recenzje_kosmetykow12 (馃拵Kosmetyki馃拵 inspiracje.)

Uroda

馃憠 20 lat . 馃憠 Kontakt/pytanie/wsp贸艂praca/collaboration 馃摡 馃憠Email: recenzje_kosmetykow12@wp.pl #recenzjekosmetykow12 #kosmetyki #lovecosmetics

878 wy艣wietle艅 Instablog

Instamedia

recenzje_kosmetykow12
10 wy艣wietle艅
Instamedia

Dzie艅 dobry. 鉂わ笍 W ko艅cu znalaz艂am bronzer kt贸ry jest idealny dla bladych os贸b, ma pi臋kny odcie艅, nie robi plam, bardzo 艂adnie wygl膮da na buzi, dobrze si臋 blenduje, jest trwa艂y. Mam na my艣li bronzer terracotta nr 02 z @pierrerene_professional. Wczoraj osob

#instablog #pierrerene_professional #beautyblog #likeforlike #beauty #recenzja #kosmetik #tagsforlikes #influencer #cosmetics #makijaz #lovecosmetics #like4like #recenzjekosmetykow #makeup #terracotta #follow4follow #makijaz #polishgirl #polskadziewczyna #followforfollow #blog #pierrerene #bronzer #instablogger #kosmetyki

艣ro, 15 sie 2018, 09:39

recenzje_kosmetykow12
41 wy艣wietle艅
Instamedia

W ko艅cu i ja mia艂am okazj臋 przetestowa膰 produkt kt贸ry jest totalnym hitem dla wielu dziewczyn. 馃槉 Jak widzicie na zdj臋ciu jest to woda r贸偶ana, ja stosuj臋 j膮 codziennie rano i wieczorem jako tonik. Ma dzia艂anie koj膮ce, wspomaga 艂agodzenie podra偶nie艅, idealn

#polishgirl #beauty #naturalnekosmetyki #instablogerka #polskablogerka #recenzjekosmetykow #polskadziewczyna #drogerialilaroz #pielegnacjatwarzy #pielegnacja #kosmetyki #makemebio #beautyblog #instablogger #influencer #recenzja #kosmetik #kosmetykinaturalne

nie, 12 sie 2018, 19:19

recenzje_kosmetykow12
18 wy艣wietle艅
Instamedia

Nowo艣ci do testowania. 鉂わ笍 Mo偶e wy u偶ywa艂y艣cie kt贸rego艣 produktu ze zdj臋cia? Je偶eli tak to koniecznie dajcie zna膰 w komentarzu jak si臋 sprawdzi艂. 馃挄 Jak tylko przetestuj臋 kosmetyki dodam ich recenzj臋. 馃槏 Napiszcie w komentarzu jakie kosmetyki mam dla was pr

#makeuprevolution #follow4follow #makemebio #bielenda #makeuprevolutionpolska #likeforlike #cosmetics #drogerialilaroz #purederm #kosmetik #followforfollow #kosmetyki #maseczki #beauty #lovecosmetics #paletkacieni #pielegnacjatwarzy #recenzja #makijaz #recenzjekosmetykow #polskadziewczyna #like4like #nacomi

pi膮, 10 sie 2018, 17:59

recenzje_kosmetykow12
11 wy艣wietle艅
Instamedia

Dzie艅 dobry. 馃挏 Oto totalne nowo艣ci w piel臋gnacji mojej twarzy. Kremy z Gaji. Do ich przetestowania zach臋ci艂o mnie to, 偶e s膮 to kremy z naturalnym sk艂adem w bardzo dobrej cenie - 300ml za w drogerii @drogerialilaroz Od dzisiaj zaczynam je testowa膰 na pewn

#recenzja #kremdotwarzy #pielegnacja #gaja #polishgirl #instablogger #pielegnacjatwarzy #follow4follow #drogerialilaroz #beauty #recenzjekosmetykow #influencer #kosmetyki #like4like #polskablogerka #polskadziewczyna #kosmetik #likeforlike #followforfollow #beautyblog

