Schab dojrzewający

pią, 7 lip 2017, 11:16

Wyśmienita wędlina, która przewyższa smakiem najdroższe wyroby wędliniarskie. Tym wyrobem zaskoczycie znajomych. Podajemy pokrojoną w cieniutkie plasterki. Drukuj Schab dojrzewający Czas przygotowania 30 minut/y Czas całkowity 30 minut/y Składniki 1,5 kg schabu 1/2 szklanki cukru 1/3 szklanki soli i 1/2 łyżeczki soli peklowej 3 duże ząbki czosnku Do roztarcia w moździerzu: 1 łyżka pieprzu w … Artykuł Schab dojrzewający pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.