„Fermentacja warzyw” – recenzja

pią, 8 gru 2017, 13:42

W Polsce nikomu nie trzeba tłumaczyć pożytków z fermentacji. Tu wszyscy jesteśmy fermencistkami. Ten sposób konserwowania żywności był z nami od zawsze jako sposób na niemarnowanie żywności w czasie, gdy jest jej w bród i zachowanie jej na zimę, gdy nie bę...

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

ugotowanepozamiatane.pl

Kulinaria

UgotowanePozamiatane.pl to blog kulinarny skierowany do kobiet, który ma rozbudowane sekcje zdrowy styl życia, oraz dom i ogród....

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.