艣ro, 8 sie 2018, 10:10

recenzje_kosmetykow12
5 wy艣wietle艅
Instamedia

Dzi臋kuj臋 @pierrerene_professional za mo偶liwo艣膰 przetestowania kosmetyk贸w 馃挄 Mo偶e wy testowa艂y艣cie jaki艣 produkt ze zdj臋cia? Je偶eli tak to dajcie zna膰 jak wam si臋 sprawdzi艂. 鉂わ笍 Wpis z jakim produktem by艣cie chcia艂y zobaczy膰 na instagramie jako pierwszy? Pis

#pierrerene #eyeliner #instablog #like4like #bronzer #polskablogerka #polishgirl #likeforlike #influencer #makeup #followforfollow #kosmetik #pierrerene_professional #recenzjekosmetykow #cosmetics #polskadziewczyna #kosmetyki #makijaz #podklad #rozswietlacz #tuszdorzes #beautyblog #makijaz #follow4follow #recenzja

pon, 6 sie 2018, 18:02

recenzje_kosmetykow12
13 wy艣wietle艅
Instamedia

Dzie艅 dobry. 馃挍 Na moich paznokciach zago艣ci艂 kolor 023 Banana 馃崒 z @semilac 馃挍 Jakie macie plany na dzisiaj? Ja zaraz zbieram si臋 do pracy 馃槙 A wam 偶ycz臋 mi艂ego dnia. 馃挄馃槝

#instablog #hybryda #polskadziewczyna #likeforlike #paznokciehybrydowe #beautyblog #influencer #polskablogerka #recenzjekosmetykow #semilac #like4like #paznokcie #kosmetyki #followforfollow #nails #beauty #recenzja

nie, 5 sie 2018, 10:31

recenzje_kosmetykow12
11 wy艣wietle艅
Instamedia

Moja ulubiona pomada do brwi. 鉂わ笍 Uwielbiam j膮 za to, 偶e nie zastyga tak jak inne pomady, jest trwa艂a, bardzo wydajna, ma konsystencj臋 mase艂ka a do tego wszystkiego jest tania- kosztuje ok 10 z艂 w @drogerienatura 馃挄 Napiszcie w komentarzu czego wy u偶ywacie

#brwi #followforfollow #influencer #polskablogerka #likeforlike #beautyblog #recenzja #kosmetyki #polskadziewczyna #blogkosmetyczny #drogerienatura #smartgirlsgetmore #makijaz #recenzjekosmetykow #makijaz #blog #beauty #instablog #like4like #opinion #brow

czw, 2 sie 2018, 09:52

recenzje_kosmetykow12
16 wy艣wietle艅
Instamedia

Dzie艅 dobry. 馃尀 Od pewnego czasu testowa艂am serum z @noyaucosmetics ma ono chroni膰 sk贸r臋 przed zanieczyszczeniami 艣rodowiska. Serum 艣wietnie spisuje si臋 jako baza pod makija偶, ma lekk膮 konsystencj臋, szybko si臋 wch艂ania i bardzo dobrze pracuje z podk艂adami,

#beautyblog #followforfollow #influencer #cosmetics #instablogerka #kosmetyki #naturalnekosmetyki #recenzjekosmetykow #pielegnacja #noyaucosmetics #polishgirl #polskadziewczyna #kosmetykinaturalne #pielegnacjatwarzy #serum #likeforlike #blog #blogkosmetyczny #recenzja #like4like #beauty #instablogger

wto, 31 lip 2018, 09:12

recenzje_kosmetykow12
12 wy艣wietle艅
Instamedia

Dzie艅 dobry. 鉂わ笍 Oto moje dwa ulubione tusze do rz臋s. 馃槏 Maj膮 idealne szczoteczki - silikonowe, nie osypuj膮 si臋, nie sklejaj膮 rz臋s, nie odciskuj膮 si臋 na powiece w ci膮gu dnia, s膮 trwa艂e, wydajne. 馃槏 Dodatkowo maj膮 nisk膮 cen臋 - co艣 ok 12-15z艂 ja zazwyczaj kupu

