recenzjebynikaa

Uroda

Zapraszam na Instagram, który jest uzupełnieniem mojego bloga.

1233 wyświetlenia Instablog

Instamedia

recenzjebynikaa
1 wyświetlenie
Instamedia

Hej! Znacie markę @pilomax_wax ? Ja od kilku tygodni testuję dwa produkty tej marki. Jeden z nich widzicie na zdjęciu. Jest to maska do włosów ciemnych. Ma świetną konsystencję i cudowny zapach ❤ niebawem recenzja produktów tej marki na blogu ☺

#wlosyciemne #maska #wax #hair #pielegnacja #pielegnacjawlosow #kosmetyki #forhair #wypadaniu #regeneracja #wlosy #przeciw #cosmetics #mask #naturclassic #zielonaherbata #waxangielski #henna #pilomax #waxpilomax

czw, 18 paź 2018, 12:02

recenzjebynikaa
2 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Dzisiaj chciałabym Wam pokazać palety, które ostatnio mnie urzekły. Są to cienie marki @koboprofessionalpoland Morning star i Earth gems. Mają świetną pigmentację i cudowne kolory. Więcej o nich i swatche na blogu. Link w bio 😍 @drogerienatura

#palety #koboprofessional #kobo #morningstar #cienie #drogerienatura #eyeshadows #natura #kolorowka #drogeria #eyeshadowset #kamienie #earthgems #kobocosmetics #kosmetyki

wto, 16 paź 2018, 13:11

recenzjebynikaa
2 wyświetlenia
Instamedia

Witam w niedzielne popołudnie! Z okazji trwającej promocji w @rossmannpl chciałabym Wam pokazać moich ulubieńców, dostępnych właśnie w tej drogerii. Jestem ciekawa czy również lubicie te produkty. Z promocji tym razem nie skorzystam, ponieważ mam wszystk

#masterprime #liquidmattlipstick #unicorntears #kosmetyki #extensionvolume #kolorowka #liquidcamouflage #healthymix #staymatte #faceandlipprimer #advancevolumiere #promocja #lightvanilla #bourjoishealthymix #promocjarossmann #ohmylips #rossmann55 #happyeyes #maskara

nie, 14 paź 2018, 13:40

recenzjebynikaa
7 wyświetleń
Instamedia

Hej! W końcu weekend. Ostatnio czuje się ciągle zmę Jesień daje mi w kość ☹ Znacie produkty marki @floslekpl ? Ja ostatnio testowałam ich produkty. Ten scrub do ust cudownie pachnie i pięknie wygląda. Więcej o Floslek przeczytacie na moim blogu. Aktywny

#lips #scrub #cukrowyscrub #sugarscrub #naturalbackground #lipcare #pielegnacja #sugarlipscrub #floslek #lipscrub #zluszczanie #naturalnetlo #pielegnacjaust #peeling #fertodirubina #pien

sob, 13 paź 2018, 11:59

recenzjebynikaa
9 wyświetleń
Instamedia

Hej! Co tam u Was? Ja muszę ogarnąć wpisy i Nazbierało się trochę paczek 😍 Znacie pojedyncze cienie od @sensique_official @sensiquecosmetics ? Ja właśnie je testuję i póki co jestem zachwycona. Niebawem pojawi się ich recenzja. Na zdjęciu 3 najbardziej

#nowosci #drzewo #eyeshadows #cuda #rosegold #kosmetyki #jesienwpelni #liscie #champagnegold #pojedyncze #koloryjesieni #jesien #jarzebina #sensiquecosmetics #sensique #oczy #pien #kolorowka #burnedorange #cienie #drogerienatura #topcoloreyeshadow #autumn #topcolor #natura

czw, 11 paź 2018, 12:42

recenzjebynikaa
2 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Jak tam po weekendzie? Ja niestety nadal mam katar i trochę źle się ☹ Znacie płynne metaliczne cienie od @mysecret_official_pl ? Ja jestem w nich zakochana od pierwszego wejrzenia ❤ Cudowna pigmentacja i piękne kolory. Więcej o nich przeczytacie w

