Aromatyczny pstrąg tęczowy w boczku z grillowaną cukinią

nie, 22 sty 2017, 23:04

Dziś przedstawiam Wam mój przepis na pstrąga w boczku. Pomysł na niego przyszedł mi podczas... zakupów w Biedronce. Za całe danie wychodzi ok. 30 zł. Składniki: 2 sztuki pstrąga tęczowego (ok. 600 g) 50 g masła cytryna 6 ząbków czosnku świeży lub suszony rozmaryn świeża lub suszona nać pietruszki boczek parzony (ok. 8 plastrów) sól i pieprz pieprz ziołowy 2 małe cukinie Przepis:Pstrągi płuczemy wodą. Następnie obsypujemy je solą i pieprzem. Masło mieszamy z pieprzem ziołowym, posiekaną

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Flaming Blog

Uroda

Blog w większej części urodowo-modowy. Jednak znajdują się na nim również moje przepisy i inne. ;)

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.