simply_reviews_ (Klaudia A.)

Uroda

Beauty Youtuber 馃帴 Lipstick Lover 馃拕馃憚 Polishgirl

741 wy艣wietle艅 Instablog

Instamedia

simply_reviews_
5 wy艣wietle艅
Instamedia

Hej Kochani !馃拫 Mam dla Was 1 paletk臋 Aby wzi膮膰 udzia艂 w rozstaniu nale偶y: a ) subskrybowa膰 kana艂 na YT : simplyreviews - link znajdziecie w Bio. b) pod najnowszym filmem z testem paletki Kobo - Over the Rainbow zostawi膰 komentarz W tre艣ci podaj膮c sw贸j

#rozdanie #polskayoutuberka #beautylegacy #paletkacieni #rozdaniesinolyreviews

nie, 17 cze 2018, 19:16

simply_reviews_
5 wy艣wietle艅
Instamedia

Kochani na kanale 艣miga nowy film :) z makija偶em wykonanym paletka Over the Rainbow z Kobo. Zapraszam - link znajdziecie w Bio i poni偶ej.

#nowyfilm #koboovertherainbow #polskayoutuberka #polskadziewczyna #kobo #test #makijaz

nie, 17 cze 2018, 10:34

simply_reviews_
20 wy艣wietle艅
Instamedia

Hej! Na kanale znajdziecie nowy film,a w nim testuje nowo艣ci do makijazu z marki Semilac, puder z Becca Hydra Mist oraz kokosowy bronzer z Marc Jacobs. Ciekawi jak wypad艂y ? Link znajdziecie w Bio i poni偶ej 馃槈

#polskadziewczyna #nowoscikosmetyczne #polskayoutuberka #hydramistsetandrefreshpowder #semilac #marcjacobs #test #becca

艣ro, 13 cze 2018, 06:48

simply_reviews_
9 wy艣wietle艅
Instamedia

W ko艅cu Ci臋 mam 馃槏 polowa艂am i polowa艂am a偶 w ko艅cu trafi艂am 馃榾 macie ten bronzer ? Pi臋knie pachnie kokosem 鉂わ笍

#coconut #makijaz #marcjacobs #bronzer #makeup #edycjalimitowana #konturowanie #omegabronzercoconut

czw, 7 cze 2018, 16:43

simply_reviews_
7 wy艣wietle艅
Instamedia

Pe艂ny makija偶 wykonany kosmetykami dost臋pnymi wy艂膮cznie w @kontigo . 2 godziny edycji i sko艅czy艂o si臋 na 37 minutach film,polega艂 zaopatrzy膰 si臋 w kawk臋 lub herbatk臋 馃槈 mi艂ego ogl膮dania ! Link znajdziecie w Bio i poni偶ej 鈽猴笍

#makijaz #polskadziewczyna #yt #makeup #produkty #polskayoutuberka #kontigo #kolorowka #kosmetyki #dlugaedycja #youtube

nie, 27 maj 2018, 18:15

simply_reviews_
10 wy艣wietle艅
Instamedia

Chces dowiedzie膰 si臋 jak powsta艂 ten makija偶 z wykorzystaniem paletki od @maxineczka ? Zajrzyj na m贸j kana艂 - link w Bio :) i poni偶ej

#grwm #beautylegacy #nakanale #makeup #kolorowka #polskadziewczyna #dlugifilm #makijazdzienny #revolution #makijaz #nowyfilm

nie, 20 maj 2018, 21:22

simply_reviews_
8 wy艣wietle艅
Instamedia

Kochani na kana艂 w艂a艣nie wjecha艂 nowy film. Zapraszam Was na ogromne denko :) link znajdziecie poni偶ej i w Bio 馃榾

#denko #pielegnacja #youtube #kolejnyfilm #kolejnedenko #kolorowka #polskadziewczyna #polskayoutuberka

sob, 19 maj 2018, 20:52

simply_reviews_
9 wy艣wietle艅
Instamedia

Ponad miesi膮c czekania,ale w ko艅cu przysz艂o 馃槏 moje kolejne zam贸wienie z @colourpopcosmetics 鉂わ笍 ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 test贸w. Macie co艣 z tej marki ? Sprawdza si臋 Wam? Dla mnie ta marka jest odkryciem 2018 roku 馃榾