#extremegleam #liquid #cienie #natura #drogerienatura #drogerianatura #kosmetykikolorowe #jarzebina #eyeshadows #liscie #jesien #recenzja #metaliczne #plynne #kolorowka #testy #cieniemetaliczne

wto, 9 paź 2018, 09:05

recenzjebynikaa
3 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Jak Wam mija weekend? Ja jutro jadę do szkoły a dzisiaj odpoczywam ☺ Znacie markę D'ran? Ja mam możliwość testowania dwóch kremów tej marki. Jeden z nich widzicie na zdjęciu. Jego zadaniem jest zwężenie porów. Jak sobie radzi? Już niedługo poja

#kosmetykidran #krem #wondercream #zwezanieporow #braz #pory #kosmetyki #liscie #autumncolors #dran #autumn #poretightening #jesien #testowanie #kremydran

sob, 6 paź 2018, 17:18

recenzjebynikaa
16 wyświetleń
Instamedia

Hej! Co u Was słychać? Ja jestem lekko przeziębiona ☹ Na zdjęciu produkty, których użyłam do dzisiejszego makijażu: ▪serum @wibopl Unicorn tears ▪podkład @bourjoispolska Healthy mix ▪puder i bronzer @miyo_makeup ▪cienie @wibopl Modern ▪pigment @miyo_make

#makijaz #marcjacobs #farsali #serum #followmeplease #bourjois #modern #goldenrosepolska #cienie #pigment #modernrenaissance #perfumy #kolorowka #daisy #prawie #angelove #kosmetyki #unicorntears #podklad #makeup #wibo #miyomakeup #followforfollowback

czw, 4 paź 2018, 10:05

recenzjebynikaa
5 wyświetleń
Instamedia

Hej! U Was też jest tak szaro, buro i ponuro? Mi cały czas chce się spać ☹ Znacie markę GAJA? Na blogu możecie poczytać o produktach jakie maja w ofercie. Link w bio! Chciałam Wam też przypomnieć, że kupując duży 300 ml krem, drugi 100 ml dostajecie gra

#blog #pieknaznatury #jesien #natura #nawilzenie #naturalne #aloes #krem #blogger #gaja #skladniki #ukojenie #wiatr #deszcz #autumn #oferta

wto, 2 paź 2018, 10:21

recenzjebynikaa
4 wyświetlenia
Instamedia

Cześć! Czy Wy, tak samo jak ja, czujecie już zimę? Ja już chodzę w grubym płaszczyku 😍 Na zdjęciu cudowne produkty od @fitomed_cosmetics . Uzywam ich regularnie. Więcej przeczytacie na blogu. Link w bio ❤

#cera #kocankawloska #autumn #fitomedcosmetics #pipeta #natura #naturalneskladniki #naczynkowa #olejowanie #fitomed #kocanka #fitoteka #olejek #pielegnacja #ceranaczynkowa #wloska #nawilzenie #esencja #jesien #liscie

sob, 29 wrz 2018, 09:34

recenzjebynikaa
4 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Co tam u Was? Ja od wczoraj jestem w Ł Na zdjęciu lato a na zewnątrz prawie zima ☹ kto z Was już tęskni za latem? Ja bardzo! Brakuje mi sukienek i zapachu świeżo skoszonej trawy ☺ @dresslily

#sukienka #followme #prawiezima #autumn #garden #trawa #ogrod #zielen #latogdziejestes #kwiaty #zimno #dresslily #likethisphoto #followforfollowback #jesien #fallinautumn #deszcz

czw, 27 wrz 2018, 14:30

recenzjebynikaa
2 wyświetlenia
Instamedia

Cześć Słoneczka! 🌞 No właśnie, ale słoneczka brak ☹ jest zimno, szaro i Aż nie chce się wychodzić z łóżka 😃 Mam do Was pytanie? Podczas podróży, gdzie w Waszym aucie znajduje się telefon? U mnie długo znajdował się na fotelu lub podł zmieniło się to dzi

