Faworki włoskie

pon, 6 lis 2017, 08:39

Faworki włoskie bez przewijania. Wychodzą zgrabne romby lub prostokąty ponacinane na środku jak nasz chrusty. Są chrupkie i długo utrzymują świeżość. Widziałem dużo przepisów tego typu jednak mało z nich w składzie wymienia smalec jako tłuszcz dodawany do ...

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2017 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.

Dodaj bloga

Dodaj Instabloga

Dodaj kanał YouTube

Dodaj Fanpage