Pieczone pierogi drożdżowe z dynią, serem pleśniowym i rozmarynem

pon, 30 paź 2017, 10:19

Kiedy robi się zimno, piekarnik aż prosi się, żeby go włączyć. W zimnych ścianach mojej kamienicy ciężko o utrzymanie wysokiej temperatury w pomieszczeniu, więc dogrzewanie piekarnikiem jest jesienią i zimą na porządku dziennym. Spokojnie, urządzenie nie c...

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Taka Babka

Kulinaria

Cześć! Jestem Claudia i robię wałki w kuchni. Z wykształcenia jestem inżynierem medycznym, a z miłości do jedzenia – bloge...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.