Olej andiroba w pielęgnacji skóry i włosów

Sun, 4 Aug 2019, 20:30

Mało znany olej kosmetyczny o nieocenionych właściwościach kosmetycznych i leczniczych. W recepturach kosmetyków ukryty został pod nazwą INCI Carapa Guianensis (Andiroba) Nut Oil. A jest to olej andiroba, który pozytywnie...

Comments

Sign in to add a comment.

Options
Share

Stats

Blog

trustedcosmetics.pl

Beauty

TrustedCosmetics.pl to prestiżowy i najbardziej opiniotwórczy portal dotyczący kosmetyków, makijażu, pielęgnacji, zdrowia i urod...

Blog

The content of the site is protected by Polish and international copyright laws.
All rights to the content of the Site are reserved to their authors.
Using the Website means acceptance of regulations and rivacy policy.

Made in Poland

Copyright © 2019 promujbloga.pl
All rights reserved.