avokava

Kulinaria

Wegetariański blog, który powstał z miłości i pasji do zdrowego odżywiania i naturalnego stylu życia. Najważniejszymi wartościami, którymi kieruję się w życiu jest zdrowie i zachowanie właściowego balanasu życiowego.

8158 wyświetleń 70 punktów

avokava

Kulinaria

69 wyświetleń

Pasta z tofu z suszonymi pomidorami i bazylią

pon, 14 sie 2017, 14:19

Dziś na szybko, ale z zachowaniem pełnych wartości odżywczych: Pasta z tofu z suszonymi pomidorami i bazylią. Świetnie sprawdza ...

avokava

Kulinaria

72 wyświetlenia

BIAŁY PASZTET Z FIGĄ

pią, 11 sie 2017, 00:46

Powiem szczerze, że przepis na pasztet „tworzył się” i ewaluował kilkukrotnie zanim powstała jego ostateczne wersja. Efekt końco...

avokava

Kulinaria

211 wyświetleń

Kruche ciasteczka migdałowe

sob, 29 lip 2017, 05:47

Macie ochotę na kruche ciasteczko? Baaaardzoooo migdałowe z dodatkiem płatków owsianych 🙂 W wykonaniu – ekspresowe, a w smaku – ...

avokava

Kulinaria

209 wyświetleń

Odmładzający jagodowy eliksir

pon, 24 lip 2017, 06:03

Niezwykły eliksir, który aż kipi od antyoksydantów, które odżywią organizm, a w szczególności wzmocnią mięsień sercowy oraz pomo...

avokava

Kulinaria

200 wyświetleń

Paleo chlebek bananowy z orzechami i cynamonem

pią, 21 lip 2017, 06:31

Pyszny, wilgotny, pachnący cynamonem z chrupiącymi orzechami włoskimi chlebek bananowy! Delikatnie słodki, dzięki dojrzałym bana...

avokava

Kulinaria

184 wyświetlenia

Orzechy włoskie

czw, 20 lip 2017, 17:32

Orzechy włoskie, to niewątpliwie jedne ze składników należących do „superfoods”. Czym się wyróżniają: Jako jedne z niewielu rośl...

avokava

Kulinaria

198 wyświetleń

Bezglutenowe naleśniki białkowo-tłuszczowe

nie, 16 lip 2017, 07:05

Brakuje Wam pomysłu na śniadanie pełne protein i zdrowych kwasów tłuszczowych? Takie, które od rana napędzi metabolizm, nasyci n...

avokava

Kulinaria

170 wyświetleń
10 punktów

Proteinowe Mini Snikersy – 100% naturalne, 0% cukru

pią, 14 lip 2017, 06:26

Czy oryginał może ustąpić miejsca zdrowej, niskowęglowodanej, bezcukrowej i pełnej protein wersji popularnego batonika?   Co wię...

avokava

Kulinaria

181 wyświetleń

Nowojorski sernik w wersji fit!

pią, 7 lip 2017, 18:50

Amerykański klasyk! Tajemnicą jego niepowtarzalnego smaku i delikatnej, zawartej strukturą są składniki masy „sernikowej” oraz… ...

avokava

Kulinaria

151 wyświetleń

Odżywianie w podróży

śro, 5 lip 2017, 17:44

Nie ulega wątpliwości, że jakość naszego odżywiania, czyli jak jemy i kiedy jemy ma kolosalny wpływ nie tylko na nasze samopoczu...

avokava

Kulinaria

225 wyświetleń

Makaron z truskawkami i … pomidorami!

wto, 27 cze 2017, 12:04

Przepis banalnie prosty, ale w prostocie siła! Danie jest przepyszne, a w sezonie truskawkowym jest idealne i szybkie w wykonani...

avokava

Kulinaria

203 wyświetlenia

Konfitura cebulowo-truskawkowa

czw, 22 cze 2017, 23:44

Połączenie cebuli z truskawkami? Może wydawać się dziwne, ale uwierzcie mi na słowo  – kompozycja smakowa jest przepyszna i bard...

avokava

Kulinaria

197 wyświetleń

Letnie nawodnienie organizmu

śro, 21 cze 2017, 12:41

W letnie miesiące temperatury powietrza szybują w górę, więc musimy właściwie zadbać o nasz organizm. Odpowienie nawodnienie to ...

avokava

Kulinaria

253 wyświetlenia

Zapiekany mus jaglany z truskawkami

wto, 20 cze 2017, 09:15

Śniadanie w formie delikatnego i rozpływającego się w ustach musu? I na dodatek z pachnącymi i sezonowymi truskawkami? Uwielbiam...

avokava

Kulinaria

149 wyświetleń

Wegańskie pasty w plener i na imprezy!

czw, 15 cze 2017, 21:37

  Niewątpliwie częstsza aktywność fizyczna, spotkania i imprezy plenerowe, mobilizują nas do przygotowywania mniej pracochłonnyc...

avokava

Kulinaria

224 wyświetlenia

Jak gotować rośliny strączkowe

czw, 15 cze 2017, 19:59

„Zabierając się” za rośliny strączkowe musimy być dobrze przygotowani na pierwszą randkę z nimi. Poniższe kroki są gwarancją pow...

avokava

Kulinaria

213 wyświetleń

Bakłażanowa pasta po turecku

pon, 12 cze 2017, 22:23

Jeżeli macie ochotę poczuć orientalny powiew i smak Turcji, koniecznie przygotujcie bakłażanową pastę. W smaku lekka, delikatna ...

avokava

Kulinaria

175 wyświetleń

RECENZJA: „ZIELONY DETOKS” ZBIGNIEW T. NOWAK

sob, 10 cze 2017, 23:08

Słowo „detoks” w dzisiejszych czasach zawładnęło światem. Być na detoksie, Przeprowadzać detoks sokowy, owocowy, z wybranym zboż...

Strona 1 z 3

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich artykułów zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2017 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.