Mocno czekoladowe brownie z czerwonej fasoli

pią, 3 mar 2017, 12:27

Prosty, szybki przepis na brownie z czerwonej fasoli i bananami. Początkowo miałam obawy, czy nie za bardzo będzie czuć fasolę. Banany jednak łagodzą jej smak, a duża ilość kakao i mocno czekoladowa polewa sprawiają, że ciasto przypomina tradycyjne brownie albo ciasto czekoladowe. I przez to smakuje dzieciom. Banalne w wykonaniu, mocno czekoladowe brownie bez mąki. Czas przygotowania około 5 minut, tyle ile zajmuje zmiksowanie wszystkich produktów. Porcja odpowiednia na tradycyjną formę do keksa. ♥

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

EvaSlowLife

Lifestyle

Blog o Szczęściu. O tym, że w życiu potrzebna jest równowaga! O tym, co najbardziej inspiruje, co napędza, o rodzinie, o dziecia...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.