recenzjebynikaa (Nika)

Uroda

Zapraszam na Instagram, który jest uzupełnieniem mojego bloga.

867 wyświetleń Instablog

Instamedia

recenzjebynikaa
9 wyświetleń
Instamedia

Hej! Ja właśnie szykuje się do pracy. A co tam u Was? 😍 W niedzielę czeka mnie impreza rodzinną więc postanowiłam zmienić manicure. Tym razem stanęło na klasycznej czerwieni od @neonailpoland . Uwielbiam takie kolory, pasują do wszystkiego! ❤ perfumy @v

#manicure #hybryda #czerwien #manicurehybrydowy #top #majdan #base #neonail #provocater #lipstickred #red #vabun #paznokcie #nails

czw, 16 sie 2018, 08:01

recenzjebynikaa
22 wyświetlenia
Instamedia

Witam! Co tam u Was? Macie długi weekend czy tak jak ja tylko jeden dzień wolnego? Ja dzisiaj może spotkam się ze znajomymi ❤ Na zdjęciu cień marki @nablacosmetics w kolorze Alchemy. Więcej o nim w najnowszym poście na blogu. Aktywny link w bio!

#kolorowka #nabla #cienie #znajomi #summer #praca #cien #eyeshadow #lato #alchemy #kosmetyki #spotkanie #mintishop

wto, 14 sie 2018, 15:37

recenzjebynikaa
11 wyświetleń
Instamedia

Cześć! Co robicie w niedzielne popołudnie? Ja wypoczywam i nadrabiam wszelkie zaległości. ☺ Na zdjęciu moje ostatnie odkrycie. Od jakiegoś czasu firmy zaczęły wprowadzać do ofert skompresowane antyperspiranty. Ja skusiłam się na ten z @ . Jestem nim zach

#futerko #isana #pielegnacja #owca #isanaoryginal #rossmann #lato #antyperspirant #jysk #freshsense #compressed #deospray #portfel #house #summer #ochrona

nie, 12 sie 2018, 15:30

recenzjebynikaa
7 wyświetleń
Instamedia

Hej! Dzisiaj wreszcie chłodniejszy dzień. Czuje ulgę, a Wy? 😍 Na zdjęciu swatche błyszczyków Outstanding Lip Gloss od @miyo_makeup . Mają piękne kolory i świetną konsystencję. Więcej o nich przeczytacie na blogu. Link w bio! ❤

#photooftheday #blyszczyk #blogger #followme #lato #ulga #tlo #makeupyourmind #miyo #likeme #kolorowka #makijaz #miyomakeup #lipgloss #ochlodzenie #blysk #shine #usta #summer #lip #bloggerkaurodowa #makeup #gloss #swatche

sob, 11 sie 2018, 10:53

recenzjebynikaa
7 wyświetleń
Instamedia

Hej. Dziś piękna pogoda a ja dopiero wstałam. Postanowiłam się wyspać ponieważ mam wolne. 😍 Dzisiaj przychodzę z pytaniem. Wolicie tradycyjne lakiery do paznokci czy hybrydy? Ja od ponad dwóch lat jestem wierna hybrydom. Cenię je za trwałość i wygodę. Te

#reverscosmetics #solargel #trwalosc #wygoda #paznokcie #semilac #nailpolish #hybryda #base #lakier #provocater #revers #lakierhybrydowy #manicure #manicurehybrydowy

czw, 9 sie 2018, 12:21

recenzjebynikaa
7 wyświetleń
Instamedia

Hej! W końcu mam wolne. Muszę nadrobić zaległości blogowe i napisać kilka wpisów. A Wy jakie macie plany? Ostatnio dodałam zdjęcie z bazami. Kilka z Was zgadło, która jest moją ulubioną. Jest to oczywiście jednorożec z @wibopl Więcej o nim przeczytacie n

