simply_reviews_

Uroda

Beauty Youtuber 🎥 Lipstick Lover 💄👄 Polishgirl

1745 wyświetleń Instablog

Instamedia

simply_reviews_
2 wyświetlenia
Instamedia

Lubicie mieć czerwone usta ☺️ ?

#redlipstick

nie, 10 lut 2019, 18:38

simply_reviews_
6 wyświetleń
Instamedia

Dziś chociaż widoczność piękna i można podziwiać potęgę gór 😍

#turystykagorska #giewont #pieknywidok #zakopane #gory #moutains #warszawskadziewczyna

pią, 4 sty 2019, 14:25

simply_reviews_
12 wyświetleń
Instamedia

Co to była za podróż...z Warszawy do Zakopanego 8,5 h. W Zakopanem korki stulecia, ale za to jak pię śniegi w Polsce już dawno nie widziałam ☺️ zobaczcie sami przesuwając w lewo ⬅️

#zakopianskadziewczyna #zakopane #snow #warszawskadziewczyna #duzosniego #zakopane2019 #wzakopanem #zima #winter #zimowastolicapolski

śro, 2 sty 2019, 22:59

simply_reviews_
2 wyświetlenia
Instamedia

Taka ze mnie Łyżwiareczka ☺️a Wy potraficie jeździć na łyżwach ?

#winter #warszawa #lyzwy #sylwester #polskadziewczyna #warszawskadziewczyna #skates #zimowynarodowy

pon, 31 gru 2018, 18:31

simply_reviews_
5 wyświetleń
Instamedia

A Wy jak spędzacie Sylwestrowe popołudnie ? Szczęśliwego Nowego Roku Kochani ! ☺️ @justyna_gojuju ❤️

#zimowynarodowy #trochesportu #lyzwy #icerink #sylwester #lodowisko #sylwester2019 #lyzwyfigurowe #winter

pon, 31 gru 2018, 16:39

simply_reviews_
14 wyświetleń
Instamedia

Najpiękniejszy urodzinowy widok jaki mogłam sobie wymarzyć 😍😍😍😍❤️

#urodzinowywidok #urodziny #zakopane #gory #giewont

wto, 9 paź 2018, 07:41

simply_reviews_
20 wyświetleń
Instamedia

Chcecie wiedzieć jaki jest najlepszy produkt z naturalnym składem do mycia gąbeczek do makijażu ? Zapraszam na najnowszy film na kanale :) Link znajdziecie w Bio i poniżej.

#nowyfilm #czyszczeniegabek #czyszczeniemagabekdomakijazu #gabeczka #beautyblendercleaning #polskayoutuberka #czyszczenie #beautyyoutuber #makijaz #myciegabek

pon, 27 sie 2018, 19:16

simply_reviews_
16 wyświetleń
Instamedia

Nowy film o moim szybkim i prostym wakacyjnym makijazu do pracy jest na kanale :) link znajdziecie poniżej i w Bio ☺️

#makijazwakacyjny #makijazw7minut #kosmethika #szybkimakijaz #polskayoutuberka #prostymakijaz #beautyyoutuber #nowyfilm #polskadziewczyna

sob, 11 sie 2018, 15:40

simply_reviews_
10 wyświetleń
Instamedia

Uwielbiam ten spray odświeżający do rak. Nie śmierdzi tak jak te żele i nie lepi rąk😀 znacie ?

#antybakteryjny #spraydorak #odswiezajacysoraydorak #aloes #ulubieniec #higienia

wto, 7 sie 2018, 06:30

simply_reviews_
13 wyświetleń
Instamedia

Kolejny film na kanale :) zapraszam na Denko - link znajdziecie poniżej i w Bio 😉

#polskayoutuberka #nowyfilm #denko

wto, 31 lip 2018, 07:05

simply_reviews_
13 wyświetleń
Instamedia

W oczekiwaniu na mecz 😀 za kogo trzymacie kciuki ? Francje czy Chorwację ?

#polskadziewczyna #francevscroatia #kibcka #worlcup2018 #woczekiwaniunamecz

nie, 15 lip 2018, 16:52

simply_reviews_
15 wyświetleń
Instamedia

Kochani na kanale znajdziecie nowy film :) ulubieńców Maja i Czerwca. To moja pierwsza produkcja jako Kosmethika 😀😍 Link znajdziecie w Bio i poniżej. maja

#ulubiency #polskayoutuberka #kosmethika #ulubiencyczerwca #polskadziewczyna #nowyfilm

pon, 9 lip 2018, 22:34

simply_reviews_
22 wyświetlenia
Instamedia

Kochani jak pewnie zauważyliście zmienił się mój nick na IG oraz YT :) jak Wam się podoba ?

#nowynick #pseudonim #nieypseudonim #malewielkiezmiany

pią, 6 lip 2018, 20:09

simply_reviews_
16 wyświetleń
Instamedia

Hej Kochani !💋 Mam dla Was 1 paletkę Aby wziąć udział w rozstaniu należy: a ) subskrybować kanał na YT : simplyreviews - link znajdziecie w Bio. b) pod najnowszym filmem z testem paletki Kobo - Over the Rainbow zostawić komentarz W treści podając swój

#rozdanie #polskayoutuberka #beautylegacy #paletkacieni #rozdaniesinolyreviews

nie, 17 cze 2018, 19:16

simply_reviews_
16 wyświetleń
Instamedia

Kochani na kanale śmiga nowy film :) z makijażem wykonanym paletka Over the Rainbow z Kobo. Zapraszam - link znajdziecie w Bio i poniżej.

#nowyfilm #koboovertherainbow #polskayoutuberka #polskadziewczyna #kobo #test #makijaz

nie, 17 cze 2018, 10:34

simply_reviews_
34 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Na kanale znajdziecie nowy film,a w nim testuje nowości do makijazu z marki Semilac, puder z Becca Hydra Mist oraz kokosowy bronzer z Marc Jacobs. Ciekawi jak wypadły ? Link znajdziecie w Bio i poniżej 😉

#polskadziewczyna #nowoscikosmetyczne #polskayoutuberka #hydramistsetandrefreshpowder #semilac #marcjacobs #test #becca

śro, 13 cze 2018, 06:48

Strona 1 z 5

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2019 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.