Rolada szpinakowo-łososiowa

wto, 16 maj 2017, 11:00

Kolejna efektowna rolada tym razem na bazie szpinaku i łososia. Chrzan zaostrza potrawę sprawiając, że jest bardziej wyrazista. Doskonale prezentuje się na stole i jest pyszna. Przepis: Urszula Medyńska - serdecznie dziękuję. Drukuj Rolada szpinakowo-łososiowa Czas przygotowania 30 minut/y Czas gotowania 30 minut/y Czas całkowity 1 godzina Wielkość porcji 3-4 osoby Składniki 450 g szpinaku … Artykuł Rolada szpinakowo-łososiowa pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.