ewuczkarecenzuje

Lifestyle

Jeżeli masz ochotę ze mną współpracować zapraszam: ewciaewcia83@wp.pl

16903 views Instablog

Instamedias

ewuczkarecenzuje
2 views
Instamedias

Hej hej 😋 Dziś na fajrant postanowiłam Wam podłożyć pod nos genialny wynalazek dla tych z Was, którzy mają problem z rozczesywaniem włosów 😁👍 Ściemy nigdy nie polecam, ale poznana dosłownie przez przypadek szczotka belgijskiej marki Olivia Garden kupiła m

#koronawirus #sunday #efryzjernia #familytime #oliviagarden #hitdlawlosow #wlosy #hair #hairproblems #ewuczkarecenzuje #nowypost #nowywpis #hairbrush #rozczesywaniewlosow #fingerbrush #home

Sun, 31 May 2020, 21:16

ewuczkarecenzuje
7 views
Instamedias

Siemancziks robaczki 😋 Melduje się, że żyję, mam się dobrze, a ponieważ dzisiaj akurat mam wolne, postanowiłam dokończyć recenzję dotyczącą książki Katarzyny Mak pt. "Dotyk anioła" 😉 Byłam jej bardzo ciekawa, zwłaszcza, że na jej okładce znajdu

#katarzynamak #lovestory #relaks #booklover #dotykaniola #milosc #rollercoaster #czytamksiazki #homesweethome #friday #ogieniwoda #nowywpis #ewuczkarecenzuje #bieliczern #nowypost #namietnosc

Fri, 29 May 2020, 20:53

ewuczkarecenzuje
5 views
Instamedias

O rajuśku jak mnie tu dawno nie było 😋 Mam nadzieję, że macie się dobrze 😷 U mnie w porządku, do pracy chodzę "w kratkę", dzięki czemu swój wolny czas poświęcam nie tylko podstawom - czyli dwójce rozbrykanych szkrabków, ale też więcej czytam 🙃

#lubieczytac #stayathome #books #milosciinneobsesje #relaxing #czytamksiazki #koronawirus #reading #zostanwdomu #lianemoriarty #homesweethome #znakliteranova #booklover

Thu, 14 May 2020, 21:42

ewuczkarecenzuje
7 views
Instamedias

„Co byście zrobili, gdybyście znaleźli zwłoki we własnym salonie i nic nie pamiętali z ostatnich godzin?” 🤔 Książka pt. "Amnezja", której autorem jest Federico Axat, przedstawia trudne losy walczącego z alkoholowym nałogiem, obecnie rzekomo tr

#koronawirus #alkoholizm #mojehobby #lubieczytac #amezja #booklover #thriller #walkaznalogiem #thrillerpsychologiczny #hobby #proszynskiiska #ilovebook #federicoaxat #czytajksiazki #stayathome #zagadka #tajemniczosc

Tue, 5 May 2020, 19:58

ewuczkarecenzuje
6 views
Instamedias

Hej hej Kochani 🥰 Jak się macie? Co u Was słychać? Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Mi jakoś ostatnio nie jest po drodze pisanie, ale w związku z panującym koronawirusem przypominam Wam, że warto zwłaszcza teraz dbać o swoje zdrowie i odporność 💪 Dob

#natura #dbajozdrowie #eliksirpiekna #pandemia #suplementacja #koronawirus #magwitaminac #eko #wzmacnianieodpornosci #dieta #dbajoodpornosc #badzeko #naturalnasuplementacja #dbajosrodowisko #wsparcieodpornosci

Tue, 5 May 2020, 19:18

ewuczkarecenzuje
11 views
Instamedias

Arabia Saudyjska - kraj opanowany przez mężczyzn, w którym kobiety są marionetkami w ich rękach spełniając wszystkie ich 😕 O tych, które uciekły i już nie powrócił O tych, które pragnęły uciec, ale nigdy im się nie udało, bądź w tajemniczych okolicznośc

#marcinmargielewski #nowywpis #swiatksiazki #zaginioneksiezniczki #books #czytamksiazki #wstrzasajacahistoria #ilovebooks #okrutnaprada #ewuczkarecenzuje #saudyjskieksiezniczki #lubieczytac #zaginionearabskieksiezniczki #nowypost #booklover #proszynski #arabskieksiezniczki

