Tort bezowy Pavlova

śro, 3 maj 2017, 09:14

Delikatny, puszysty i bombowo słodki deser na każdą okazję. Można stosować go z różnymi owocami i kremami w niezliczonej ilości wariacji. Znika na tyle szybko, że nie trzeba przechowywać go za długo jednak z powodzeniem można to robić w lodówce. Drukuj Tort bezowy Pavlova Czas przygotowania 30 minut/y Czas gotowania 3 godzin/y, 30 minut/y Czas … Artykuł Tort bezowy Pavlova pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.