Makaron z tuńczykiem, pomidorami, szpinakiem i mozzarellą

nie, 23 kwi 2017, 17:26

Kolejne danie do artykułu na temat jedzenia w podróży. Idealne do zapakowania do pudełka na zimno i na ciepło – przepis dla Daniela z HellOffice. Zdrowe składniki – lekkie i sycące. Polecam! Drukuj Makaron z tuńczykiem, pomidorami, szpinakiem i mozzarellą Czas przygotowania 10 minut/y Czas gotowania 30 minut/y Czas całkowity 40 minut/y Wielkość porcji 2 … Artykuł Makaron z tuńczykiem, pomidorami, szpinakiem i mozzarellą pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.