Tue, 21 Apr 2020, 18:25

ewuczkarecenzuje
12 views
Instamedias

Ahoj Kochani 😋 kolejny tydzień za nami. Nadchodzi weekend, ale wiadomo - zostajemy w domu. W tym czasie możemy zadbać np. o nasze ciało, o czym mowa w dzisiejszym wpisie u mnie na blogu. W sklepie @topestetic znalazłam dwa super produkty @epionce , które

#suchaskora #przesuszenie #weekend #friday #zostajewdomu #problemyskorne #bodyset #relaksing #atopowcy #zostanwdomu #kremdociala #balsamdociala #topestetic #nowypost #nowywpis #epionce #pielegnacjaciala

Fri, 17 Apr 2020, 19:24

ewuczkarecenzuje
9 views
Instamedias

Ojojoj 🙈 odkąd wróciłam z pracy, a było to dawno temu, to dopiero teraz zasiadłam dosłownie na moment, aby Wam przypomnieć, że przecież dzisiaj jest oficjalna premiera książki naszej Kasi pt. "Skandal" 🥰 Ja już dawno jestem po lekturze, a link

#books #mybooks #lovebooks #ilovebooks #skandal #czytajmyksiazki #katarzynanowakowska #zostanwdomu #knhaner #krolowadramatow #czytamksiazki #czytajwdomu #burdaksiazki

Wed, 15 Apr 2020, 19:51

ewuczkarecenzuje
10 views
Instamedias

Mamy to! 👍😋 Nic nie wskazywało na to, że najnowsza książka Kasi będzie leżeć i odpoczywać 😃 Wprawdzie w pierwszy dzień od otrzymania jej nie miałam czasu na lekturę (widywałam ją kątem oka co rusz, ale niestety obowiązki codzienności mi nie pozwoliły na c

#mylove #katarzynanowakowska #sunnyday #stayathome #homeoffice #knhaner #ilovebooks #booklover #home #working #koronawirus #zostanmywdomu #brothers #zdalnapraca #burdaksiazki #nowypost #reading #krolowadramatow #lovelyday #zostanwdomu #sunday #relaxing #siedzimywdomu #nowywpis #spring #skandal #czytambolubie #children #zostajewdomu

Fri, 10 Apr 2020, 21:46

ewuczkarecenzuje
11 views
Instamedias

Dzień dobry, dzień dobry 😍 ale piękna, słoneczna pogoda ☀️ Tymczasem u nas kolejne fotomagnesy lądują na lodówkę i cieszą oko cały dzień 😍 Tym razem w roli głównej nasz Oluś - wielki fan pand 🐼 Przypominam, że wpisując kod "ddkhde" na stronie @

#fotoprodukty #photo #brothers #wspomnienia #love #fotobum #family #magneszwakacji #fotografie #panda #fotomagnesynalodowke #zdjecia #fotomagnesy #homesweethome #memmories #fotopamiatka #pamiatka #zostanwdomu #stayathome #magnesy #fotomagnes

Thu, 9 Apr 2020, 11:25

ewuczkarecenzuje
10 views
Instamedias

Uprzedzałam, ze bę No uprzedzałam i oczywiście ją mam. Inaczej być nie mogło 😋😋😋 Tyle czekałam 😋 Na szczęście wczoraj kurier wreszcie dostarczył mi przedpremierowy egzemplarz książki pt. "Skandal" 😍 yeaaaah 😍 Oczywiscie mowa o najnowszej książc

#krolowadramatow #thursady #booklover #brothers #czytambolubie #zdalnapraca #sunnyday #zostanwdomu #stayathome #homeoffice #katarzynanowakowska #spring #skandal #children #mylove #zostanmywdomu #siedzimywdomu #koronawirus #knhaner #ilovebooks #relaxing #homesweethome #lovelyday #burdaksiazki

Wed, 8 Apr 2020, 11:00

ewuczkarecenzuje
10 views
Instamedias

"Przymrużył oczy i zaczął pośpiesznie rozkopywać grób, oddając się całkowicie tej ekscytującej czynności. Napędzała go myśl, że za chwilę wyciągnie nieboszczkę, rozbierze ją, dotknie czule, a potem wydobędzie scyzoryk i wytnie ulubione, ukochane kawa

