ewuczkarecenzuje

Lifestyle

Jeżeli masz ochotę ze mną współpracować zapraszam: ewciaewcia83@wp.pl

9381 wyświetleń Instablog

Instamedia

ewuczkarecenzuje
Instamedia

Ahoj o wieczorowej, piątkowej porze 😁 Miałam dość ciężki dzień, ale za to jutrzejszy zapowiada się bardzo ciepły, motywujący do działania, więc ładuję akumulatory, bo jest pewien plan 🚵‍♂️🤸‍♀️🥅⚽️ Szukacie kremu do twarzy, który zapewnia błyskawiczne i int

#cosmeshop #sunnyday #wodatermalna #dermocosmeshop #home #nowypost #promujblogapl #nowywpis #mother #thermaleavene #blogger #zblogowani #free #friday #kremdotwarzy #family #avéne #blogspot

pią, 22 mar 2019, 23:25

ewuczkarecenzuje
1 wyświetlenie
Instamedia

Dzień dobry niedzielo! 😁 Zapowiada się piękny, wyjątkowo ciepły i słoneczny dzień ☀️ Warto wybrać się gdzieś w teren. A co jeśli właśnie nam się rozładuje telefon? 🤔Zabierzcie sobie powerbank. Ja już się w taki gadżet zaopatrzyłam zamawiając go na stronie

#promujblogapl #4gsm #nowypost #homesweethome #familytime #sunnyday #freetime #zblogowani #iloveit #relax #powerbank #blogspot #sunday #akcesoriagsm #nowywpis #energia #superjuice

nie, 17 mar 2019, 11:12

ewuczkarecenzuje
2 wyświetlenia
Instamedia

Linia @bellhypoallergenic rozpieszcza nowościami. Tym razem przedstawiam Wam mascary. Jest ich tak dużo, że aż ciężko się zdecydować :) Czy znalazłam swojego faworyta? Odpowiedź na to pytanie znajdziecie na blogu. zBLOGowani

#promujblogapl #ewuczkarecenzuje #blogspot #bell #bellhypoallergenic #nowywpis #relaxing #mascary #friday #zblogowani #blogger #eyes #nowypost #women

pią, 15 mar 2019, 15:43

ewuczkarecenzuje
2 wyświetlenia
Instamedia

Hello, hello. Jakie plany na dzisiaj? Ja muszę trochę czasu na pewną "misję" poświęcić, ale po obiedzie będę miała już swój chill. Tymczasem zostawiam Was z recenzją dotyczącą lakierów hybrydowych @nc_nails_company ❤ zdecydowałam się na 3 odcie

#nowywpis #promujblogapl #blogspot #l4l #lakieryhybrydowe #manicure #sunday #divinity #chill #hybryda #nailscompany #blacknails #paznokcie #pastele #nowypost #zblogowani #nails #relaxing #blogger

nie, 10 mar 2019, 09:49

ewuczkarecenzuje
4 wyświetlenia
Instamedia

Na zakupy, spacer, na plażę - taka jest torebka typu Shopper Bag, uniwersalna pod każdym względem. Zakupiłam ją w sklepie @ . Perfekcyjna na nadchodzącą wiosnę ❤ bardzo pojemna i wygodna w czyszczeniu. @zblogowani @promujblogapl

#nowypost #musthave #bags #bigbag #forwomen #shopperbag #blogger #stili #newpost #myfavourite #ewuczkarecenzuje #gumowatorebka #shopping #promujblogapl #nowywpis #blogspot #zblogowani

nie, 3 mar 2019, 17:08

ewuczkarecenzuje
4 wyświetlenia
Instamedia

"Zapach stworzony dla mężczyzny, który uwielbia czuć adrenalinę. Kompozycja inspirowana energią wulkanu i momentem, w którym lawa dotyka lodu". Glacier Fire to nowość dla mężczyzn. Połączenie czarnej cytryny i mięty z ciepłym aromatem drewna na

#wodaperfumowana #forhim #zblogowani #glacier #blogger #glacierfire #nowosc #blogspot #zapach #new #dlaniego #przewodnikposwiecieonline #ewuczkarecenzuje #men #l4l #promujblogapl #fire

