Konfitura z żurawiny i gruszki

wto, 17 paź 2017, 16:34

               Jesienna konfitura z żurawiny i gruszki - idealna do mięs, serów, na kanapkę i do twarogu. Jeśli ktoś nie lubi słodkich dżemów to ten przepis jest idealny również do naleśników i racuchów.SKŁADNIKI:2 kg żurawiny5-6 gruszek50 dag cukru1 szkla...

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kuchnia Zakrapiana Winem

Kulinaria

Inne spojrzenie na tradycyjne smaki

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.