ewuczkarecenzuje (@ewuczkarecenzuje)

Lifestyle

Jeżeli masz ochotę ze mną współpracować zapraszam: ewciaewcia83@wp.pl

7402 wyświetlenia Instablog

Instamedia

ewuczkarecenzuje
13 wyświetleń
Instamedia

Wybaczcie, że ostatnio mnie tu mniej. Staram się jak najwięcej czasu spędzać z dziećmi, ponieważ zaraz rok szkolny i przedszkole 👌 Pozytywne opinie dotyczące kosmetyków costasy_natural_beauty Lily Lolo skusiły mnie do ich wypróbowania. Zatem zapraszam W

#lilylolo #zblogowani #summermakeup #superkabuki #blogger #nowywpis #podkladmineralny #bbcream #naturalbeauty #makeupmist #krembb #veganbeuty #promujblogapl #makijazmineralny #musthave #makeup #naturalnymakijaz #blogspot #costasy #nowypost #mineralnelato

śro, 15 sie 2018, 12:44

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

Grający spinner? Owszem. Czego to Chińczycy nie wymyślą 😄👍 @dresslily

pią, 10 sie 2018, 15:03

ewuczkarecenzuje
6 wyświetleń
Instamedia

Rusza świetna kampania organizowana przez @rekomendujto :)

#zakochaniwcafissimo #urodzinycafissimo #tchibo #rekomenduj

pon, 6 sie 2018, 18:25

ewuczkarecenzuje
6 wyświetleń
Instamedia

Ło żesz Wam Żar tropików ciąg Wybaczcie, że tu słabo zaglądam i rzadko coś wrzucam. Wolę ten czas spędzić z dziećmi. Nie mam mocy usiąść do laptopa. Jednak dziś wrzucam Wam haul dotyczący sklepu DressLily. Czy warto zamówić chińskie słuchawki? Wskakujci

#haul #eachg2000 #nowypost #transformers #nowywpis #blogsopt #dresslily #music #glosnik #gamers #kids #toys #musicbox #g2000 #gamingheadset #blogger #robots

sob, 4 sie 2018, 21:09

ewuczkarecenzuje
5 wyświetleń
Instamedia

time to replace tires 😎👌

czw, 2 sie 2018, 14:53

ewuczkarecenzuje
6 wyświetleń
Instamedia

Pierwszy raz zdecydowałam się na oczyszczenie organizmu od niepotrzebnych toksyn. W tym celu sięgnęłam po @detoxbyVolante, który przyniósł mi bardzo fajne efekty. Szczegóły znajdziecie na blogu. @zblogowani @promujblogapl

#toksyny #nowywpis #promujblogapl #zdrowytrybzycia #oczyszczanieorganizmu #zdrowie #energy #zblogowani #oliwazoliwek #detox #byvolante #detoksykacja #healthy #nowypost

sob, 28 lip 2018, 18:38

ewuczkarecenzuje
6 wyświetleń
Instamedia

Dzięki uprzejmości only_you_magazine stałam się posiadaczką Boxu z kosmetykami firmy @floslekpl. Ciekawi wpisu? Zaparaszam na bloga :)

wto, 24 lip 2018, 16:18

ewuczkarecenzuje
10 wyświetleń
Instamedia

Niestety mój ulubiony krem do twarzy ujrzał swoje dno. Wykorzystałam go po wszystkie brzegi. To jest chyba najgorszy moment rozstawać się ze swoim ulubieńcem. Ale znalazłam godnego zastępce, a jest nim krem ze złotem marki @murierparis. @zblogowani @prom

#faceandbeauty #goldresearch #nowypost #mûrier #murier #blogspot #marierparispl #zblogowani #krem #zmarszczki #byday #beauty #promujblogapl #gold #nawilzenie #pielegnacja #blogger #zloto #nowywpis #skin

sob, 21 lip 2018, 16:15

ewuczkarecenzuje
6 wyświetleń
Instamedia

Dziś czas na mały odpoczynek od kosmetyków, bowiem powracam do Was z chińszczyzną. Nie mam tu na myśli , a sieciówkę @dresslily. @zblogowani @promujblogapl

#promujblogapl #blogger #samsung #shoulderbag #newpost #nowypost #zblogowani #microsd #summerdress #blogspot #nowywpis #microcard #dresslily #coverupdress #coverup

czw, 19 lip 2018, 15:58

ewuczkarecenzuje
6 wyświetleń
Instamedia

Od rana pada u nas deszcz i nie zapowiada się na jego koniec 😕 Tęsknimy już za słońcem. Jest śpiąco i ziewająco, więc wzięłam się do pracy. Dzisiaj na blogu gości kolejny produkt z drogerii @topestetic. Jest to krem-maska pod oczy marki @clochee_symplyor

#topestetic #blogger #clochee #dermokosmetyki #naural #eco #eyecream #summer #facecare #clochesymplyorganic #nowypost #polishblogger #oczy #krempodoczy #promujblogapl #blogspot #nowywpis #zblogowani