#primer #rosefield #bransoletka #unicorntears #jednorozec #kolorowka #rozowa #lato #baza #wibo #serum #summer #bracelet #blog #nawilzenie #blogspot #unicorn #2w1 #thebestprimer #watch #pielegnacja #kosmetyki

wto, 7 sie 2018, 08:18

recenzjebynikaa
8 wyświetleń
Instamedia

Hej! Jest niedzielny poranek. Każdy spędza czas z rodziną lub jeszcze ś A ja za 5 minut rozpoczynam pracę. Przede mną 8 @tigerpolska pomaga mi przetrwać. Wiem że jest niezdrowe ale to moje małe uzależnienie. Byle do 18 😂

#energydrink #niedziela #energetyk #summer #praca #sunday #followmeplease #gowork #powerisback #tygrys #blogger #napoj #work #blogspot #sukienka #flowerdress #tiger

nie, 5 sie 2018, 09:59

recenzjebynikaa
17 wyświetleń
Instamedia

Witam w sobotnie popołudnie! Jak spędzacie ten słoneczny weekend? Ja właśnie wróciłam z pracy i będę odpoczywać. Na zdjęciu moje ostatnie odkrycie czyli eyeliner od @reverscosmetics . Jest bardzo precyzyjny i łatwy w użyciu. Dla początkujących, takich ja

#summer #upal #kreska #likeme #lato #eyeliner #goldenrose #colourpop #weekend #makijaz #precyzja #black #praca #revers #makeup #eveline #sobota #lovely #nails

sob, 4 sie 2018, 14:37

recenzjebynikaa
8 wyświetleń
Instamedia

Hej! Co tam u Was słychać? U mnie w końcu trochę chł 😍 Na zdjęciu wszystkie moje bazy pod makijaż. W zależności od sytuacji używam rozświetlających lub matujących. Jak myślicie, która jest moją ulubioną? @wibopl @reverscosmetics @goldenrosepolska @maybe

#wibounicorntears #stone #primer #serum #base #faceandlipprimer #baza #likefarsali #maybelline #wibo #followme #farsaliunicorntears #unicorntears #nature #summer #matujaca #rozswietlajaca #zielen #goldenrose #silicone #revers #masterprime #luminousfinish

czw, 2 sie 2018, 16:14

recenzjebynikaa
8 wyświetleń
Instamedia

Hej! Jest godzina 10:25 a termometr już pokazuje 30 stopni. Ciekawe co będzie później?🤔 Dobrze, że dzisiaj nie idę do pracy 😂 Na zdjęciu smoothie od @victoria_cymes które wczoraj uratowało mi życie. Jak zwykle za późno wstalam i nie zdążyłam zjeść śniada

#drink #foodpicoftheday #banan #followme #foodpic #fruits #victoriacymes #opelastra #summer #instafood #pleasefollowme #cold #praca #yummie #glass #mango #lato #najlepsze #smakivictorii #blogger #bottle #incar #koktajl #pomarancza #smoothie #dopracy #nails #exotic

wto, 31 lip 2018, 10:32

recenzjebynikaa
5 wyświetleń
Instamedia

Witam w niedzielę! Jak spędzacie ten dzień? Ja mam wolne od pracy i przyjechałam do taty. Tata zawsze ma cukierki w szafce. Dzisiaj znalazłam tam Dumle, czyli moje ulubione słodycze z dzieciństwa 😍 kto z Was lubi je tak samo jak ja? @dumle

#cukierki #slodkosci #loveit #paznokcie #ulubione #followme #maleprzyjemnosci #like #utaty #upal #domrodzinny #dumle #sweets #jedzenie #dumleoryginal #blogger #befit #slodycze #latolato #summer #nails

nie, 29 lip 2018, 12:37

recenzjebynikaa
7 wyświetleń
Instamedia

Hej! Wczoraj burzowo, a dzisiaj znowu słonecznie! Ja zaraz jadę do mechanika a później do pracy. Weekend mam dopiero jutro ☹ Czy podkład i korektor marki @reverscosmetics gwarantują idealne krycie? I ile tak naprawdę wytrzymują na twarzy? Jeśli chcecie s

