Rogaliki z masą orzechową

pią, 21 lip 2017, 10:19

Rogaliki mają tylko jedną wadę - za szybko znikają. Można je nadziewać dowolną masą lub konfiturami tak więc przepis uniwersalny na rogaliki. Przed podaniem można je posypać cukrem pudrem lub polać lukrem. Proste, efektowne i świetna przekąska do posiadówy przy kawie. Drukuj Rogaliki z masą orzechową Czas przygotowania 20 minut/y Czas gotowania 20 minut/y Czas … Artykuł Rogaliki z masą orzechową pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.