Pieczeń z czerwonej fasoli, tofu i orzechów włoskich

sob, 16 gru 2017, 20:19

Szukacie pomysłu na bezmięsną pieczeń, która może stać się nowym świątecznym daniem? Delikatna i puszysta pieczeń swoją strukturę zawdzięcza pełnemu białka tofu. Czerwona fasola, garść aromatycznych przypraw i warzyw do baza, która nadaje jej „charakter”. ...

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

avokava

Kulinaria

Wegetariański blog, który powstał z miłości i pasji do zdrowego odżywiania i naturalnego stylu życia. Najważniejszymi wartościam...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.