ewuczkarecenzuje

Lifestyle

Jeżeli masz ochotę ze mną współpracować zapraszam: ewciaewcia83@wp.pl

8432 wyświetlenia Instablog

Instamedia

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

Hello nocne marki. Dzień z mopem spędzony, ale dałam radę 💪 aczkolwiek łatwo nie było. Apropo Każda z nas marzy o tym, aby nasze pomalowane już pazurki trzymały się jak najdłużej, prawda? Dla tych z Was, które nie lubią hybryd z różnych przyczyn mam dzis

#manicure #nowywpis #solargel #lakierydopaznokci #evening #hokesweethome #polskiekosmetyki #l4l #promujblogapl #reverscosmetics #relax #paznokcie #zblogowani #nowypost #topcoat #solarnylakier #saturdaynight

sob, 8 gru 2018, 23:47

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

Hello Saturday :) właśnie mam chwilę i przeglądam sobie w necie to i tamto. Znacie@ilovecosmeticspolska? 😍 1 grudnia ruszają w świat piękne I Love Box ❤ Zawartość zapowiada się bardzo interesująco 😁

#kosmetyki #ilovebox #boxkosmetyczny #ilovecosmetics #zblogowani #promujblogapl #nowosc

sob, 24 lis 2018, 17:10

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

Kto go nie Chociaż jedni jeszcze są w pracy, inni w jej kierunku zmierzają, a jeszcze inny zaraz kończą. Suma sumarum jest weekend. Dla tych, którzy akurat mają wolną sobotę, czy niedzielę mam super propozycję. Kąpiel i pielęgnacja ciała - lubicie? @sora

#nowosc #soraya #nawilzenie #zadbajosiebie #blogger #pielegnacja #zblogowani #weekend #foodie #miodmanuka #nowypost #mus #nowalinia #melon #kosmetykisoraya #pieknacera #superzapach #smoothie #recenzja #sorayafoodie #nowywpis #superfoods #blogspot #promujblogapl

sob, 17 lis 2018, 15:58

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

Jakiś czas temu otrzymałam paczuszkę - niespodziankę ❤️ Wszystko to z okazji otwarcia sklepu stacjonarnego Dermo-Cosme-Shop z produktami kocnernu @ 😍 Otwarcie nastąpiło w październiku tego roku, a sklep znajduję się w naszej stolicy, czyli w Warszawie. W

#weekend #promujblogapl #pielegnacja #saturday #kosmetyki #nature #bestseller #niespodzianka #kuponrabatowy #beauty #dermocosmetics #renefurterer #ducray #coupon #klorane #elancyl #pierrefabregroup #aderma #galenic #dermoacademy #dermocosmeshop #eauthermaleavene #zblogowani #suprise

sob, 17 lis 2018, 12:41

ewuczkarecenzuje
9 wyświetleń
Instamedia

Hop hop - jest tutaj ktoś? Pogoda diametralnie nam się zmieniła, ale to dobrze, niech przyjdą mrozy i wygnają wszystkie, niepotrzebne nam zarazki. Tymczasem na blogu przedstawiam Wam kosmetyki marki @biologique_recherche_poland. Są to szampon do włosów o

#dermokosmetyki #nowypost #autumn #zblogowani #l4l #pielegnacjawlosow #hair #friday #poland #biologiquerecherche #naturalneskladniki #homesweethome #polishblogger #promujblogapl #nowywpis #topestetic #blogger

pią, 16 lis 2018, 14:21

ewuczkarecenzuje
4 wyświetlenia
Instamedia

Broniłam się rękami i nogami i mnie dopadł angina. Dziś w gratisie doszły zatoki, więc jest level hard 😦 generalnie szpital w Dobrze, że w weekend troszkę popracowałam, więc będę mogła tu wieczorem coś wrzucić. Dziś na blogu gości @Vabunofficial - wersja

#formen #men #parfum #styl #nowywpis #elegancja #vabun #blogspot #perfumy #blogger #nowypost #pakolorente #promujblogapl #zblogowani #vabunclassic

czw, 15 lis 2018, 11:16

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

@zaful_athleisure @zaful @zaful_ru

#zafuldress

sob, 10 lis 2018, 15:11

ewuczkarecenzuje
1 wyświetlenie
Instamedia

@zaful_athleisure @zaful@zaful_ru

#zafuldress

sob, 10 lis 2018, 15:11

ewuczkarecenzuje
15 wyświetleń
Instamedia

Myślę, że listopad to odpowiedni moment na planowanie już prezentów :) ja uwielbiam fotokalendarze. Dlatego mam dla Was kod rabatowy od @fotobum_pl . Wpisując "wvxxxb" otrzymacie aż 10 % rabatu. Warto skorzystać 😍 @fotobum_pl  

#fotobum #fotokalendarze #fotografia #prezent

pon, 5 lis 2018, 17:10

ewuczkarecenzuje
9 wyświetleń
Instamedia

Nadszedł czas chłodnych, deszczowych dni, parasolki ujrzały "wreszcie" swoje światło dzienne i "poszły w ruch", wieczory coraz częściej spędzamy z książką w ręku i kubkiem gorącej Dlatego zamówiłam sobie @, który oficjalnie otwiera se

