rappx33

Lifestyle

Zdjęcia testowanych i recenzowanych kosmetyków, zabawek i innych produktów.

7448 views Instablog

Instamedias

rappx33
2 views
Instamedias

Kolejny orzeźwiający zapach świec @flagolie to owoce egzotyczne 💕 W tak ponury dzień jak dziś poprawiają humor ❤ Lubicie takie umilacze? U Was też słońce dziś schowało się za chmury ? .

#ecocandles #naturalneswiece #swiecezapachowe #flagolie #dekoracje #swiece #candles #flagoliecandles #zapach #swiecedekoracyjne #eco #homedecor #umilacze #swiecesojowe #owoceegzotyczne #orzezwiajacezapach

Tue, 9 Apr 2019, 16:09

rappx33
2 views
Instamedias

Za oknem pochmurnie, ale kolorowe śniadanie poprawia nastrój. Ostatnio wspominalam Wam o Blue Majik od @algae_pl ❤ W tych małych saszetkach kryje się ten naturalny pigment, dzięki któremu nawet najprostsza potrawa moze być całkiem magiczna, a przy tym bo

#fit #zdrowie #algae #witaminy #happyday #kuchnia #algi #pigment #suplementy #kolorowesniadanie #suplementdiety #niebieskaspirulina #zdrowoikolorowo #bluemajik

Tue, 9 Apr 2019, 11:55

rappx33
2 views
Instamedias

Magiczny i pelen energii początek dnia z algami Blue Majik. Mogłabym codziennnie zaczynać tak dzień ❤ Ta niebieska spirulina jest pelna witamin. Z powodzeniem zastępuje barwnik spożywczy, dzieki czemu mozemy tworzyć niezwykłe potrawy. Ponieważ nie zmieni

#niezwykledesery #witaminy #niebieskaspirulina #dawkaenergii #smaile #bluemajik #superzywnosc #spirulina #magicznesniadanie #niebieskiemleko #algae #ddobinsta #fit #algi

Sun, 7 Apr 2019, 09:15

rappx33
2 views
Instamedias

Kilka minut pielęgnacji dziennie, odrobina systematyczności, cierpliwości i zaangażowania mogą sprawić, że nasze włosy zabłysną nowym blaskiem ❤ Kosmetyki @ilsalonemilanopolska ciekawiły mnie od dawna. W końcu wpadły w moje łapki i jestem z nich mega zado

#hairstyle #ilsalonemilano #pielegnacja #haircare #maska #regeneracja #wlosy #hebe #szampon #polskadziewczyna #fryzura #alfaparfmilano #wzmocnienie #cosmeticsreviews #alfaparf #rossmann #hair

Thu, 28 Mar 2019, 20:05

rappx33
3 views
Instamedias

Miss Giordanii Intense to lekko słodki, kwiatowy zapach. Pomimo, że wolę bardziej rześkie, lekkie nuty zapachowe ten mnie ujął niesamowicie. Zniewalajacy i zmysłowy ❤ Przydała mi się taka odmiana idealnie sprawdza się powiedzenie, że kobieta zmienną jest

#kobieta #beauty #zapach #pomyslnaprezent #oriflame #slodki #kwiatowoowocowe #klubkonsultantekoriflame #kwiatowy #missgiordaniintense #giordani #perfumy #smile #cosmeticsreviews #wodaperfumowana #nutyzapachowe

Tue, 19 Mar 2019, 21:19

rappx33
4 views
Instamedias

Coraz bardziej zbliżająca się wiosna sprzyja zmianom. Czas więc na małą metamorfozę. Wszystko co potrzebne znalazłam na stronie @ 💞 Będzie sie działo 😊 A Wy planujecie jakieś zmiany ? _______________________________

#farbadowlosow #wlosy #fryzura #montibello #czasnazmiany #odzywka #cosmeticsreviews #metamorfoza #wiosna #gobli #kobieta #hair

Mon, 18 Mar 2019, 18:28

rappx33
5 views
Instamedias

Gold research marki @murierparis to kolejna przyjemna seri kosmetyków dostepnych w drogerii @topestetic 💞 Piękne opakowania, a przede wszystkim działanie zachęcają do ich stosowania. Efekty to miła w dotyku, bardziej elastyczna i gladka skóra. Stosowanie

#bestcosmetics #pielegnacja #beautyface #stemcells #krem #woman #topestetic #postnablogu #uroda #kosmetyki #zakupy #face #beautyskin #najlepszekosmetyki #murier #antiaging #cosmeticsreviews #serum #skincare #beautyblog #goldresearch #eye #cosmetique #top #nowywpis

Tue, 12 Mar 2019, 13:43

rappx33
3 views
Instamedias

Domowe, aromatyczne spa to niesamowita chwila dla siebie 💞 Wolny czas, mini zestaw @ w ulubionych zapachach i nie potrzeba mi nic wiecej 💞 . Jakie zapachy Wy lubicie najbardziej ? 💞 ____________________________

#ilove #aromatycznakapiel #niezwyklearomaty #ilovecosmetics #kosmetyki #pachnacenowosci #cosmeticsreviews #signature #pielegnacja #cosmeticslover #boutiquecosmetics #chwiladlasiebie #domowespa #relaks #swiecazapachowa

Mon, 11 Mar 2019, 19:00

rappx33
4 views
Instamedias

Eko szczoteczki do zębów  @ są wykonane w 100% z naturalnych materiałów, co sprawia, że są biodegradowalne, a także w pełni bezpieczne dla każdego z nas. Zostały wyposażone w miękkie i delikatne włosie, dzięki czemu są łagodne dla leczonych miejsc oraz dz

#szczoteczkidozebow #higienajamyustnej #bamboo #ekologiczneszczoteczki #ecologicaltootbrush #myecobrush #kids #ekobrush #ekoszczoteczki #eko #bambusoweszczoteczki #natural #higiena #brush #natura #pielegnacja

Sun, 10 Mar 2019, 21:30

rappx33
5 views
Instamedias

Uwielbiam takie małe chwile przyjemności ❤ A jak Wam mija niedziela ?

