Chleb żytni z miodem na zakwasie

nie, 23 kwi 2017, 13:28

Pyszny pachnący chleb żytni z miodem i pestkami dyni i słonecznika. Strasznie dobry, długo zachowuje świeżość. Drukuj Chleb żytni z miodem na zakwasie Czas całkowity 2 godzin/y Wielkość porcji 3-4 osoby Składniki 35 dkg maki pszennej grubego przemiału 40 dkg maki żytniej grubego przemiału 400 ml ciepłaej wody 50 ml zakwasu chlebowego 4 dkg drożdży … Artykuł Chleb żytni z miodem na zakwasie pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.