Kruche ciasto z morelami pod bezą

nie, 3 cze 2018, 16:44

Truskawki już były, rabarbar też , więc czas na autorskie morelowe ciasto z posmakiem migdałowym.Składniki: Ciasto: 200 g mąki pszennej 50 g mąki ziemniaczanej 1/2 małej łyżeczki proszku do pieczenia 200 g zimnego masła 40 g cukru  1 cukier waniliowy o...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

W Moim Magicznym Domu

Kulinaria

Blog kulinarny i testerski

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.