Barszcz czerwony wigilijny

pon, 11 gru 2017, 12:48

U mnie w domu zawsze był barszcz czerwony na święta, taki trochę inny bez mięsa - wigilijny. Mama zawsze dodawała do niego wodę z gotowania grzybów, był bardzo aromatyczny i pyszny, szczególnie z uszkami. Uszka nie takie zwykłe tradycyjne tylko w wersji pr...

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.