Stek glazurowany sosem balsamicznym

śro, 3 maj 2017, 10:54

Nie ma jak solidny kawał dobrej wołowiny na obiad ? Tak przyrządzony stek z polędwicy wołowej jest niezwykle aromatyczny, efektowny i co najważniejsze smaczny. Polecam wszystkim amatorom mięs. Drukuj Stek glazurowany sosem balsamicznym Czas przygotowania 20 minut/y Czas gotowania 4 minut/y Czas całkowity 30 minut/y Wielkość porcji 2 osoby Składniki dwa solidne kawałki polędwicy wołowej … Artykuł Stek glazurowany sosem balsamicznym pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.