Pieczeń z udźca indyka

nie, 12 lis 2017, 11:52

Pieczeń z udźca indyka faszerowana papryką i mozzarellą. Aromatyczne mięso i doskonałe dodatki w sam raz na niedzielny obiadek. Papryka, pieprz, majeranek i miód z sosem sojowym jako marynata podnoszą smak mięsa. Doskonałe danie na kilka osób z ziemniaczka...

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2017 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.

Dodaj bloga

Dodaj Instabloga

Dodaj kanał YouTube

Dodaj Fanpage