Jak rozpoznać, czy jedzenie w sklepowych lodówkach jest zepsute?

śro, 29 sie 2018, 12:05

Sklepowe lodówki powinny utrzymywać temperaturę w granicach 4-5 stopni Celsjusza. Temperatura wyższa od 5 stopni Celsjusza sprzyja rozwijaniu się bakterii. Zepsute masło (itp. tłuszcze) – zepsute masło możemy rozpoznać przede wszystkim po zapachu oraz wygl...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Technikan blog

Technologie

Na blogu znajdują się ciekawe treści z tematyki AGD oraz testy i porady na temat użykowania sprzętów gospodarstwa domowego.

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.