Pulpety w sosie pomidorowym z mascarpone

pon, 14 sie 2017, 15:23

Strasznie fajny przepis, nie wymaga smażenia czy zapiekania pulpetów. Sos jest wyjątkowo delikatny, pomidorowy i aksamitny. Pachnie bazylią czosnkiem i pomidorami. Idealnie pasuje w połączeniu z mizerią, ryżem lub ziemniakami. Drukuj Pulpety w sosie pomidorowym z mascarpone Czas przygotowania 10 minut/y Czas gotowania 30 minut/y Czas całkowity 40 minut/y Wielkość porcji 3-4 osoby Składniki Pulpety: … Artykuł Pulpety w sosie pomidorowym z mascarpone pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspi...

Komentarze

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.