simply_reviews_

Uroda

Beauty Youtuber 🎥 Lipstick Lover 💄👄 Polishgirl

1051 wyświetleń Instablog

Instamedia

simply_reviews_
3 wyświetlenia
Instamedia

Najpiękniejszy urodzinowy widok jaki mogłam sobie wymarzyć 😍😍😍😍❤️

#urodzinowywidok #urodziny #zakopane #gory #giewont

wto, 9 paź 2018, 07:41

simply_reviews_
10 wyświetleń
Instamedia

Chcecie wiedzieć jaki jest najlepszy produkt z naturalnym składem do mycia gąbeczek do makijażu ? Zapraszam na najnowszy film na kanale :) Link znajdziecie w Bio i poniżej.

#nowyfilm #czyszczeniegabek #czyszczeniemagabekdomakijazu #gabeczka #beautyblendercleaning #polskayoutuberka #czyszczenie #beautyyoutuber #makijaz #myciegabek

pon, 27 sie 2018, 19:16

simply_reviews_
10 wyświetleń
Instamedia

Nowy film o moim szybkim i prostym wakacyjnym makijazu do pracy jest na kanale :) link znajdziecie poniżej i w Bio ☺️

#makijazwakacyjny #makijazw7minut #kosmethika #szybkimakijaz #polskayoutuberka #prostymakijaz #beautyyoutuber #nowyfilm #polskadziewczyna

sob, 11 sie 2018, 15:40

simply_reviews_
6 wyświetleń
Instamedia

Uwielbiam ten spray odświeżający do rak. Nie śmierdzi tak jak te żele i nie lepi rąk😀 znacie ?

#antybakteryjny #spraydorak #odswiezajacysoraydorak #aloes #ulubieniec #higienia

wto, 7 sie 2018, 06:30

simply_reviews_
7 wyświetleń
Instamedia

Kolejny film na kanale :) zapraszam na Denko - link znajdziecie poniżej i w Bio 😉

#polskayoutuberka #nowyfilm #denko

wto, 31 lip 2018, 07:05

simply_reviews_
6 wyświetleń
Instamedia

W oczekiwaniu na mecz 😀 za kogo trzymacie kciuki ? Francje czy Chorwację ?

#polskadziewczyna #francevscroatia #kibcka #worlcup2018 #woczekiwaniunamecz

nie, 15 lip 2018, 16:52

simply_reviews_
11 wyświetleń
Instamedia

Kochani na kanale znajdziecie nowy film :) ulubieńców Maja i Czerwca. To moja pierwsza produkcja jako Kosmethika 😀😍 Link znajdziecie w Bio i poniżej. maja

#ulubiency #polskayoutuberka #kosmethika #ulubiencyczerwca #polskadziewczyna #nowyfilm

pon, 9 lip 2018, 22:34

simply_reviews_
11 wyświetleń
Instamedia

Kochani jak pewnie zauważyliście zmienił się mój nick na IG oraz YT :) jak Wam się podoba ?

#nowynick #pseudonim #nieypseudonim #malewielkiezmiany

pią, 6 lip 2018, 20:09

simply_reviews_
7 wyświetleń
Instamedia

Hej Kochani !💋 Mam dla Was 1 paletkę Aby wziąć udział w rozstaniu należy: a ) subskrybować kanał na YT : simplyreviews - link znajdziecie w Bio. b) pod najnowszym filmem z testem paletki Kobo - Over the Rainbow zostawić komentarz W treści podając swój

#rozdanie #polskayoutuberka #beautylegacy #paletkacieni #rozdaniesinolyreviews

nie, 17 cze 2018, 19:16

simply_reviews_
8 wyświetleń
Instamedia

Kochani na kanale śmiga nowy film :) z makijażem wykonanym paletka Over the Rainbow z Kobo. Zapraszam - link znajdziecie w Bio i poniżej.

#nowyfilm #koboovertherainbow #polskayoutuberka #polskadziewczyna #kobo #test #makijaz

nie, 17 cze 2018, 10:34

simply_reviews_
23 wyświetlenia
Instamedia

Hej! Na kanale znajdziecie nowy film,a w nim testuje nowości do makijazu z marki Semilac, puder z Becca Hydra Mist oraz kokosowy bronzer z Marc Jacobs. Ciekawi jak wypadły ? Link znajdziecie w Bio i poniżej 😉

#polskadziewczyna #nowoscikosmetyczne #polskayoutuberka #hydramistsetandrefreshpowder #semilac #marcjacobs #test #becca

śro, 13 cze 2018, 06:48

simply_reviews_
14 wyświetleń
Instamedia

W końcu Cię mam 😍 polowałam i polowałam aż w końcu trafiłam 😀 macie ten bronzer ? Pięknie pachnie kokosem ❤️

#coconut #makijaz #marcjacobs #bronzer #makeup #edycjalimitowana #konturowanie #omegabronzercoconut

czw, 7 cze 2018, 16:43

simply_reviews_
8 wyświetleń
Instamedia

Pełny makijaż wykonany kosmetykami dostępnymi wyłącznie w @kontigo . 2 godziny edycji i skończyło się na 37 minutach film,polegał zaopatrzyć się w kawkę lub herbatkę 😉 miłego oglądania ! Link znajdziecie w Bio i poniżej ☺️

#makijaz #polskadziewczyna #yt #makeup #produkty #polskayoutuberka #kontigo #kolorowka #kosmetyki #dlugaedycja #youtube

nie, 27 maj 2018, 18:15

Strona 1 z 5

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.