#cosmetics #rossmann #polskadziewczyna #makijaz #evelinecosmetics #kosmetyki #recenzja #beautyblog #makeup #recenzjekosmetykow #tuszdorzes #polishgirl #influencer #makijaz #beauty #instablogger #rossmannpolska #instablog

sob, 28 lip 2018, 09:45

recenzje_kosmetykow12
7 wy艣wietle艅
Instamedia

Lubicie naturalne szampony? Ja od d艂u偶szego czasu testuj臋 szampon z bani agafii. Jego zapach jest mi臋towy, kojarzy mi si臋 z kroplami na 偶o艂膮dek kt贸re si臋 zawsze dostawa艂o w szkole niezale偶nie od tego co bola艂o. 馃檴 Produkt jest przeciw艂upie偶owy, ale nie zau

#pielegnacjawlosow #influencer #beauty #wlosy #cosmetics #kosmetyki #instablogerka #recenzja #beautyblog #szanpon #like4like #hair #polishgirl #recenzjekosmetykow #polskadziewczyna #instablogger #likeforlike #polskablogerka

czw, 26 lip 2018, 19:33

recenzje_kosmetykow12
6 wy艣wietle艅
Instamedia

Opakowania z serii z @soraya_polska skrad艂y moje serce 馃挏 Testuj臋 krem do st贸p i jedynie co mog臋 na ten moment o nim powiedzie膰 to to, 偶e pi臋knie pachnie. 馃槏Wi臋cej wam powiem na instastory jak go d艂u偶ej potestuj臋. Napiszcie czy wy testowa艂y艣cie co艣 z tej s

#polishgirl #recenzja #polskablogerka #soraya #kosmetyki #sorayapolska #cosmetics #influencer #foodie #instablogger #polskadziewczyna #recenzjekosmetykow #pielegnacja #lovecosmetics

艣ro, 25 lip 2018, 20:01

recenzje_kosmetykow12
7 wy艣wietle艅
Instamedia

Maj膮 wszyscy mam i ja 馃檴馃槏 A to dzi臋ki wygranej w rozdaniu u @andziathere. 鉂わ笍 Od razu jak mi przysz艂a ta paletka to musia艂am j膮 wypr贸bowa膰 ( zapraszam na instastory tam jest zdj臋cie makija偶u, ale i tak nie wygl膮da tak jak na 偶ywo) i jestem ni膮 zachwycona 馃槏

#makeuprevolution #maxineczka #makijaz #influencer #instablogger #instablog #cosmetics #polskadziewczyna #likeforlike #eyeshadows #makijaz #polishgirl #recenzjekosmetykow #polskablogerka #byandziathere #beauty #makeup #makeuprevolutionpolska #kosmetyki #recenzja

wto, 24 lip 2018, 17:57

recenzje_kosmetykow12
10 wy艣wietle艅
Instamedia

Oto produkt kt贸ry sprawia, 偶e moje brwi przez ca艂y dzie艅 pozostaj膮 nienaruszone. 鉂わ笍 呕el jest z @goldenrosepolska mo偶ecie go kupi膰 w sklepie @goldencosmetics_pl 猬咃笍 Produkt jest bardzo trwa艂y, trzyma si臋 na brwiach do momentu a偶 sami go nie zmyjemy 馃槏 Ja os

#recenzja #brwi #instablog #brow #cosmetics #kosmetyki #polskablogerka #makeup #makijaz #influencer #goldenrosepolska #makijaz #recenzjekosmetykow #instablogerka #goldenrose

pon, 23 lip 2018, 18:21

recenzje_kosmetykow12
15 wy艣wietle艅
Instamedia

Najlepsza drogeryjna paletka. 鉂わ笍 Burn z @evelinecosmetics Ma pi臋kne kolorki i bardzo dobr膮 pigmentacj臋. Jak j膮 zobaczy艂am u @wiskola to si臋 zakocha艂am 馃槏 Dajcie zna膰 jakie s膮 wasze ulubione paletki oraz co s膮dzicie o tej. 馃槝 Mi艂ej niedzieli 馃尀馃槝

