Tarta z cukinią i kaniami

wto, 22 sie 2017, 15:11

Bogata w składniki soczysta tarta z grzybami i cukinią. Można zastosować inne grzyby ale z kanią smakuje wyśmienicie. Spód należy dopiec trochę bardziej niż zwykle w tartach gdzie piecze się go koło 10 minut. Większość składników i tak wstępnie podsmażamy więc nie będzie problemu. Pyszne aromatyczne danie. Drukuj Tarta z cukinią i kaniami Czas przygotowania … Artykuł Tarta z cukinią i kaniami pochodzi z serwisu Kosą po patelni - przepis to tylko inspiracja.

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni to nie tylko zbiór przepisów kulinarnych. Liczę na to, że będzie to dla Was również strona pełna ciekawych i prz...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.