Lekko fermentowane gryczane podpłomyki

nie, 4 cze 2017, 08:43

W smaku lekko kwaśne i chrupiące. Są idealne jako przekąska albo dodatek do past, dipów i sosów. Bogate w błonnik pokarmowy, regulują przemianę materii, rozgrzewają organizm i dodają energii. Mąka gryczana wykorzystana do podpłomyków ma działanie rozgrzewające. Ponadto gryka wzmacnia i uszczelnia naczynia krwionośne, zmniejsza […]

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

avokava

Kulinaria

Wegetariański blog, który powstał z miłości i pasji do zdrowego odżywiania i naturalnego stylu życia. Najważniejszymi wartościam...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.