recenzjebynikaa

Uroda

Zapraszam na Instagram, który jest uzupełnieniem mojego bloga.

2141 wyświetleń Instablog

Instamedia

recenzjebynikaa
3 wyświetlenia
Instamedia

Marzy Ci się najnowszy IPhone Xr 64GB RED 📱 pod choinką? 🎄 Wystarczy, że spełnisz dwa warunki i wkrótce może być Twój: 1. Zaobserwuj @ i wszystkie konta, które obserwuje ten profil (37); 2. W komentarzu odpowiedz na pytanie: Jakie zmiany u Ciebie przynie

#flatlaypoland #rozdanie #swieta2018 #polskadziewczyna #wygrajiphone #warszawa #polskakobieta #flatlaypolska #wroclaw #christmastime #polskablogerka #czerwonyiphone #christmasgift #giveaway #iphonexr #nagroda

sob, 15 gru 2018, 12:33

recenzjebynikaa
1 wyświetlenie
Instamedia

Hej! Jak mija Wasz dzień? Ja jestem dzisiaj strasznie zmę Na zdjęciu maseczki Juicy jelly marki Bielenda. Użyłam jednej z nich i jestem zachwycona. Pięknie pachną i cudownie nawilżają. Otrzymałam je w prezencie na spotkaniu blogerek w Opolu. Gorąco poleca

#bombki #kosmetyki #serumdorak #maseczka #sloiczki #bielenda #nawilzenie #futerko #ananas #pepco #arbuz #watermelon #juicyjelly #skincare #anx #christmastime #mask #mojemusthave #pineapple #pielegnacja #galaretka

czw, 13 gru 2018, 17:11

recenzjebynikaa
2 wyświetlenia
Instamedia

Hej! U Was też klimat świąt zagościł już na dobre? Ja pomału dekoruję mieszkanie 🎄 Znacie perfumy @vabunofficial ? Ja przez ostatnie tygodnie testowałam zapach no5 i jestem zachwycona. Więcej przeczytacie na moim blogu 🌹

#autumn #lampki #christmasiscoming #zima #radoslawmajdan #vabun #swiatecznyczas #pomyslnaprezent #perfumy #swieta #winter #jesien #eaudeparfum #majdan #no5 #vabunforlady #zapach #parfum #idaswieta #dekoracje

wto, 11 gru 2018, 17:10

recenzjebynikaa
3 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Co u Was? Ja wczoraj spędziłam cudowne popołudnie na spotkaniu blogerek. Miło spędziłyśmy czas w Classic Coffee w Opolu. Bardzo miło wspominam ten czas i mam nadzieję że spotkamy się jeszcze nie jeden raz. A na zdjęciu cudowne pomadki marki @sensiqu

#szyszka #purpleclass #zlotblogerek #lipstick #nicetime #pepco #natura #sensique #swiatecznyczas #spotkanieblogerek #pomadki #drogerienatura #bombki #opole #cosmeticslover #coralpeach #sensiquecosmetics #addictedpink #classiccoffee #ilivecosmetics #spotkanie #christmasiscoming #satintouch

nie, 9 gru 2018, 16:09

recenzjebynikaa
4 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Co u Was? Mnie dopadła choroba. Ledwo żyję ☹ mam nadzieję, że szybko mi Używacie sztucznych rzęs? Ja ostatnio spróbowałam i bardzo mi się spodobały. Użyłam tych od @miyo_makeup . Jakie inne rzęsy polecacie? Na blogu nowy wpis. Serdecznie zapraszam

#blogerka #blogger #rzesy #recenzja #sztucznerzesy #miyo #narzuta #realgirls #polecam #falselashes #klej #miyomakeup #lash #lashes #pepco

śro, 5 gru 2018, 16:17

recenzjebynikaa
2 wyświetlenia
Instamedia

Witam o poranku! Mamy już grudzień! Ja zaraz zmykam do szkoły. Mam nadzieję że dzień szybko zleci. Wczoraj na blogu pojawiły się dwa wpisy. Serdecznie zapraszam! A Wam zostawiam zdjęcie makijażu, który udało mi się ostatnio wykonać 💄 @miyo_makeup @mysec