#blogger #itap #samochod #4gsmpl #iottie #uchwyt #4gsm #iottieitap #bloggerka #magnes #followforfollowback #safephone #uchwytnakratke #bezpiecznytelefon #uchwytsamochodowy #auto

wto, 25 wrz 2018, 08:57

recenzjebynikaa
3 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Jest 6 rano a ja już jestem w drodze do szkoły ☹ nie lubię tak wcześnie wstawać... Znacie drogerię @drogerialilaroz ? Ja poznałam ją jakiś czas temu. Konkurencyjne ceny i bogaty asortyment. Znajdziecie tam wiele naturalnych produktów znanych marek. M

#znanemarki #flowers #zelpodprysznic #drogeria #kwiaty #plynczyszczacy #niskieceny #orientana #yope #olejek #rabat #drogerialilaroz #naturalneprodukty #plynmicelarny #sylveco

sob, 22 wrz 2018, 06:14

recenzjebynikaa
3 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Jak mija Wam dzień? Ja dopiero teraz znalazłam czas, aby usiąść. ☺ Na zdjęciu nowość z drogerii @rossmannpl . Uwielbiam maski w płachcie i z chęcią sięgam po nowe. Ta z @biotaniqe ma aktywnie nawilżać i wygładzać skórę. Jestem ciekawa jak się sprawd

#nowosc #rossmannpolska #maskanatkaninie #nowoscrossmann #pielegnacja #maska #aloeverajuice #sheetmask #maskawplachcie #koreanbeauty #jesien #autumn #hydrating #rytualypiekna #wplachcie #rossmann #koreanska #biotaniqe #nawilzenie #liscie

czw, 20 wrz 2018, 15:24

recenzjebynikaa
3 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Zapowiada się piękny dzień ❤ lecę na zakupy, a później czeka mnie prasowanie ☺ Lubicie matowe pomadki? Ja kocham ❤ czy tą ze zdjęcia też pokochałam? Przekonacie się, wchodząc na bloga! Aktywny link w bio! @evelinecosmetics

#lovematte #matowa #plynna #lipstick #usta #ohmylips #evelinecosmetics #brudnyroz #matte #latowraca #eveline #summer #lip #pomadka #matteliquidlipstick

wto, 18 wrz 2018, 09:28

recenzjebynikaa
8 wyświetleń
Instamedia

Cześć w sobotę! Co u Was ciekawego? 💜 Na zdjęciu pigmenty od @miyo_makeup które pokochałam za kolory i pigmentację. Więcej o nich poczytajcie na blogu. Aktywny link w bio ❤

#miyo #pigmenty #zloto #kolorowelove #autumn #jesien #najlepsze #chceblyszczec #oczy #miyomakeup #makijaz #brzoskwinia #sprinkleme #sypkie

sob, 15 wrz 2018, 09:45

recenzjebynikaa
21 wyświetleń
Instamedia

Cześć! Weekend tuż tuż. Jakie plany? Ja wybieram się na urodziny siostrzeńca i dzisiaj muszę kupić mu prezent. Jakieś pomysły na prezent dla 8-latka? 👦 A na zdjęciu kolejny makijaż oka. Ćwiczę i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. 💄 •cienie @colourpopc

#tusz #eyebrows #prezent #pigmenty #wibo #essence #reverscosmetics #inglotbrushes #makeup #makijaz #eyeshadows #mascara #cienie #lovely #brwi #misssporty #hakuro #blysk #kreska #colourpop #konieclata #eyeliner #korektor #miyomakeup #pedzle

czw, 13 wrz 2018, 12:17

recenzjebynikaa
7 wyświetleń
Instamedia

Hej! Co u Was? Na blogu od wczoraj nowy post. Tym razem o naturalnej pielęgnacji od @ekomania_lab Jeśli jesteście zainteresowani to aktywny link znajdziecie w bio ☺

#krem #oczy #ekomania #glamglowkit #kosmetyki #naturalne #krembb #followme #wodarozana #organiczne #poelegnacja #testery #bio #ekomanialab

wto, 11 wrz 2018, 10:03

Strona 1 z 6

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.