Knedel czeski z gulaszem i ogórkiem

nie, 25 lut 2018, 16:40

Gulasz po węgiersku: - 50 dag mięsa wołowego [bez kości] - cebula - 2 strąki papryki - łyżka koncentratu pomidorowego  - 3-4 łyżki tłuszczu - łyżka mąki pszennej typ 500 - sól - pieprz - papryka mielona Umyte mięso pokroić w kostkę, lekko rozbić, posolić...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Testuj i Gotuj

Lifestyle

Blog o kosmetykach, gotowaniu, turystyce, ogrodnictwie oraz recenzjach i testowaniu produktów.

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.