#makijaz #rossmann #kosmetyki #eyeshadows #makeup #makijaz #instablogerka #evelinecosmetics #influencer #rossmannpolska #wiskola #paletkacieni

nie, 22 lip 2018, 12:33

recenzje_kosmetykow12
11 wy艣wietle艅
Instamedia

Cz臋sto pytacie jakie matowe pomadki polecam-oto one wed艂ug mnie najlepsze 鉂わ笍 S膮 to pomadki z @lovelykosmetyki dost臋pne w @rossmannpl , kupuje si臋 je w zestawie pomadka + kontur贸wka. Moje ulubione odcienie to neutral beauty oraz candy shop 馃拫 ale kolork贸w

#instablogerka #like4like #follow4folow #likeforlike #pomadkamatowa #pomadka #instablog #lips #klips #makijaz #recenzjekosmetykow12 #kosmetyki #recenzja #beauty #polskadziewczyna #recenzjekosmetykow #cosmetics #lovelykosmetyki #polishgirl #rossmannpolska #polskablogerka #makijaz #makeup #rossmann #followforfollow #influencer #matte

czw, 19 lip 2018, 18:31

recenzje_kosmetykow12
20 wy艣wietle艅
Instamedia

Jaki jest wasz ulubiony krem na dzie艅? Ja od d艂u偶szego czasu testowa艂am krem z @ i jestem 艣rednio zadowolona. Produkt dobrze nawil偶a, ale jest bardzo "t臋py" ci臋偶ko mi si臋 go rozprowadza po twarzy i pozostawia bia艂e 艣lady. Podk艂ady po jego zasto

#polskablogerka #recenzjekosmetykow12 #polskadziewczyna #like4likeback #naturalnekosmetyki #instablog #followforfollow #polishgirl #recenzjekosmetykow #kosmetykinaturalne #follow4folow #likeforlike #cosmetics #pielegnacjatwarzy #pielegnacja #kosmetyki #like4like #instablogerka #influencer #recenzja #tagsforlikes #krem

艣ro, 18 lip 2018, 16:05

recenzje_kosmetykow12
16 wy艣wietle艅
Instamedia

Dzie艅 dobry.鉂わ笍 Cz臋sto dostaje od was wiadomo艣ci jakie maseczki do twarzy polecam, ja uwielbiam te z Bani Agafii, nie do艣膰 偶e bardzo dobrze dzia艂aj膮 na sk贸r臋 to jeszcze s膮 tanie i wydajne. 鉂わ笍 Moja jest z @bathbubblepolska tam kosztuje 7 z艂 a z kodem "

#pielegnacja #kosmetykinaturalne #bathbubblepolska #instablog #pielegnacjatwarzy #recenzjekosmetykow #recenzja #polskadziewczyna #blogerka #like4likeback #maseczka #polishgirl #naturalnekosmetyki #polskablogerka #likeforlike #kosmetyki #blog #baniaagafii #like4like #tagsforlikes #influencer

wto, 17 lip 2018, 11:30

recenzje_kosmetykow12
11 wy艣wietle艅
Instamedia

Jak wam min膮艂 weekend? 鉂わ笍 Na zdj臋ciu stylizacja moich paznokci wykonana lakierem hybrydowym z @elartopl 馃挋 Bardzo mi si臋 podoba konsystencja lakier贸w, 艂atwo si臋 je rozprowadza po p艂ytce paznokcia.馃挄 Lubicie kr贸tkie paznokcie czy wolicie d艂ugie? U mnie tym

#recenzjekosmetykow12 #kosmetyki #influencer #polskablogerka #instablogerka #blog #cosmeticslover #polskadziewczyna #follow4follow #followforfollow #paznokciehybrydowe #paznokcie #likeforlike #instablog #elartopl #recenzjekosmetykow #polishgirl #cosmetics #nails #hybryda #elarto #tagsforlikes #like4like

nie, 15 lip 2018, 17:54

Strona 1 z 4

Zawarto艣膰 serwisu chroniona jest polskim i mi臋dzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich tre艣ci zamieszczonych na stronach Serwisu zastrze偶one s膮 na rzecz ich autor贸w.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptacj臋 regulaminu oraz polityki prywatno艣ci.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrze偶one.