Grzanki chałkowe z tuńczykiem

sob, 6 maj 2017, 12:28

Chałka i tuńczyk? Oczywiście, że tak! Pachnące, chrupiące i wyraziste w smaku grzanki chałkowe. Uwielbiam połączenie słodkiego pieczywa z wędliną lub innymi słonymi dodatkami. Dodanie pomidorów daje lekką kwaskowość a możemy jeszcze grzanki wzbogacić dodając różne zioła. Drukuj Grzanki chałkowe z tuńczykiem Czas przygotowania 10 minut/y Czas gotowania 10 minut/y Czas całkowity 20 minut/y Wielkość … Artykuł Grzanki chałkowe z tuńczykiem pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.