Kurczak z kaszą, papryką i szparagami

pią, 21 kwi 2017, 13:54

Danie idealnie się komponuje z artykułem na temat jedzenia w podróży. Krótka obróbka termiczna, mało skomplikowane i smaczne na zimno jak i na ciepło. Idealne do zapakowania do pudełka. Fani HellOffice - coś dla was. Drukuj Kurczak z kaszą, papryką i szparagami Czas przygotowania 40 minut/y Czas gotowania 20 minut/y Czas całkowity 1 godzina Wielkość … Artykuł Kurczak z kaszą, papryką i szparagami pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.