Jak zrobić faszerowaną paprykę - fit przepis z mojej diety

Sun, 30 Jun 2019, 11:13

Faszerowana papryka z kaszą jęczmienną, pieczarkami, pomidorami i natką pietruszki WARTOŚCI ODŻYWCZE:Energia: 871 kcalBiałko: 25 gTłuszcz: 31 gWęglowodany: 128 gSKŁADNIKI:Kasza jęczmienna - 1 woreczek (110 g)Papryka żółta - 3,5 dużej sztuki (500 g)Oliwa z ...

Comments

Sign in to add a comment.

Options
Share

Stats

Blog

WojtiGotuje

Culinary

Fit przepisy pochodzące z mojej diety dzięki którym pozbyłem się ponad 35 kg nadwagi

Blog

The content of the site is protected by Polish and international copyright laws.
All rights to the content of the Site are reserved to their authors.
Using the Website means acceptance of regulations and rivacy policy.

Made in Poland

Copyright © 2019 promujbloga.pl
All rights reserved.