ewuczkarecenzuje

Lifestyle

Jeżeli masz ochotę ze mną współpracować zapraszam: ewciaewcia83@wp.pl

7662 wyświetlenia Instablog

Instamedia

ewuczkarecenzuje
1 wyświetlenie
Instamedia

Ahoj moi drodzy. Jak minął tydzień? ☺ u mnie dużo wyzwań, ale dałam radę. Pogoda motywuje do działania 💪 Dziś na blogu jest pachnąco, a to wszystko za sprawą @lazell_parfums . Które perfumy spośród trzech zostały moim faworytem? Szczegóły znajdziecie we w

#sandrasport #nowypost #perfumy #polishblogger #blogger #lazellperfums #blogspot #forwomen #zblogowani #promujblogapl #capreesexcity #nowywpis #lazell #balmi #zapachy

nie, 14 paź 2018, 18:53

ewuczkarecenzuje
4 wyświetlenia
Instamedia

To był trudny tydzień, pełen nowych wyzwań i obowiązków. Ale widzę to światełko w tunelu :) i znalazłam nawet dziś czas, aby napisać Wam recenzję na temat limitowanej kolekcji kolorówki marki @bell_polska . W tle widzicie tylko matowe pomadki. A jak wyglą

#zblogowani #kajal #oriental #promujblogapl #autumn #smokyeyes #nowypost #blogger #nowywpis #blogspot #makeup #bellpolska #sunday #lipstick #glow #beauty #topcoat #limitedcollection #lips #highlighter #bellcosmetics #kolorowka #bell

nie, 7 paź 2018, 21:22

ewuczkarecenzuje
8 wyświetleń
Instamedia

Na weekend, prócz odpoczynku, polecam Wam przekąski. Dziś gości u mnie @beskidzkie 😁 tym razem paluszki i orzeszki w różnych odsłonach. Szczerze mówiąc wiele z nich smakowałam po raz pierwszy :) pyszności są już na blogu, ale na tym nie koniec i powrócę d

#makemyday #nowywpis #paluchy #karmel #chrupiemy #yummy #blogger #klasyczne #orzeszki #polskamarka #paluszki #relax #papryka #wasabi #fridaynight #tradycyjne #promujblogapl #zblogowani #snacks #nowypost #friday #blogspot #beskidzkie #przekaski

pią, 28 wrz 2018, 20:07

ewuczkarecenzuje
4 wyświetlenia
Instamedia

Mamy piąteczek 😁 Macie jakieś plany na weekend? :)Ja zamierzam troszkę popracować. Już dziś przygotowałam dla Was wpis dotyczący mgiełki zapachowej od @reverscosmetics Jest ona przyjemna i orzeźwiająca, budzi wręcz do życia i aktywności. Na początku dość

#friday #autumn #bluelagoon #reverscosmetic #blogger #promujblogapl #nowywpis #blogspot #bodymist #mgielkazapachowa #nowypost #nowosc #nutymorskie

pią, 28 wrz 2018, 13:28

ewuczkarecenzuje
3 wyświetlenia
Instamedia

To cudeńko od @evelinecosmetics skradło moje serce zwłaszcza latem. Aloes ma świetny wpływ na cerę. Ciekawi cóż to takiego? Wskakujcie, przygotowałam Wam nowy wpis na blogu 😍 @zblogowani @promujblogapl

#eveline #ice #blogspot #beautycare #care #poland #facemed #kosmetyki #blogger #polishblogger #nowywpis #nowypost #polska #evelinecosmetics #zblogowani #cosmetics #aloevera #oczyszczanie #promujblogapl #homespa #maseczkaaloesowa #aloes #pielegnacja

wto, 25 wrz 2018, 10:49

ewuczkarecenzuje
4 wyświetlenia
Instamedia

Hello Monday! U Was też tak wietrznie dzisiaj? Jesień "weszła" dość mocno w nasze życie fundując na dzień dobry deszcz i mocny wiatr. Ale ja, dzięki nowościom od @reverscosmetics mogę przywołać sobie wspomnienia z pięknych, beztroskich, letnich

#blogspot #blogger #zapowiedz #nutymorskie #reverscosmetic #bodymist #nowosc #bluelagoon #mgielkazapachowa #promujblogapl

pon, 24 wrz 2018, 13:20

ewuczkarecenzuje
3 wyświetlenia
Instamedia

Jedno z bardziej opornych zamówień ze sklepu @rosegal_official wreszcie skompletowałam. Jeżeli jesteście ciekawi, co tym razem wpadło do koszyka to wskakujcie na bloga 😎 @zblogowani @promujblogapl

#poland #l4l #hair #nowypost #kemei #relax #rosegal #blogspot #rewiev #blogger #polishblogger #cosmetics #polska #promujblogapl #autumn #sunglasses #sunday #neworder #zblogowani #nowywpis #prostownica

nie, 23 wrz 2018, 16:44

ewuczkarecenzuje
3 wyświetlenia
Instamedia

No i wkroczyła jesień. Wiatr ostatnio tak wojował, że się wystraszyliśmy. Dziś na szczęście jest spokój ufff. Jak ja ratowałam swoje włosy latem i wzmacniam je do dzisiaj? Zafundujcie im demakijaż. Pomoże Wam w tym linia BIOVAX® BOTANIC @lbiotica . @zbl

