rappx33

Lifestyle

Zdjęcia testowanych i recenzowanych kosmetyków, zabawek i innych produktów.

5826 wyświetleń Instablog

Instamedia

rappx33
2 wyświetlenia
Instamedia

Na pierwszy rzut oka niczym się nie wyróżnia, jednak jego skład już tak. Płyn jest delikatny, hipoalergiczny. Dobrze usuwa zabrudzenia i ... Więcej w poście na blogu 😊 zapraszam 😘 . @onlyecohousecare

#house #eko #czystosc #dom #vegan #bio #dbamyodzieci #srodkiczystosci #ddobinsta #laboratoriumnaturella #onlyeco #higiena #postnablogu #sprzatanie

czw, 18 paź 2018, 01:33

rappx33
7 wyświetleń
Instamedia

Naturalne, ekologiczne produkty z dobrym składem z całą pewnością znajdziecie na stronie @ 😍. Na moim blogu recenzją kolejnego z nich. Krem z olejem tamanu dla cery mieszanej. Na pewno polepszył stan mojej cery, a jeśli chcesz wiedzieć więcej zapraszam na

#polishproduct #zaufajnaturze #beautyproducts #ceramieszana #naturalnapielegnacja #ddob #cosmetics #polskamarka #olejtamanu #ekokrem #postnablogu #cosmeticsreviews

śro, 17 paź 2018, 03:50

rappx33
4 wyświetlenia
Instamedia

Jak mija Wam weekend? Już niedługo na blogu recenzją musi mango, a dziś mogę Wam zdradzić, że pachnie obłędnie 😍 .

#musmango #ravina #relaks #eko #ekokosmetyki #kosmetyki #weekend #cosmeticsreviews #chwiladlasiebie

sob, 6 paź 2018, 23:41

rappx33
5 wyświetleń
Instamedia

Odcienie różu od niedawna goszczą w mojej szafie. O tym czy je polubiłam możecie dowiedzieć się w poście na blogu. . Mam też dla Was dobrą wiadomość. Z kodem cosmeticsreviews18 rabat przy zakupach powyżej 100 zł na stronie @zoiopl wynosi teraz 20 % 😍😍 .

#pastelowyroz #zoiogirl #polishbloger #fashion #stylizacje #haul #prostoiwygodnie #zoiopl #zakupy #rabat #postnablogu #koszula #polskakobieta #roz #fashionstyle

czw, 4 paź 2018, 18:38

rappx33
6 wyświetleń
Instamedia

Witajcie 😃 Na stronie @bsblueshadow trwa akcja "Bądź projektantem dobra" ❤️ Jak co niedzielę dostępna jest już ankieta, w której każdy z nas może wziąć udział. Tym razem wybieramy kolor koszulki :) Dochód z ich sprzedaży zostanie przeznaczony na

#nidziela #blueshadow #niescpomoc #projektantdobra #ankieta #akcja #pomagamy #projektkoszulki #dobro #mimowszystko #pomoc

nie, 30 wrz 2018, 21:00

rappx33
7 wyświetleń
Instamedia

Choć pogoda za oknem już znaczne chłodniejsze t-short zawsze się przyda :) mnóstwo wzorów i kolorów znajdziecie na @zoiopl 💗 . Pamiętajcie, że przy zakupach powyżej 100 z kodem cosmeticsreviews18 czeka na Was 10% zniżki. 🤗 .

#polishbloger #postnablogu #polecam #sobota #tshirt #zakupy #girl #haul #fashion #musthave #zoiogirl #nasportowo #ddob #rabat #fashionstyle #zoiopl

sob, 29 wrz 2018, 16:23

rappx33
2 wyświetlenia
Instamedia

Uprane rzeczy czyste, pachnące i żywym kolorem? Dzięki flo to możliwe 😍. Więcej o nich na blogu w Nowym poście. .

#przyjemnoscsprzatania #czystepranie #plamomstop #codziennosckobiety #czystosc #zeldoprania #zapach #nowywpis #codzienneobowiazki #zakupy #flo

śro, 26 wrz 2018, 18:17

rappx33
4 wyświetlenia
Instamedia

Kosmetyki ze śluzem ślimaka działają regenerująco, nawilżający i odmladzająco. Ten krem zachwycił mnie lekką konsystencją i miłym zapachem. Więcej dowiecie się o nim w poście na blogu 😍

#polecam #cosmeticsreviews #sluzslimaka #krem #ulubieniec #eko #kosmetykinatyralne #nowywpis #blogurodowy #ddobinsta #pielegnacja

śro, 26 wrz 2018, 02:21

rappx33
3 wyświetlenia
Instamedia

Idealna dawka witamin i oczyszczenie organizmu to główne zalety diety sokowej od @nujalove 😍 Więcej możecie poczytać w Nowym wpisie na blogu 😘

#zdrowesoki #dietasokowa #detox #witaminy #fit #nuja #nujalove #nowypost #health #food #girl #slim #oczyszczanieorganizmu #dieta #influencer

wto, 18 wrz 2018, 14:31

rappx33
2 wyświetlenia
Instamedia

I znów zrobiło się upalnie 😄 Jakie plany na dziś? My jeszcze na spacerze, a po powrocie zabieram się do pisania. Miłego poniedziałku Wam życzę 😘 .