#beauty #like #spf #summer #korektor #liquidcorrector #revers #recenzja #duet #zapraszam #blog #foundation #kryjacy #hot #followmeplease #kolorowka #zielen #reverscosmetics #care #lato #ciepelko #camouflage #kamuflaz #podklad #idealcover

sob, 28 lip 2018, 11:08

recenzjebynikaa
7 wyświetleń
Instamedia

Hej! Weekend coraz bliżej. Kto cieszy się razem ze mną? O tym, że lubię maski w płacie wie chyba każdy. Najbardziej podobają mi się te z motywem zwierzęcym. Tym razem w drogerii @rossmannpl upolowałam nowość. Jest to maska nawilżająca w płacie Żaba odświ

#twarz #nowosc #zaba #blogger #isana #rossmannpolska #foralltypesofski #nawilzenie #rossmann #isanayoungzwierzaki #frog #face #wplacie #blogspot #pielegnacja #maska #odswiezenie #maskawplacie #mask #young #followmeplease

czw, 26 lip 2018, 12:08

recenzjebynikaa
5 wyświetleń
Instamedia

Hej IG! Jakie plany na dzisiaj? Ja spędzam dzień na świeżym powietrzu. Muszę korzystać, ponieważ mam dzień wolny od pracy. 😍 Znacie soki od @victoria_cymes ? Ja poznałam je tydzień temu i jestem zakochana. Mają dużo witamin i są bardzo dobre. Na dzisiej

#lato #sok #zegarek #banana #sukienka #smakivictorii #blog #zielen #apple #marchew #sky #carrot #followmeplease #vitamines #grass #paski #niebo #summer #jablko #banan #blogspot #juice #trawa #witaminy #victoriacymes

wto, 24 lip 2018, 11:49

recenzjebynikaa
8 wyświetleń
Instamedia

Witam w niedzielę! Dzisiaj znowu upalny dzień. Jest cudownie. Żałuję tylko, że nie mam basenu. Chętnie bym do niego wskoczyła 😍 Na zdjęciu uwielbiana przez wiele osób paleta @toofaced Just peachy mattes. Również ją lubiłam dopóki nie poznałam cieni @colo

#sprzedam #sephorapolska #cienie #toofaced #justpeachy #summer #followmeplease #niedziela #eyeshadows #sephora #basen #blogger #paleta #pallete #matowa #mattes #sunday

nie, 22 lip 2018, 10:14

recenzjebynikaa
13 wyświetleń
Instamedia

Hej! Pogoda nadal ☹ ja lecę do pracy i mam nadzieję że po południu będzie lepiej 👍 Na zdjęciu makijaż wykonany paletą Yes, please! od @colourpopcosmetics . Jestem zakochana w tej palecie, a kreskę robiłam pierwszy raz w życiu więc proszę o wyrozumiałość

#blogger #eyeliner #ecocera #followmeplease #nofilter #eveline #pigment #goldenrose #cienie #lovely #blogspot #makijaz #korektor #yesplease #puder #kreska #brwi #aliexpress #eyemakeup #essence #makeup #paleta #colourpop #pierwsza #tusz

czw, 19 lip 2018, 07:38

recenzjebynikaa
6 wyświetleń
Instamedia

Hej! Pogoda znowu robi sobie ż Znowu jest zimno i pada ☹ Słońce, gdzie jesteś?! Znacie @ ? Jeśli nie, to koniecznie musicie poznać! Są to mydła i peelingi w kostce, wykonane ręcznie przez Iwonę ❤ Nie dość, że pięknie wyglądają to przede wszystkim maja cud

#blankmydlarnia #blank #pielegnacja #follow #naturalne #blogerka #mydlarnia #uroda #kokosowy #peeling #blogspot #handmade #mydlo

wto, 17 lip 2018, 11:04

Strona 1 z 4

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.