Budyń jaglany z czekoladą, orzechami i daktylami

pią, 13 lip 2018, 21:07

Budyń jaglany to taki deser, tudzież śniadanie, które robię z myślą o tym, aby się rozgrzać. Najczęściej ochota na taki czekoladowy budyń jaglany przychodzi mi wtedy, kiedy mamy drugą połowę kwietnia, zero stopni, a chwilami na minusie i zimę albo środek l...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Blog wegański Dobre Zielsko

Kulinaria

Dobre Zielsko to zdrowy blog wegański, promujący nieprzetworzoną kuchnię roślinną, ekologiczny tryb życia i zdrowie.

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.