Kluski półfrancuskie – łyżką kładzione W restauracjach często podaje się kluski półfrancuskie jako dodatek do gulaszu lub innych sosów. Zastanawiało mnie zawsze dlaczego na eleganckich przyjęciach podaje się kluski, które w moim domu były najprostszym i najszybszym sposobem na obiad. Kluski półfrancuskie bowiem wyglądają na pierwszy rzut oka jak zwykłe kluski łyżką kładzione, no może troszkę bardziej żółte. Jednak są dużo smaczniejsze. Postanowiłam sprawdzić na czym polega różnica i samodzielnie przyrządzić takie kluseczki.

#lyzkakladzione #noodle #kluskipolfrancuskie

sob, 17 lis 2018, 12:04

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Instablog

myslipotarganej.pl

Lifestyle

Świat z perspektywy kobiety ponoć już dojrzałej, po przejściach, która nadal patrzy na świat oczami dziecka, jest zakręcona i po...

Instablog

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.