Zapiekana papryka faszerowana kaszą gryczaną i brokułem

śro, 28 lut 2018, 00:58

Ostatnio namiętnie jadam paprykę, tak mnie wzięło, że chrupię jako przegryzajkę. Papryka to świetne źródło dobroczynnych flawonoidów, w tym witaminy P, oraz C, czyli wszystko, co zdrowe w okresie zimowym. Najlepiej na surowo. Chociaż  taka zapiekana papryk...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Blog wegański Dobre Zielsko

Kulinaria

Dobre Zielsko to zdrowy blog wegański, promujący nieprzetworzoną kuchnię roślinną, ekologiczny tryb życia i zdrowie.

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.