Janginizacja, czyli przetwarzanie owoców bez cukru

czw, 5 lip 2018, 06:25

Nastał czas robienia przetworów, w maju mieliśmy truskawki, teraz już kończą się wiśnie, czereśnie, porzeczki i maliny, a w lasach pojawiają się borówki, do tego za chwilę będą też jabłka i gruszki (niektóre odmiany już można spotkać na drzewach). Niestety...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Pani Domu bloguje...

Lifestyle

Blog Mamy, Żony i Pani Domu. Znajdziesz tu ciekawostki na temat zdrowia, urody, gotowania, odchudzania, diy, testów i recenzji p...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.