#niedziela #bdsklep #merci #chwiladlabliskich #kwiaty #chwileprzyjemnosci #gift #niespodzianka #flowers #iloveit #sunday #rossmann

Sun, 10 Mar 2019, 16:55

rappx33
6 views
Instamedias

Szampon @hairmedicplus to jeden z nielicznych, które pomagają zachowac mi zdrowe wlosy, ale i skórę glowy 💕 * Delikatnie oczyszcza * Zapobiega wypadaniu włosów * Stymuluje ich odrastanie * Eliminuje łupież * Eliminuje nadmierne sebum * Zmniejsza swędzeni

#hairmedic #rossmann #best #pielegnacja #fryzura #szampon #promocja #hairlove #pielegnacjawlosow #kosmetyki #hair #haircare #polecam #organic #woman #wlosy #natural #kuracja #hairmedicplus #uroda #natura #girl #cosmeticsreviews

Thu, 7 Mar 2019, 22:44

rappx33
4 views
Instamedias

Kolejna porcja natury ❤ @szklanyskladzik wie co dobre. W ofercie sklepu znajdziecie wiele ciekawych marek, a wśród nich: @ @ @manufakturamewa @nowakosmetyka @ajeden_mydla @morzemydla 🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Których z nich najbardziej jestescie ciekawi? A może coś s

Wed, 6 Mar 2019, 18:58

rappx33
6 views
Instamedias

Trawa cytrynowa i eukaliptus to zestaw na dziś. Przy deszczowej, pochmurnej pogodzie czas na małą dawkę energii ❤❤❤ Świeca zapachowa od @flagolie ma nie tylko calkiem przyjemny aromat, ale to także wspanialy dodatek do stworzenia cudownego nastroju 😊 .

#aromat #polishwomen #weekend #pomyslnaprezent #swieca #aromaroterapia #smile #flagolie #ddob #nastroj #niedziela #naturalnie #rzeskaenergia #swiecadoaromatoterapii #swiecazapachowa #energia #zapachy #swiecasojowa #polishgirl

Sun, 3 Mar 2019, 16:10

rappx33
5 views
Instamedias

Nie mogę dziś z niczym zdążyć. Czas mi ucieka jak nigdy. W końcu jednak chwila dla siebie i na jedną z maseczek @ 💕 A jak Wam minął dzień ? .

#pielegnacjacery #czasdlasiebie #japanmask #maskiwplachcie #mitomo #polishgirl #sobota #azjatyckapielegnacja #cosmetics #maseczki #kobieta

Sat, 2 Mar 2019, 21:42

rappx33
3 views
Instamedias

Usta przyciągają spojrzenia i dodają zmysłowości. Warto więc o nie odpowiednio zadbać stosując balsamy do ust 💋Małe, estetyczne Balmi zmieści się w każdej torebce. To idealny kosmetyk o kazdej porze roku ❤ Dobrze nawilża i natłuszcza usta, a co dla mnie w

#pielegnacja #ilove #obnizka #balmi #dbamosiebie #nowywpis #balsamdoust #lips #uroda #wyprzedaz #promocja #postnablogu #usta #gobalmi #ilovecosmetisc #beautyblogger #kobieta #boutiquecosmetics #poziomka #lipbalm #rabat #gold

Thu, 28 Feb 2019, 15:10

rappx33
4 views
Instamedias

Składniki zawarte w kosmetykach Śnieżna Alga zapobiegają efektom starzenia skóry, stymulując produkcję najważniejszych dwóch typów kolagenu, wpływają na dobrą kondycję komórek skóry oraz chronią je przed negatywnym wpływem czynników środowiska promieniow

#kompleksnawilzajacy #warto #kosmetyki #zachowajmlodosc #avalaboratorium #beautyblogger #cosmetics #kompleksodzywczy #kompleksowapielegnacja #snieznaalga #kosmettkiprzeciwstarzeniowe #antiaging #polskiekosmetyki #polecam #pielegnacja #kobieta #ava #cosmeticsreviews #uroda

Tue, 26 Feb 2019, 01:36

rappx33
3 views
Instamedias

Bestsellery @annabelleminerals_pl już od kilku dni są ze mną ❤ Pierwsze wrażenia calkiem pozytywne. A Wy lubicie kosmetyki mineralne ? .

#makeup #kosmetyki #beautydaysblogger #cosmetics #annabellemineralspl #annabelle #ddobinsta #cosmeticslovers #kosmetykimineralne #mineralcosmetics #makijaz #annabelleminerals #beautydays #beautyblogger

Mon, 25 Feb 2019, 15:28

The content of the site is protected by Polish and international copyright laws.
All rights to the content of the Site are reserved to their authors.
Using the Website means acceptance of regulations and rivacy policy.

Made in Poland

Copyright © 2019 promujbloga.pl
All rights reserved.