MAKARON PEŁNOZIARNISTY Z KURCZAKIEM W SOSIE SEROWO-SZPINAKOWYM Składniki: - makaron pełnoziarnisty – (60 g) - filet z piersi kurczaka (130 g) - serek wiejski (50 g) (śmietanka odlana) - szpinak mrożony (50 g) Wykonanie: Makaron ugotować al dente. Z serka wiejskiego odlać śmietanką. Mięso pokroić w kosteczkę, poddusić w głębokiej patelni razem ze szpinakiem(bez dodatku olejo). Do mięsa i szpinaku dodać ugotowany makaron, wymieszać. Przyprawić wedle uznania (sól himalajska, pieprz cytrynowy, bazylia), wymieszać. Postawić na małym ogniu, cały czas mieszając, dodawać serek wiejski, do momentu ścięcia. 396 kcal (B:43 g W:42 g T:6 g)

wto, 30 paź 2018, 15:45

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Instablog

pik.fit.trener

Kulinaria

"Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czas" Blog propagujący zdrowe/kreatywne gotowanie.

Instablog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.