Brukselka pieczona w chrupiącej posypce

pią, 20 paź 2017, 16:26

Słowo „brukselka” wywołuje u wielu osób gęsią skórką i ogólnie niemiłe skojarzenia. Ta awersja do brukselki może być spowodowana jej złym przygotowaniem, przez co staje się gorzka i faktycznie niezbyt ciekawa w smaku. Dobrze przyrządzona brukselka jest sło...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Taka Babka

Kulinaria

Cześć! Jestem Claudia i robię wałki w kuchni. Z wykształcenia jestem inżynierem medycznym, a z miłości do jedzenia – bloge...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.