#sensique #brwi #szkola #cienie #kolorowka #essence #lovely #kobo #makeuptime #makeuplover #foto #eyemakeup #technikuslugkosmetycznych #cosmeticslover #miyomakeup #odliczanie #makeup #grudzien #makijaz #miyo #mysecret #december #goldenrose

sob, 1 gru 2018, 05:54

recenzjebynikaa
5 wyświetleń
Instamedia

PRZYPOMNIENIE ! ✨✨ROZDANIE✨✨ Wraz z zaprzyjaźnionymi blogerami, przygotowaliśmy dla Was rozdanie🤩 . Aby wziąć udział w rozdaniu: . 1️⃣ Zaobserwuj profil @wygrajrozdanie oraz wszystkie osoby, które obserwuje profil (o nikim nie zapomnijcie, bo nagroda jest

#wroclaw #opole #sopot #polskierozdanie #vogue #nagroda #rozdanie #konkurs #poznan #warszawa #gdansk #trojmiasto #apple #wygrajrozdanie #gdynia #rozdania #wygrajiphona #ipxs #wawa #krakow #nagrody #wygraj #iphonexs

czw, 29 lis 2018, 13:01

recenzjebynikaa
4 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Dzisiaj mam ciężki poranek. Boli mnie głowa i mięś A co tam u Was? Lubicie miód? Ja całe życie go unikałam jak Ostatnio spróbowałam miodów @miodyhuzar i strasznie mi posmakowały. Więcej o tych miodach poczytacie na blogu. Link w bio ❤

#autumn #honey #hiszpanski #pepco #wrzos #zdrowie #huzar #miodwrzosowy #slodkosci #jesien #nazime #jysk #miodyhuzar #miodzik #wrzosowy #slodycz #miod

śro, 28 lis 2018, 12:53

recenzjebynikaa
6 wyświetleń
Instamedia

Hej! Co u Was? Ja właśnie wstałam po nocce i nie chce mi sie wyjść spod koł Znacie markę @ ? Ja właśnie przeglądam ich produkty i jestem zachwycona ❤ A już 1 grudnia rusza wysyłka świetnych boxów I LOVE BOX . Już nie mogę się doczekać 😍

#ilovebox #listopad #ilovecosmetics #boxkosmetyczny #kosmetyki #paczka #boutiquecosmetics #wysylka #cosmeticsbox #november

pon, 26 lis 2018, 14:14

recenzjebynikaa
4 wyświetlenia
Instamedia

✨✨ROZDANIE✨✨ Wraz z zaprzyjaźnionymi blogerami, przygotowaliśmy dla Was rozdanie🤩 . Aby wziąć udział w rozdaniu: . 1️⃣ Zaobserwuj profil @wygrajrozdanie oraz wszystkie osoby, które obserwuje profil (o nikim nie zapomnijcie, bo nagroda jest naprawdę cenna

#wroclaw #konkurs #ipxs #iphonexs #wawa #rozdanie #wygrajrozdanie #wygraj #wygrajiphona #polskierozdanie #polskadziewczyna #polskichlopak #warszawa #poznan #nagroda #sopot #krakow #rozdania #opole #gdansk #iphone #gdynia #nagrody #trojmiasto

nie, 25 lis 2018, 12:02

recenzjebynikaa
4 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Co u Was słychać? Na blogu właśnie pojawił się nowy wpis o kuracji przeciw wypadaniu włosów marki @trychoxin . Jeśli jesteście ciekawi to zapraszam. Link znajdziecie w bio ❤

#kuracja #pielegnacja #wlosy #trycholog #wypadaniewlosow #skoraglowy #knowledge #wzmocnieniewlosow #jesien #trychoxin #trychoxinknowledge #szampon #wzmocnienie #ampulki

sob, 24 lis 2018, 13:10

recenzjebynikaa
7 wyświetleń
Instamedia

Przypominam o trwającym rozdaniu! Do zgarnięcia kalendarze adwentowe widoczne na zdjęciu! Więcej info kilka zdjęć wstecz i na profilu @ ❤

