Kaszotto z indykiem, burakiem i pomidorami

pią, 4 sie 2017, 21:26

Wartości odżywcze: Energia: 935 kcal Białko: 54 g Tłuszcz: 27 g Węglowodany: 112 g Składniki: Filet z indyka - 1,75 porcji (170 g) Oliwa z oliwek - 2,5 łyżki (21 g) Kasza jęczmienna - 1 woreczek (100 g) Burak - 1 duża sztuka (140 g) Natka pietruszki - 2,5 łyżki (25 g) Pomidory suszone - 2 garści (55 g) Przecier pomidorowy - 0,5 szklanki (140 g) Boćwina - 0,75 sztuki (25 g) Sposób przygotowania:1. Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.2. Filet z indyka pokrój w kostkę, podsmaż na rozgrzanej patelni...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

WojtiGotuje

Kulinaria

Fit przepisy pochodzące z mojej diety dzięki którym pozbyłem się ponad 35 kg nadwagi

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.