#sunday #pomyslnaprezent #love #beautybox #recenzja #beauty #pudelko #homesweethome #promujblogapl #rzetelnosc #nowywpis #odpoczynek #homespa #box #relax #chillbox #l4l #zblogowani #chill #nowypost #kosmetyki #book #chilbox_pl

nie, 4 lis 2018, 13:55

ewuczkarecenzuje
9 wyświetleń
Instamedia

Harmonijna kompozycja zmysłowego wetiweru, pełnej porywającej świeżości jagody i orzeźwiających nut szampana w jednym flakoniku? Brzmi ciekawie, prawda? Sparkle in Paris od Oriflame to cudowny zestaw, który dzięki uprzejmości Pani Agnieszka Kowal miałam o

#l4l #dlaniej #blogspot #wetiwer #perfumomaniaczka #perfumy #zblogowani #autumn #paris #blogger #zeldokapieli #myfavourite #lavivre #nowywpis #polishblogger #wodaperfumowana #szampan #agnieszkakowal #dlakobiet #ulubieniec #nowypost #promujblogapl #kosmetyki #sparkleinparis #zapach #oriflamepoland #recenzja #love

sob, 3 lis 2018, 16:52

ewuczkarecenzuje
8 wyświetleń
Instamedia

Pojawiające się coraz to niższe temperatury odbijają się na kondycji całego mojego ciała, więc aby uchronić się przed wysuszeniem, czy też licznymi przebarwieniami, dbam o odpowiedni stopień nawilżenia. Dlatego dziś przedstawię Wam malinę nordycką od @eve

#dlaciala #zblogowani #skincare #promujbloga #eveline #pielegnacja #malinanordycka #evelinecosmetics #autumn #nowywpis #nawilzenie #body #beautycare #saturday #relax #balm #supercena #nowypost

sob, 3 lis 2018, 14:39

ewuczkarecenzuje
9 wyświetleń
Instamedia

Dobry wieczór :) witajcie w sobotę. Tydzień szybko zleciał, więc dziś mam dla Was kolejną dawkę nowości marki Revers Cosmetics. Jest to podkład IDEAL COVER. Jego zadaniem jest krycie wszelkich niedoskonałości skóry, także blizn potrądzikowych, znamion,

#reverspodklad #blogspot #promujblogapl #blogger #makeup #reverscosmetics #idealmat #zblogowani #l4l #followme #ideal #idealcover #ideallift #nowywpis #nowypost #podklad #autumn #polishblogger

sob, 27 paź 2018, 21:04

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

Jakiś czas temu wspominałam Wam tutaj, że w domu zagościła książka Wydawnictwa Aktywa. Jest to pierwsza w moim czytelniczym dorobku pozycja, która wzbudziła we mnie szereg różnych emocji :) "Spowiedź polskiego Kata" to z jednej strony wciągająca

#nowypost #autumn #book #nowywpis #blogspot #karasmierci #ostatnipolskikat #blogger #recenzja #spowiedzkata #spowiedzpolskiegokata #wyroksmierci #zblogowani #wydawmictwoaktywa #lubimyczytac #promujblogapl #kat #skazani #jerzyandrzejczak #recenzjaksiazki

nie, 21 paź 2018, 16:53

ewuczkarecenzuje
9 wyświetleń
Instamedia

Ahoj moi drodzy. Jak minął tydzień? ☺ u mnie dużo wyzwań, ale dałam radę. Pogoda motywuje do działania 💪 Dziś na blogu jest pachnąco, a to wszystko za sprawą @lazell_parfums . Które perfumy spośród trzech zostały moim faworytem? Szczegóły znajdziecie we w

#sandrasport #nowypost #perfumy #polishblogger #blogger #lazellperfums #blogspot #forwomen #zblogowani #promujblogapl #capreesexcity #nowywpis #lazell #balmi #zapachy

nie, 14 paź 2018, 18:53

ewuczkarecenzuje
11 wyświetleń
Instamedia

To był trudny tydzień, pełen nowych wyzwań i obowiązków. Ale widzę to światełko w tunelu :) i znalazłam nawet dziś czas, aby napisać Wam recenzję na temat limitowanej kolekcji kolorówki marki @bell_polska . W tle widzicie tylko matowe pomadki. A jak wyglą

#zblogowani #kajal #oriental #promujblogapl #autumn #smokyeyes #nowypost #blogger #nowywpis #blogspot #makeup #bellpolska #sunday #lipstick #glow #beauty #topcoat #limitedcollection #lips #highlighter #bellcosmetics #kolorowka #bell

nie, 7 paź 2018, 21:22

ewuczkarecenzuje
14 wyświetleń
Instamedia

Na weekend, prócz odpoczynku, polecam Wam przekąski. Dziś gości u mnie @beskidzkie 😁 tym razem paluszki i orzeszki w różnych odsłonach. Szczerze mówiąc wiele z nich smakowałam po raz pierwszy :) pyszności są już na blogu, ale na tym nie koniec i powrócę d

#makemyday #nowywpis #paluchy #karmel #chrupiemy #yummy #blogger #klasyczne #orzeszki #polskamarka #paluszki #relax #papryka #wasabi #fridaynight #tradycyjne #promujblogapl #zblogowani #snacks #nowypost #friday #blogspot #beskidzkie #przekaski

pią, 28 wrz 2018, 20:07

Strona 1 z 14

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.