#kosmetyki #rozdanie #makeuprevolution #nyx #adventcalendar #advent #kalendarzkosmetyczny #thebodyshop #sugartrip #kalendarzeadwentowe #rituals

czw, 22 lis 2018, 12:24

recenzjebynikaa
8 wyświetleń
Instamedia

Hej! Co u Was? Ja się trochę źle czuje, chyba się przeziębiłam ☹ Znacie palety ze zdjęcia? Sa ostatnio moimi ulubieńcami ❤ więcej o nich przeczytacie na blogu. Link w bio ❤ @miyo_makeup

#eyeshadow #miyo #welcometomiami #eyeshadowpalettes #autumn #fivepoints #palety #miyomakeup #feminineflame #jesien #holygrail #paletycieni #liscie #cienie

wto, 20 lis 2018, 10:11

recenzjebynikaa
6 wyświetleń
Instamedia

Hej! Dzisiaj czeka mnie aktywny dzień. Jadę do dwóch miast: Sieradz i Opole. A jak Wy spędzicie sobotę? Olejek ze zdjęcia poznałam niedawno. Mimo, że jest przeznaczony do wieczornej pielęgnacji, uzywam go różniez rano. Więcej o nim przeczytacie na blogu.

#olejek #faceoil #lotonfaceoil #avocado #pielegnacjatwarzy #argan #kwashialuronowy #arganoil #loton #pielegnacja #olejekdotwarzy #hialuronicacid #sweetalmond

sob, 17 lis 2018, 08:26

recenzjebynikaa
8 wyświetleń
Instamedia

🌟 Odpowiedz na pytanie i zgarnij kalendarze adwentowe z kosmetykami! Wygrywają DWIE osoby! 🌟 Aby zostać jednym ze zwycięzców: - Zaobserwuj @ oraz wszystkie profile (24) które obserwuje to konto! 👠 - Pod zdjęciem konkursowym ( u dowolnej blogerki ) odpowi

#polskadziewczyna #flatlaypoland #kalendarzeadwentowe #katowice #wroclaw #nagroda #swiatecznenagrody #warszawa #wygraj #kosmetycznekalendarze #rozdanie #adventcalendar

pią, 16 lis 2018, 15:35

recenzjebynikaa
6 wyświetleń
Instamedia

Hej! Kilka dni temu dostałam paczkę niespodziankę z okazji otwarcia sklepu stacjonarnego Dermo Cosme Shop w Warszawie, czyli pierwszego sklepu na świecie z produktami @ ❤ • W paczce znalazłam 7 bestsellerów sklepu, czyli: ☆tonizujący żel pod prysznic @ela

#balsam #otwarciesklepu #elancyl #pielegnacja #suchyolejek #niespodzianka #skincare #zelpodprysznic #avene #renefurterer #pierrefabregroup #twarz #piankaoczyszczajaca #klorane #kodrabatowy #galenic #szampon #dermocosmeshop #bestseller #zeldomyciatwarzy #lekkikrem #toningshowergel #aderma #ducray #paczka

czw, 15 lis 2018, 11:55

recenzjebynikaa
10 wyświetleń
Instamedia

Hej! Dzisiejszy dzień nie należy do najlepszych. Źle się czuje i nie mam siły wstać z łóż a co tam u Was? Mimo złego samopoczucia postanowiłam że zrobię sobie makijaż. Tylko który kolor pomadki wybrać? O pomadkach ze zdjęcia poczytacie na blogu. Link w b

#pomadki #satintouch #shine #volume #milosc #sensique #lipstick #kosmetykikolorowe #jesiennasceneria #ilovecosmetics #ilovelipstick #kolorowka #liscie

wto, 13 lis 2018, 12:22

recenzjebynikaa
12 wyświetleń
Instamedia

5 wszyscy śpią ☺ A ja zaraz jadę do szkoły ☹ gdzie sprawiedliwość? Na zdjęciu mój nowy ulubieniec 😍 Mydełko do czyszczenia pędzli od @ ❤ nie wiem jak sobie bez niego radziłam, teraz nie wyobrażam sobie bez niego życia ☺ Więcej o nim przeczytacie na blog

#blankmydlarnia #blogger #czysciciel #supersklad #blank #akcesoria #mydelko #followme #myciepedzli #likethisphoto #jesien #pedzle #sceneria #czystepedzle #liscie #pielegnacjapedzli #praniepedzli

sob, 10 lis 2018, 05:36

Strona 1 z 7

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.