śro, 18 lip 2018, 17:15

ewuczkarecenzuje
14 wyświetleń
Instamedia

Ahoj w poniedziałek 😎 Żniwa pełną parą, czas przecieka przez palce, ale staram się jakoś w taki sposób zorganizować, abyście mi stąd nie uciekli. Podczas kąpieli bardzo lubię otulać się pięknymi zapachami, dlatego dziś na blogu goszczą kosmetyki firmy Zn

#cavailles #nowywpis #pielegnacja #showercream #dermocosmetics #skorasucha #promujblogapl #rollon #blogspot #zblogowani #argan #rogecavailles #nowypost #skorawrazliwa #frenchbrand #blogger #shower #rogecavailles_polska #summertime #magnolia #dermokosmetyki #summer #masloshea

pon, 16 lip 2018, 13:17

ewuczkarecenzuje
5 wyświetleń
Instamedia

Ale ta pogoda psikusy dzisiaj robi. Pada, a jednocześnie świeci słoneczko 😎👍 Tymczasem przygotowałam Wam dziś recenzję na temat wody toaletowej dla mężczyzn Nou Oliban. Czy zapach jest godny uwagi? Zaglądajcie na bloga 😎 link w bio ;) @nou_parfum @zblo

#elegancja #nowypost #forhim #dlamezczyzn #promujblogapl #wodatoaletowa #formen #blogspot #noupolska #zapach #nouoliban #nouparfum #nowywpis #zblogowani #blogger

sob, 14 lip 2018, 17:24

ewuczkarecenzuje
6 wyświetleń
Instamedia

Jeżeli uwielbiasz robić zakupy i chcesz jednocześnie oszczędzić, to mam dla Ciebie idealną propozycję. Dzięki darmowej platformie @ kupujesz i zyskujesz! 😎 Wszystkie szczegóły znajdziesz u mnie na blogu. Zapraszam serdecznie!

#blogspot #zyskuj #wydawajzglowa #kupuj #promujbloga #cashback #nowywpis #tipli #money #shopping #nowypost #blogger #zakupy #oszczedzaj #zblogowani

czw, 12 lip 2018, 17:08

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

"Leżeć i pachnieć" mmmm marzenie 😛 ale być aktywnym i pachnieć też można. Dzisiaj wrzucam Wam na bloga recenzję jednej z męskich perfum marki @lazell_parfums. Będzie "smoczo" 😁 @zblogowani @promujblogapl

#promujblogapl #zapach #nowypost #weekend #polishblogger #lazelldragon #work #blogspot #perfumy #smok #nowywpis #dragon #zblogowani #blogger #lazell #piekniepachniec

sob, 7 lip 2018, 20:27

ewuczkarecenzuje
9 wyświetleń
Instamedia

Skuszona pozytywnymi opiniami sięgnęłam tym razem po mleczko do włosów odbudowujące wiązania dwusiarczkowe Hmilk No Stress marki Zamówiłam je w drogerii @topestetic. Jakie ma działanie? Wskakujcie na bloga, tam się wszystkiego dowiecie :) @oway_polska kos

#nowywpis #promujblogapl #polishblogger #nowypost #wlosy #haircare #oway #zblogowani #hmilk #topestetic #naturalnekosmetyki #blogspot #organicznekosmetyki #hmilknostress #pielegnacja #blogger #bezsls

pią, 6 lip 2018, 14:29

ewuczkarecenzuje
10 wyświetleń
Instamedia

Powoli wracają do nas upały 😎👍 Dzisiaj u nas jest już 26 stopni.  Pod koniec tygodnia temperatura ma sięgnąć trzydziestu 😎 Czy posiadasz odpowiednie preparaty przeciwsłoneczne? Jeżeli nie, to zapraszam Cię na bloga. Wpis dotyczy kosmetyków przeciwsłonecz

#emulsjaochronna #nowypost #lato #pielegnacja #promujblogapl #regen7 #zblogowani #nowywpis #skincare #kosmetyki #summer #emolienty #ochrona #blogspot #spf30 #blogger #kids #kosmetykidladzieci #allerco #polishblogger

wto, 3 lip 2018, 12:06

ewuczkarecenzuje
7 wyświetleń
Instamedia

Czas na poprawę koloru włosów. Postawiłam na @delia_cosmetics_official serię @cameleo_official 😁 zobaczymy!

pon, 2 lip 2018, 13:49

ewuczkarecenzuje
10 wyświetleń
Instamedia

Ostatnio dość mocno skupiłam się na moich włosach. Bacznie przyglądam się wszystkim kosmetykom, które kupuję. A może by je wzmocnić od wewnątrz? Stosowaliście może kapsułki hairvity? Ja się na nie skusiłam. Moją opinie na ich temat przeczytać możecie dzis

#blogger #zblogowani #nowywpis #care #hairvity #promujblogapl #haliercosmetics #beautifulhair #pieknewlosy #topestetic #suplementacja #kapsulki #halierpolska #hair #beauty #women #blogspot #halier #nowypost

czw, 28 cze 2018, 16:37

Strona 1 z 12

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.