W WEKU – NOWE MIEJSCE Z KUCHNIĄ POLSKĄ

nie, 15 lip 2018, 21:41

Wekowanie to sprawdzona „babcina” metoda pasteryzacji, dzięki której możemy dłużej przechowywać żywność. Na szczęście w nowej restauracji W WEKU na warszawskiej Woli posiłki przygotowywane są ze świeżych wysokiej jakości produktów . Industrialne wnętrze re...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Głodna Dorota

Kulinaria

Blog o pasji jaką jest jedzenie - o poszukiwaniu najlepszej restauracji w stolicy.Gotowaniu,zasadach savoir vivre, promujący luk...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.