korektorem na niedoskonałości od @bioteqbiology to już nie problem. Nie tylko ukryje to co niepotrzebne, ale również zregeneruje i ukoi skórę.. więcej o nim przeczytacie na moim blogu. . W końcu po dłuższej

#happy #hit #kobieta #testowanie #bioteq #cosmeticsreviews #twarz #makeup #pielegnacja #better #uroda #korektor

czw, 14 cze 2018, 17:21

Strona 1 z 7

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.