#happpy #spacerzdzieckiem #happyday #poniedzialek #radoscdziecka #mylove #zabawa

pon, 17 wrz 2018, 11:23

rappx33
6 wyświetleń
Instamedia

Luźne tuniki doskonale ukrywają niedoskonałości sylwetki. W swojej szafie mam ich kilka, ale pierwsza jest w kolorach pudrowego różu. Dawno nie nosiłam nic w tym kolorze, a szkoda, bo dobrze się w nim czuję. 😍😍 A jaki jest Wasz ulubiony kolor? Przypomina

#tunika #styleinspiration #prostoiwygodnie #stylizacja #spacer #look #fashion #shopaholic #fashionstyle #zoiopl #styleoftheday #pudrowyroz #zoiogirl

pon, 17 wrz 2018, 00:53

rappx33
8 wyświetleń
Instamedia

Uwielbiam motyw kwiatów w ubraniach. Narzutka idealnie sprawdzi się na codzienne wyjścia. Na blogu znajdziecie post z tą stylizacją 😃 ....... Z kodem cosmeticsreviews18 na stronie sklepu @zoiopl czeka na Was 10% rabatu na cały asortyment przy zakupach min

#stylizacja #spacer #happydays #fashion #narzutka #kwiaty #ddob #zoiopl #styleoftheday #zoiogirl #nowywpis

pon, 17 wrz 2018, 00:31

rappx33
6 wyświetleń
Instamedia

Który najlepszy ? Nadal nie mogę zdecydować 😄 uwielbiam wszystkie 😍. . @victoria_cymes

#cymes #zdrowesoki #ddobinsta #smoothie #soki #smakivictorii #smacznieizdrowo #victoriacymes

czw, 30 sie 2018, 00:26

rappx33
7 wyświetleń
Instamedia

Ostatnio na blogu opisywałam Wam batony i inne przekąski od @ 😊 . Z kodem Cosmetiscreview czeka na Was 10% rabatu. Lubicie takie smakołyki ?

#shake #zdroweprzekaski #pysznosci #food #ddobinsta #napoj #rabat #mixit #smacznieizdrowo #pyszne #fit

czw, 30 sie 2018, 00:15

rappx33
7 wyświetleń
Instamedia

Lubicie niespodzianki? Ja bardzo 😍😍 Dawno nie miałam nic z Avon, a dzięki niespodziance od Madzi z @domowyklimacik poznam na nowo niektóre z produktów. . Dziękuję Madziu 😘 .

#happyday #kosmetycznyprezent #gift #prezent #paczuszka #niespodzianka #domowyklimacik

sob, 25 sie 2018, 10:01

rappx33
9 wyświetleń
Instamedia

Batony od @ idealnie nadają się jako przekąska na spacer, po treningu lub nawet gdy zapomnimy drugiego śniadania. Są pożywne i zaskakujące głód dostarczając odpowiedniej ilości energii.😋 Lubicie takie przekąski? Na którego batonika Ty masz ochotę? . # mix

#przekaska #zdrowebatony #fit #kalorie #batonik #zdrowie #fitbatony #food #daktylowebatony #mixit #pyszne

czw, 23 sie 2018, 19:20

rappx33
7 wyświetleń
Instamedia

Wiele wspaniałych zabawek, które ucieszą każde dziecko znajdziecie na stronie @urwis_pl 😍 Na moim blogu recenzję jednej z nich. Czołg Rudy 102 😊 .

#replika #zabawa #pomyslnaprezent #recenzja #czolg #interaktywnazabawka #urwis #zabawki #rudy102 #zabawkidladzieci #zabawkisterowane

śro, 22 sie 2018, 23:40

rappx33
9 wyświetleń
Instamedia

Pierwszą podróż pociągiem już za nami 😍 Jak widać podobało się. A Wy jak spędzacie dzisiejszy dzień ? .

#wolnyczas #wakacje #lovemybaby #pociag #wycieczka #happyday #love #kocham #dziecko

śro, 15 sie 2018, 10:20

Strona 1 z 8

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.