śro, 27 lut 2019, 21:35

ewuczkarecenzuje
3 wyświetlenia
Instamedia

Hej ho! Pracowita sobota - wreszcie zasłużyłam sobie na chill. A jak chill to w towarzystwie @ 😁 innej opcji nie widzę. Lutowa zawartość pod hasłem "First Love Yourself" po raz kolejny mnie nie zawiodła 😍 Jeśli jesteście ciekawi, co znajduje si

#balneokosmetyki #nails #suprise #eko #yen #love #niespodzianka #naturalneskladniki #maseczkakoreanska #chillbox #afrodyzjak #indigo #milosc #coscodi #natura #korea #oliwka #paznokcie #owocrozy #darynatury #symontgomery #soapszop #dlawegan

sob, 23 lut 2019, 19:18

ewuczkarecenzuje
9 wyświetleń
Instamedia

Zaliczyliśmy dziś kino - Lego przygoda 2. Całkiem spoko. Chociaż wolałabym Kogel-Mogel. No ale czego nie robi się dla dzieci, prawda?😁 Od dzisiaj rozpocznę pewną serię wpisów przeznaczoną dla dzieci. I nie tylko o gry planszowe chodzi. @alexander_gryizaba

#forkids #zabawa #alexander #promujblogapl #maszynyrolnicze #blogspot #zblogowani #nowypost #budowa #hit #nowosc #alexandershop #playandfun #rolnictwo #fun #inzyniering #blogger #kids #nowywpis #bison #konstrukcje #malykonstruktor #dzieci

pią, 8 lut 2019, 22:11

ewuczkarecenzuje
3 wyświetlenia
Instamedia

W temacie kosmetyków jestem zakupoholiczką. Taka prawda 😜 do tego dołożę wszelkiego rodzaju - na każdą okazje i bez okazji - perfumy do łazienki nie idzie wejść 😁 Dziś Live in Color - woda perfumowana @ladetre , która wnosi zapach wiosny zimą. Początkow

#newideas #perfumy #l4l #nowywpis #forwomen #parfums #dlaniej #nowypost #przewodnikposwiecieonline #agnieszkakowal #blogger #zblogowani #liveincolor #ladetre #blogspot #autumn #promujblogapl #oriflame

śro, 6 lut 2019, 19:53

ewuczkarecenzuje
4 wyświetlenia
Instamedia

Dzień minął mi Chociaż nie wszystko udało mi się załatwić.... Całe szczęście, że mam @ ❤ wieczorem zafunduję sobie truskawkowe spa, które swoim zapachem i działaniem mi wszystko zrekompensuje. @ilovecosmeticspolska BoutiqueCosmetics @i_love_box_pl @zblo

#strawberries #strawberrycream #bodybutter #relaxing #superskin #blogspot #zblogowani #promujblogapl #relaks #spa #nowypost #ilovebox #kosmetyki #nowywpis #samaslodycz

wto, 5 lut 2019, 16:38

ewuczkarecenzuje
3 wyświetlenia
Instamedia

Ahoj ! Drogi zasypane śniegiem, ale dzień spędzony bardzo aktywnie na sankach i innych szaleństwach ⛄❄ Tymczasem w wolnej chwili zapraszam Was na bloga. Dzisiaj o perfumach marki @nou_parfum W wakacje zeszłego roku wspominałam Wam o wersji dla mężczyzn, k

#relaxing #nou #l4l #dlaniej #nowosc #nouparfum #zblogowani #winter #cloudy #nowywpis #zapachy #homesweethome #f4f #perfumes #nowypost #polskakobieta

nie, 3 lut 2019, 17:39

ewuczkarecenzuje
2 wyświetlenia
Instamedia

Widok śniegu w tym roku jest jak na wagę złota 😂 dlatego korzystajmy z takich chwil 💪 u nas zagościł stylowy Roman 🛷⛄❄

nie, 3 lut 2019, 14:21

ewuczkarecenzuje
4 wyświetlenia
Instamedia

Książki w dzisiejszych czasach wśród dzieci to podstawa. To od nas, rodziców, zależy, co w ich życie wnosimy. Lepsza jest taka opcja, niż pozostawienie ich przed telewizorem samemu sobie. I tak właśnie my spędzamy czas. Takie chwile są dla mnie bezcenne.

