Pizza na spodzie z bakłażana

czw, 22 mar 2018, 17:58

Carbonara, Margeritta, Neapolitana, Spinaci, con Funghi …. rodzajów tego pszennego placka jest wiele i ciągle dochodzą nowe wariacje i dodatki.   Kto z nas nie lubi pizzy? Na puszystym cieście z ulubionymi dodatkami? Znam kilku „pizzoholików”, którzy mogli...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

avokava

Kulinaria

Wegetariański blog, który powstał z miłości i pasji do zdrowego odżywiania i naturalnego stylu życia. Najważniejszymi wartościam...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.