Pasta słonecznikowa z bazylią i natką pietruszki

czw, 17 maj 2018, 15:54

Jak przychodzi wiosna, to od razu robi się zielono na talerzu. I w głowie też. Chociaż zielenina pochodzi z parapetu i własnej uprawy hydroponicznej, to jakoś zimą mam tendencję do czekolad, ciast i przypraw korzennych niż do zielonego dobrego zielska stri...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Blog wegański Dobre Zielsko

Kulinaria

Dobre Zielsko to zdrowy blog wegański, promujący nieprzetworzoną kuchnię roślinną, ekologiczny tryb życia i zdrowie.

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.