#l4l #zblogowani #psipatrol #lubimyczytac #blogspot #ewuczkarecenzuje #czytamydzieciom #books #followme #blogger #homewseethome #nowypost #promujblogapl #mediaservicezawada #msz #besttime #love #forkids #nowywpis #playandfun

pią, 1 lut 2019, 21:39

ewuczkarecenzuje
3 wyświetlenia
Instamedia

Czas w tygodniu zdecydowanie za szybko mija. W weekendy mógłby się nieco zatrzymać. Ja go spędziłam super - z rodziną, bratem i moim chrześniakiem😍 Zaś wieczorem relaksowałam się już się zawartością styczniowej edycji @ . Tematem przewodnim jest hasło &q

#proteinballs #boxkosmetyczny #winter #nowywpis #zblogowani #chill #loveit #cloudy #promujblogapl #najlepszybox #openbox #books #nowypost #nowepostanowienia #chillbox #blogspot #styczen #box #blogger #redfruits #cococool #newyear #ewuczkarecenzuje #akcjaregeneracja #megusta #january #niepowszedni #homesweethome

nie, 27 sty 2019, 21:34

ewuczkarecenzuje
9 wyświetleń
Instamedia

W kwestii olejków kosmetycznych jakoś trudno jest mi zmienić moje dotychczasowe Jednak jest taki jeden upiększający SUCHY olejek, który od razu zdobył moją sympatię. Uwierzycie? @renefurtererpoland funduję nam rozkosz i do ciała i do włosów. Czy zdobył

#recenzja #pielegnacja #polishblogger #musthave #bodycosmetics #blogger #blogspot #nowypost #hit #5sens #haircosmetics #body #hair #olejek #furterer #sucholejek #renefurtererpoland #renefurterer #nowywpis

pią, 25 sty 2019, 21:00

ewuczkarecenzuje
6 wyświetleń
Instamedia

Nowy rok zaczął nam się z pompą, bo przecież spokój w życiu nie może za długo gościć... :( Choroba zaatakowała najpierw naszego Olka, wysokie temperatury zbijaliśmy przez 5 dni! Nigdy takich sytuacji nie mieliśmy. Niestety bez antybiotyku się nie obeszł A

#blogger #synbiotyk #antybiotykoterapia #ochrona #promujblogapl #forkids #nowypost #difloschoco #autumn #odpornosc #smartpharm #zima #zblogowani #diflos #nowywpis

nie, 20 sty 2019, 21:19

ewuczkarecenzuje
8 wyświetleń
Instamedia

Kochani zmobilizowałam siły i dziś troszkę inaczej dzień spędziłam 💪 Super szybki spacer w samotni, potem książka - relax musi być - to tak w skrócie :) A później postanowiłam udostępnić Wam na blogu recenzję dotyczącą pewnego zestawu marki @novaclear_eu

#pielegnacja #wybielenie #stopprzebarwieniom #blogspot #polishblogger #blogger #novaclear #nowosc #nowywpis #novaclearwhiten #dermokosmetyki #demakijaz #nowypost #przebarwienia

nie, 20 sty 2019, 18:35

ewuczkarecenzuje
9 wyświetleń
Instamedia

Niedziela z gorączką - kto by pomyślał 😔 No ale cóż, trzeba się czymś zająć. Biż Przyznajcie, drogie Panie, która z Was tego typu niespodzianek nie kocha? Ja postanowiłam zaopatrzyć się w piękny, srebrny naszyjnik marki @lavivre_shop. Szczegóły znajdzie

#silver #nowypost #sunday #zblogowani #promujblogapl #relaxing #naszyjnik #srebrnabizuteria #chill #homesweethome #lavivreshop #nowywpis #bizuteria #love #intrygujacamilosc #lavivre

nie, 13 sty 2019, 13:41

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2019 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.