MAKARON PEŁNOZIARNISTY Z KURCZAKIEM W SOSIE SEROWO-SZPINAKOWYM Składniki: - makaron pełnoziarnisty – (60 g) - filet z piersi kurczaka (130 g) - serek wiejski (50 g) (śmietanka odlana) - szpinak mrożony (50 g) Wykonanie: Makaron ugotować al dente. Z serka wiejskiego odlać śmietanką. Mięso pokroić w kosteczkę, poddusić w głębokiej patelni razem ze szpinakiem(bez dodatku olejo). Do mięsa i szpinaku dodać ugotowany makaron, wymieszać. Przyprawić wedle uznania (sól himalajska, pieprz cytrynowy, bazylia), wymieszać. Postawić na małym ogniu, cały czas mieszając, dodawać serek wiejski, do momentu ścięcia. 396 kcal (B:43 g W:42 g T:6 g)

Tue, 30 Oct 2018, 15:45

Comments

Sign in to add a comment.

Options
Share

Stats

Instablog

pik.fit.trener

Culinary

"Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czas" Blog propagujący zdrowe/kreatywne gotowanie.

Instablog

The content of the site is protected by Polish and international copyright laws.
All rights to the content of the Site are reserved to their authors.
Using the Website means acceptance of regulations and rivacy policy.

Made in Poland

Copyright © 2019 promujbloga.pl
All rights reserved.