„Fermentacja warzyw” – recenzja

pią, 8 gru 2017, 13:42

W Polsce nikomu nie trzeba tłumaczyć pożytków z fermentacji. Tu wszyscy jesteśmy fermencistkami. Ten sposób konserwowania żywności był z nami od zawsze jako sposób na niemarnowanie żywności w czasie, gdy jest jej w bród i zachowanie jej na zimę, gdy nie bę...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

ugotowanepozamiatane.pl

Kulinaria

UgotowanePozamiatane.pl to blog kulinarny skierowany do kobiet, który ma rozbudowane sekcje zdrowy styl życia, oraz dom i ogród....

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.