Zakwas na barszcz świąteczny

śro, 12 gru 2018, 21:42

Barszcz czerwony świąteczny bez niego nie mogą odbyć się żadne  Święta Bożego Narodzenia. To jego zapach zawsze przypomina mi Wigilię w domu rodzinnym. Zawsze dwa tygodnie przed kolacja wigilijna babcia przygotowywała zakwas z buraków, warzyw, jabłek, chle...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Blog

wcinajpolske

Kulinaria

Blog poświęcony kuchni regionalnej i kuchni polskiej oraz zapomnianym smakom.

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2019 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.