Borówkowy Paj

śro, 27 wrz 2017, 17:46

Mimo, że lato nieubłagalnie odszedło, ustępując miejsca kolorowej jesieni, jego smak może pozostać z nimi przez cały rok. Wystarczy sprytnie go zakamuflować, a pełnię lata możemy mieć w środku mroźnej i śnieżnej zimy. Borówkowy Paj to ciasto całoroczne, bo...

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Punktów
10
Wyświetleń
47

Podoba mi się, daję 10 punktów!

Blog

avokava

Kulinaria

Wegetariański blog, który powstał z miłości i pasji do zdrowego odżywiania i naturalnego stylu życia. Najważniejszymi wartościam...

Blog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.