#okrucienstwo #bestialstwo #bezczeszczeniezwlok #zostanwdomu #thriller #michallarek #stayathome #edmundkolanowski #wydawnictwooficynka #nekrofilizm

Sun, 5 Apr 2020, 20:03

ewuczkarecenzuje
10 views
Instamedias

Hej Kochani 🙂Mam nadzieję, że spędzacie fajnie czas. Ja w wolnych chwilach sięgam po książki 😍 Dlatego dzisiaj napisałam recenzję pewnej pozycji, która po części odzwierciedla życie codzienne tych osób, które się w nim pogubiły. Dosł Utrata pracy, nieocz

#weekend #zostanwdomu #relaxing #lubieczytac #stayathome #booklover #czytajmyksiazki #books #zbigniewzysk #sunday #wydawnictwooficynka

Sun, 5 Apr 2020, 20:00

ewuczkarecenzuje
14 views
Instamedias

Ahoj Robalki 😍 Siedzicie grzecznie w domciu? 🤔 My tak 🙂 Na brak zajęć nie narzekamy 👌 Ostatnio wertowaliśmy album ze zdjęciami 😋 Przyszedł czas na wymiankę fotomagnesów 💪 Niezawodny w tej kwestii jest oczywiście sklep @fotobum_pl . Jakość super, wysyłka r

#fotomagnesy #brothers #magneszwakacji #pamiatka #fotomagnesynalodowke #family #fotobum #zdjecia #fotomagnes #photo #fotoprodukty #wspomnienia #summer #stayathome #homesweethome #zostanwdomu #love #magnesy #fotopamiatka #fotografie #memmories

Sat, 4 Apr 2020, 18:20

ewuczkarecenzuje
13 views
Instamedias

Hop, hop, jest tu ktoś? Siedzicie w domu, czy pracujecie zdalnie? 🙂 Ja po 2 tygodniach byłam w pracy. Orzeźwienie dla mózgu 👌 I okrojona i to bardzo załoga. Koniec marca zapewne zaskoczył kierowców 😋 Kiedy rano wytoczyłam się do samochodu było u nas na D

#pluszakpanda #family #pandateam #brothers #pluszakiikea #ekipa #panda #kids #home #zostanwdomu

Mon, 30 Mar 2020, 18:38

ewuczkarecenzuje
10 views
Instamedias

Od 1 marca w sklepie @topestetic dostępne są mgiełki @sesderma_pl 🙂 Jest ich kilka rodzajów 👍 Ja zdecydowałam się akurat na Repaskin Mender Liposomal 😋 Taka mała, skromna, metalowa buteleczka, a skutki jej stosowania są naprawdę godne uwagi. Ma ona w sob

#sesdermamist #zostanwdomu #skin #skora #zmarszczki #pielegnacjatwarzy #mgielkanaprawcza #sesderma #nowosc #tarczaochronna #topestetic #promieniowanieuv

Fri, 27 Mar 2020, 18:55

ewuczkarecenzuje
8 views
Instamedias

Dzieciń Hu, hu, kiedy to był Cóż to były za Istny PRL 😁😁🤣 Jeździliśmy wówczas full wypasionym jak na tamte czasy, najpopularniejszym, czterokołowym pojazdem (oprócz Fiata), czyli Maluchem, do którego ledwo mieścił się mający prawie 2 metry wzrostu mój 😁

#watacukrowa #gadget #gadzetyzinnejplanety #dladzieci #wspomnieniazdziecinstwa #toysforboys #funfood #candy #birthday #dokuchni #nietuzinkoweprodukty #cottoncandymachina #maszynadowatycukrowej #slodycze #zostanwdomu #zablysnij #cottoncandymaker #cottoncandy #domowawatacukrowa

Mon, 23 Mar 2020, 20:57

ewuczkarecenzuje
6 views
Instamedias

Suprajs od @topestetic ❤❤❤ Więcej nie zdradzę 😋 @epionce

Fri, 20 Mar 2020, 18:21

The content of the site is protected by Polish and international copyright laws.
All rights to the content of the Site are reserved to their authors.
Using the Website means acceptance of regulations and rivacy policy.

Made in Poland

Copyright © 2020 promujbloga.pl
All rights reserved.