Pstrąg pieczony faszerowany pieczarkami

pon, 24 lip 2017, 12:45

Zawsze mi przeszkadzały ości w rybach i dlatego ich mało jadłem. Mogłem wcinać śledzie albo paprykarz co leżał koło ryby kiedyś ale takiej ryby w całości bym nie dotykał. Z wiekiem się do ości przyzwyczajam a pstrągi należą do tych ryb które można odfiletować jednym ruchem, więc daję sobie z nimi radę. Dołożenie chleba do … Artykuł Pstrąg pieczony faszerowany pieczarkami pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.