#cienie #nowosciekosmetyczne #haulkosmetyczny #korektor #colourpop #makijaz #uwielbiam #pomadki #kolorowka

艣ro, 16 maj 2018, 18:11

simply_reviews_
7 wy艣wietle艅
Instamedia

Obecnie m贸j Ukochany krem pod oczy zn贸w w moich 艂apkach ! Uwielbiam @koi_cosmetics 馃槏鉂わ笍 a jaki jest Wasz ulubiony krem pod oczy ? oczy

#pytanie #favouritre #powrotydokosmetykow #ulubionykrempodoczy #nowosciwkosmetyczce #eyecream #ulubiony #krempod

wto, 15 maj 2018, 16:38

simply_reviews_
12 wy艣wietle艅
Instamedia

Taki makija偶 mi wyszed艂 :) profesjonalist膮 nie jestem, ale praktyka czyni mistrza 馃槈 wykonany nowa paletka @anastasiabeverlyhills Jak Wam si臋 podoba ?

#zabawamakijazem #softglam #makijaz #anastasiasoftglam #makeup #kocham #naukamakijazu

nie, 13 maj 2018, 22:02

simply_reviews_
11 wy艣wietle艅
Instamedia

Moje dzisiejsze zakupy z @drogerienatura jest teraz promocja -40%. I uwaga w ko艅cu uda艂o mi si臋 z艂apa膰 kultowy cie艅 505 z wiec za ciosem wzi臋艂am dwa opakowania, bo zn贸w przez kolejny rok mog臋 nie trafi膰 na niego. Za ca艂o艣膰 zap艂aci艂am 46,63 馃榾

#mysercet #matteblureffect #koboprofessional #matteyeshadow #mysecret #drogerianatura #promocja #zakupykolorowka #zakupykosmetyczne #highlighterpalette

sob, 12 maj 2018, 19:41

simply_reviews_
10 wy艣wietle艅
Instamedia

Zapomnia艂am ju偶 jak dobry jest ten balsam do r膮k w ciep艂e dni 鉂わ笍鉂わ笍 znacie ten produkt ? Lubicie ?

#douglaspolska #kremdorak #pielegnacja #rece #pielegnacjarak #douglas #balsamdorak #nailshandsfeet

艣ro, 9 maj 2018, 17:36

simply_reviews_
10 wy艣wietle艅
Instamedia

Kochani zapraszam na kana艂 na kolejnych Ulubie艅c贸w 馃榾 link znajdziecie w Bio i poni偶ej 馃槈

#nowyfilm #kolorowka #polskayoutuberka #ulubiencykwietnia #warsawgirl #kwiecien #kosmetyki #polskadziewczyna #pielegnacja #ulubiency

艣ro, 2 maj 2018, 13:13

simply_reviews_
14 wy艣wietle艅
Instamedia

Przysz艂a wiosna,a z ni膮 wr贸ci艂am do mojego ulubie艅ca z zesz艂ego roku. Jest to krem firmy Bjobj do cery naczynkowej,wra偶liwej. 艢wietnie nawil偶a, a przy tym ma lekka konsystencje, wch艂ania si臋 w oka mgnieniu i idealnie sprawdza si臋 pod makija偶. Genialny pro

#krem #wiosna #kremdotwarzy #ceranaczynkowa #pielegnacja #bjobj #naczynka #facecream #cerawrazliwa

艣ro, 18 kwi 2018, 20:05

Strona 1 z 4

Zawarto艣膰 serwisu chroniona jest polskim i mi臋dzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich tre艣ci zamieszczonych na stronach Serwisu zastrze偶one s膮 na rzecz ich autor贸w.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptacj臋 regulaminu oraz polityki prywatno艣ci.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrze偶one.