Faszerowane pieczarki portobello pieczone w ziołach

czw, 12 kwi 2018, 20:52

Wiosna mija nam w kuchni dosyć lekko – wprowadziliśmy do dań więcej ziół, zasialiśmy tymianek i bazylię w naszej nowej szklarni Green-Farm. Sporo pieczemy i grillujemy, przyrządzamy pasty warzywne do chleba, w piekarniku właśnie pieką się papryki na ajwar ...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Blog wegański Dobre Zielsko

Kulinaria

Dobre Zielsko to zdrowy blog wegański, promujący nieprzetworzoną kuchnię roślinną, ekologiczny tryb życia i zdrowie.

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.