#wlosy #botanic #trychologia #poland #hair #nowypost #noparabens #regeneracja #lbiotica #vegancosmetics #micele #peelingskory #blogspot #nosls #blogger #biovaxbotanic #polishblogger #cosmetics #polska #promujblogapl #scalppeeling #biovax #demakijazwlosow #natural #zblogowani #nowywpis #kosmetyki

nie, 23 wrz 2018, 16:30

ewuczkarecenzuje
6 wyświetleń
Instamedia

Yes, yes, yes 😁 dotarła cała i zdrowa 😍 @zblogowani @promujblogapl

#wydawnictwoaktywa

pią, 31 sie 2018, 15:16

ewuczkarecenzuje
9 wyświetleń
Instamedia

Hejka 😎 znacie bestseller firmy Swederm? Jest to natłuszczająca maść Hudsalva, która poratowała mnie w czasie upałów. Oczywiście zamówiłam ją w bardzo przystępnej cenie w drogerii @topestetic. Więcej na jej temat znajdziecie na blogu 👍 @zblogowani @promu

#swederm #maschudsalva #ochrona #azs #nowywpis #zblogowani #nawilzenie #masc #topestetic #drogeriatopestetic #hudsalva #bestseller #promujblogapl #nowypost #forskin #musthave

czw, 30 sie 2018, 11:59

ewuczkarecenzuje
17 wyświetleń
Instamedia

Wybaczcie, że ostatnio mnie tu mniej. Staram się jak najwięcej czasu spędzać z dziećmi, ponieważ zaraz rok szkolny i przedszkole 👌 Pozytywne opinie dotyczące kosmetyków costasy_natural_beauty Lily Lolo skusiły mnie do ich wypróbowania. Zatem zapraszam W

#lilylolo #zblogowani #summermakeup #superkabuki #blogger #nowywpis #podkladmineralny #bbcream #naturalbeauty #makeupmist #krembb #veganbeuty #promujblogapl #makijazmineralny #musthave #makeup #naturalnymakijaz #blogspot #costasy #nowypost #mineralnelato

śro, 15 sie 2018, 12:44

ewuczkarecenzuje
8 wyświetleń
Instamedia

Grający spinner? Owszem. Czego to Chińczycy nie wymyślą 😄👍 @dresslily

pią, 10 sie 2018, 15:03

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

Rusza świetna kampania organizowana przez @rekomendujto :)

#zakochaniwcafissimo #urodzinycafissimo #tchibo #rekomenduj

pon, 6 sie 2018, 18:25

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

Ło żesz Wam Żar tropików ciąg Wybaczcie, że tu słabo zaglądam i rzadko coś wrzucam. Wolę ten czas spędzić z dziećmi. Nie mam mocy usiąść do laptopa. Jednak dziś wrzucam Wam haul dotyczący sklepu DressLily. Czy warto zamówić chińskie słuchawki? Wskakujci

#haul #eachg2000 #nowypost #transformers #nowywpis #blogsopt #dresslily #music #glosnik #gamers #kids #toys #musicbox #g2000 #gamingheadset #blogger #robots

sob, 4 sie 2018, 21:09

ewuczkarecenzuje
5 wyświetleń
Instamedia

time to replace tires 😎👌

czw, 2 sie 2018, 14:53

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

Pierwszy raz zdecydowałam się na oczyszczenie organizmu od niepotrzebnych toksyn. W tym celu sięgnęłam po @detoxbyVolante, który przyniósł mi bardzo fajne efekty. Szczegóły znajdziecie na blogu. @zblogowani @promujblogapl

#toksyny #nowywpis #promujblogapl #zdrowytrybzycia #oczyszczanieorganizmu #zdrowie #energy #zblogowani #oliwazoliwek #detox #byvolante #detoksykacja #healthy #nowypost

sob, 28 lip 2018, 18:38

ewuczkarecenzuje
6 wyświetleń
Instamedia

Dzięki uprzejmości only_you_magazine stałam się posiadaczką Boxu z kosmetykami firmy @floslekpl. Ciekawi wpisu? Zaparaszam na bloga :)

wto, 24 lip 2018, 16:18

ewuczkarecenzuje
10 wyświetleń
Instamedia

Niestety mój ulubiony krem do twarzy ujrzał swoje dno. Wykorzystałam go po wszystkie brzegi. To jest chyba najgorszy moment rozstawać się ze swoim ulubieńcem. Ale znalazłam godnego zastępce, a jest nim krem ze złotem marki @murierparis. @zblogowani @prom

#faceandbeauty #goldresearch #nowypost #mûrier #murier #blogspot #marierparispl #zblogowani #krem #zmarszczki #byday #beauty #promujblogapl #gold #nawilzenie #pielegnacja #blogger #zloto #nowywpis #skin

sob, 21 lip 2018, 16:15

Strona 1 z 13

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.