Pascha kokosowo-migdałowa i jak nie pęknąć na Wielkanoc

czw, 29 mar 2018, 14:34

Wielkanoc w Polsce to czas marnowania żywności i tycia z przejedzenia. Dlatego na moim blogu staram się polecać przepisy, które będą lżejszą wersją tradycyjnych przepisów i pomysły na to jak nia marnować. Doskonałym przepisem z tego cyklu jest pascha, bo m...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

ugotowanepozamiatane.pl

Kulinaria

UgotowanePozamiatane.pl to blog kulinarny skierowany do kobiet, który ma rozbudowane sekcje zdrowy styl życia, oraz dom i ogród....

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.