Śliwkowe crumble z płatkami owsianymi, tahini i orzechami

nie, 21 paź 2018, 21:42

Jesienne leniwe weekendowe poranki to idealny czas na śniadania z piekarnika, powidła, konfitury i ciasteczka. Ostatni weekend spędziliśmy prawie offline – na ryneczku, w lesie na grzybach, na działce, zbierając ostatnie śliwki i oczywiście w kuchni. Zrobi...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Blog wegański Dobre Zielsko

Kulinaria

Dobre Zielsko to zdrowy blog wegański, promujący nieprzetworzoną kuchnię roślinną, ekologiczny tryb życia i zdrowie.

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.