simply_reviews_ (Klaudia A.)

Uroda

Beauty Youtuber 馃帴 Lipstick Lover 馃拕馃憚 Polishgirl

945 wy艣wietle艅 Instablog

Instamedia

simply_reviews_
10 wy艣wietle艅
Instamedia

Nowy film o moim szybkim i prostym wakacyjnym makijazu do pracy jest na kanale :) link znajdziecie poni偶ej i w Bio 鈽猴笍

#makijazwakacyjny #makijazw7minut #kosmethika #szybkimakijaz #polskayoutuberka #prostymakijaz #beautyyoutuber #nowyfilm #polskadziewczyna

sob, 11 sie 2018, 15:40

simply_reviews_
5 wy艣wietle艅
Instamedia

Uwielbiam ten spray od艣wie偶aj膮cy do rak. Nie 艣mierdzi tak jak te 偶ele i nie lepi r膮k馃榾 znacie ?

#antybakteryjny #spraydorak #odswiezajacysoraydorak #aloes #ulubieniec #higienia

wto, 7 sie 2018, 06:30

simply_reviews_
6 wy艣wietle艅
Instamedia

Kolejny film na kanale :) zapraszam na Denko - link znajdziecie poni偶ej i w Bio 馃槈

#polskayoutuberka #nowyfilm #denko

wto, 31 lip 2018, 07:05

simply_reviews_
6 wy艣wietle艅
Instamedia

W oczekiwaniu na mecz 馃榾 za kogo trzymacie kciuki ? Francje czy Chorwacj臋 ?

#polskadziewczyna #francevscroatia #kibcka #worlcup2018 #woczekiwaniunamecz

nie, 15 lip 2018, 16:52

simply_reviews_
9 wy艣wietle艅
Instamedia

Kochani na kanale znajdziecie nowy film :) ulubie艅c贸w Maja i Czerwca. To moja pierwsza produkcja jako Kosmethika 馃榾馃槏 Link znajdziecie w Bio i poni偶ej. maja

#ulubiency #polskayoutuberka #kosmethika #ulubiencyczerwca #polskadziewczyna #nowyfilm

pon, 9 lip 2018, 22:34

simply_reviews_
8 wy艣wietle艅
Instamedia

Kochani jak pewnie zauwa偶yli艣cie zmieni艂 si臋 m贸j nick na IG oraz YT :) jak Wam si臋 podoba ?

#nowynick #pseudonim #nieypseudonim #malewielkiezmiany

pi膮, 6 lip 2018, 20:09

simply_reviews_
6 wy艣wietle艅
Instamedia

Hej Kochani !馃拫 Mam dla Was 1 paletk臋 Aby wzi膮膰 udzia艂 w rozstaniu nale偶y: a ) subskrybowa膰 kana艂 na YT : simplyreviews - link znajdziecie w Bio. b) pod najnowszym filmem z testem paletki Kobo - Over the Rainbow zostawi膰 komentarz W tre艣ci podaj膮c sw贸j

#rozdanie #polskayoutuberka #beautylegacy #paletkacieni #rozdaniesinolyreviews

nie, 17 cze 2018, 19:16

simply_reviews_
8 wy艣wietle艅
Instamedia

Kochani na kanale 艣miga nowy film :) z makija偶em wykonanym paletka Over the Rainbow z Kobo. Zapraszam - link znajdziecie w Bio i poni偶ej.

#nowyfilm #koboovertherainbow #polskayoutuberka #polskadziewczyna #kobo #test #makijaz

nie, 17 cze 2018, 10:34

simply_reviews_
22 wy艣wietlenia
Instamedia

Hej! Na kanale znajdziecie nowy film,a w nim testuje nowo艣ci do makijazu z marki Semilac, puder z Becca Hydra Mist oraz kokosowy bronzer z Marc Jacobs. Ciekawi jak wypad艂y ? Link znajdziecie w Bio i poni偶ej 馃槈

#polskadziewczyna #nowoscikosmetyczne #polskayoutuberka #hydramistsetandrefreshpowder #semilac #marcjacobs #test #becca

艣ro, 13 cze 2018, 06:48

simply_reviews_
12 wy艣wietle艅
Instamedia

W ko艅cu Ci臋 mam 馃槏 polowa艂am i polowa艂am a偶 w ko艅cu trafi艂am 馃榾 macie ten bronzer ? Pi臋knie pachnie kokosem 鉂わ笍

#coconut #makijaz #marcjacobs #bronzer #makeup #edycjalimitowana #konturowanie #omegabronzercoconut

czw, 7 cze 2018, 16:43

simply_reviews_
8 wy艣wietle艅
Instamedia

Pe艂ny makija偶 wykonany kosmetykami dost臋pnymi wy艂膮cznie w @kontigo . 2 godziny edycji i sko艅czy艂o si臋 na 37 minutach film,polega艂 zaopatrzy膰 si臋 w kawk臋 lub herbatk臋 馃槈 mi艂ego ogl膮dania ! Link znajdziecie w Bio i poni偶ej 鈽猴笍

#makijaz #polskadziewczyna #yt #makeup #produkty #polskayoutuberka #kontigo #kolorowka #kosmetyki #dlugaedycja #youtube

nie, 27 maj 2018, 18:15

simply_reviews_
15 wy艣wietle艅
Instamedia

Chces dowiedzie膰 si臋 jak powsta艂 ten makija偶 z wykorzystaniem paletki od @maxineczka ? Zajrzyj na m贸j kana艂 - link w Bio :) i poni偶ej

#grwm #beautylegacy #nakanale #makeup #kolorowka #polskadziewczyna #dlugifilm #makijazdzienny #revolution #makijaz #nowyfilm

nie, 20 maj 2018, 21:22

simply_reviews_
9 wy艣wietle艅
Instamedia

Kochani na kana艂 w艂a艣nie wjecha艂 nowy film. Zapraszam Was na ogromne denko :) link znajdziecie poni偶ej i w Bio 馃榾

#denko #pielegnacja #youtube #kolejnyfilm #kolejnedenko #kolorowka #polskadziewczyna #polskayoutuberka

sob, 19 maj 2018, 20:52

Strona 1 z 5

Zawarto艣膰 serwisu chroniona jest polskim i mi臋dzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich tre艣ci zamieszczonych na stronach Serwisu zastrze偶one s膮 na rzecz ich autor贸w.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptacj臋 regulaminu oraz polityki prywatno艣ci.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrze偶one.