Chutney ze śliwek (Renkloda Ulena)

sob, 28 lip 2018, 10:34

Ja to nazywam powidła do mięs, czyli chutney śliwkowy. Lekko ostre, lekko słodkie, lekko kwaśne, a tak naprawdę to pełnia barw smaku skondensowana w jednym słoiczku. Idealnie nadaje się jako dodatek do mięs, serów, kanapek chociaż ja i potrafię sobie bagie...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.