Biszkopt z bitą śmietaną

śro, 24 maj 2017, 18:09

Lekkie ciasto na bazie biszkoptu i bitej śmietany. Doskonałe na upalne dni. Wygląda bardzo efektownie i smakuje jak tort. Drukuj Biszkopt z bitą śmietaną Czas przygotowania 30 minut/y Czas gotowania 45 minut/y Czas całkowity 1 godzina, 15 minut/y Wielkość porcji 4-5 osób Składniki Biszkopt 6 jajek 130 g mąki ziemniaczanej 130 g mąki pszennej 1 … Artykuł Biszkopt z bitą śmietaną pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.